- Πόντοι
- 36
ασε την πατησα μου φαινεται,ειπα και εγω μια φορα να τα σκασω χοντρα να παρω κατι καλο (τις χορδες βρηκα τρομαρα μου?)και παλι σαβουρα πηρα..

16 ευρω για ενα σετ χορδες??? 8Oωχ χαλια?????κριμα τα 16 ευρω (αυτα παθαινει οποιος δεν σκεφτεται να παραγγειλει και χορδες απτον θωμα)whitenoise προσωπικη μου αποψη για τις elixir..ΧΑΛΙΑ!
και να φανταστεις οτι τις πηρα απο φιλο που εχει μαγαζι και κανει πραγματικα καλες τιμες (για ελλαδα).16 ευρω για ενα σετ χορδες??? 8O
παραγγειλα χορδες για την ακουστικη μου.πηρα τις 12αρες της pyramid' date=' αλλα δεν βρηκα πουθενα αυτες τις "phosphor" bronze φιλε superfunk. πηρα αυτες :
http://www.thomann.de/thoiw7_pyramid_western_strings_012_052_prodinfo.html
ελπιζω να μην εκανα μα#@#%@α...(αν την εκανα θα φτιαξω club με τον whitenoise) :lol:
το πιο αστειο ειναι οτι πηρα χορδες και για την ηλεκτρικη που δεν εχω....[/quote']
Ποσο χρεωνει τα μεταφορικα για τις χορδες ο Θωμας?
Οσο για το 8εμα μας εγω χρησιμοποιω 9ρες ernie ball για την ηλεκτρικη' date='10ρες D'addario για την ακουστικη[/quote']
αποψη μου ειναι να πας καλυτερα στις 12αρες στην ακουστικη.
Αυτό είναι πάγια τακτική των ελλήνων εμπόρων, να κόβουν 10-15% στους επαγγελματίες μουσικούς και στους "φίλους", γιατί η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν είναι φίλος τους όταν πρόκειται για εμπόριο.και να φανταστεις οτι τις πηρα απο φιλο που εχει μαγαζι και κανει πραγματικα καλες τιμες (για ελλαδα).
τελικα ο θωμας τις περισσοτερες φορες ειναι μονοδρομος!!!!
πχ..μιλουσα με τον φιλο μου (που εχει το μαγαζι) για αυτην την κιθαρα και μου την εδινε -15% απτον στολλα λογο φιλιας ενω στους αγνωστους πελατες -7%
http://www.stollas.com/product.asp?intProdID=546
δηλαδη περιπου 643 ευρω.....ωραια μεχρι εδω?
ιδου και το μαγαλειο του θωμα...(και χωρις να ειμαστε φιλοι![]()
)
http://www.thomann.de/thoiw2_artikel-169086.html?sn=28cd66a76e0739cbfe15ccf171145b52
sorry για το off topic αλλα δεν κρατιομουνα![]()
ο συγκεκριμενος ειναι πραγματι φιλος (απτο λυκειο) αλλα οταν μπαινει το επαγγελμα στην μεση ολα αλλαζουν τελικα...(η αληθεια ειναι πως ο στολλας πχ του τα δινει πανακριβα και δεν εχει περιθωρια' date='πιστευω πως ψωνιζει χοντρικη οσο εμεις λιανικη απτο θωμα)[/quote']Καπως ετσι παιζει γιατι και εγω ψωνιζω απο φιλο και απο οτι εχω δει τις τιμες που τα περνει ενα 15-20% ειναι αυτο που μπορει να σου κανει για να βοηθησει και εσενα και την τσεπη του και να μην εχει κανεις παραπονο...![]()
Έχει δίκιο ο SUPERFUNK, αγόρασα δοκιμαστικά από το webstrings 10 σετ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Ρε παδια απο τη στιγμη που υπαρχει το www.ebay.com ' date='
το www.webstrings.com&& & o ΘΩΜΑΣ&ακομα απο εδω ψωνιζετε χορδες??
&
δεν σας καταλαβαινω δηλ!!!![]()
εγω εχω "καταντησει" :lol: να αγοραζω τα [b']12[/b] σετ 29 δολλαρια (μαζι με τα μτφ 40 δολλαρια δηλ. 33 ευρω δηλ. 2,75 ευρω το πακετο!!! (D'Addario,Vinci,Dean Markley κτλ.)
Έχει δίκιο ο SUPERFUNK' date=' αγόρασα δοκιμαστικά από το webstrings 10 σετ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.[/quote']
Ποιό σετάκι αγόρασες;Με ποιές μεγάλες μάρκες θα τις σύγκρινες;