Ρε μπας και χρησιμοποιούμε ΛΑΘΟΣ χορδές? (010-038)

Οπως και να χει οφειλω να ευχαριστησω τον Superfunk, αναβαθμισα την αγαπημενη κιθαρα μου με μολις 6,5€.

Μιας και μου πετάχτηκε αυτό το thread, ποια η άποψή σας για τις D'Αddario ΝΥΧL? Είτε ακούω πολύ καλά λόγια, είτε πολύ κακά.

Και εγω φαν των 10-38 στις στρατ αλλα τι γινετε; Πρεπει να παραγγείλουμε καμια 20αρια σετ απο εξωτερικο; Ελλαδα ενα σετ εδω κ ενα εκει κ αν εισαι τυχερος! Πολλες φορες λογο έλλειψης διαθεσιμοτητας παιρνω 9-42!

Πρεπει να παραγγείλουμε καμια 20αρια σετ απο εξωτερικο

Ναι. 

Ο Θωμάς ναΝ καλά  :)

Εγώ παίρνω 40 σετ καθε χρονιά μια και αλλάζω κάθε 10-12 ώρες παιξίματος.

Αν πάρεις individual Pyramid strings το σετ βγαίνει 3,5 ευρώ. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Επηρεασμένος και 'γώ από τις τόσες αναφορές σε δαυτες είπα να δοκιμάσω ένα σετ στην tele

Απογοητεύτηκα,τσαμπα ο κόπος.

Να αημειωσω πως πάντα χρησιμοποιώ 10-46 

Εντάξει η σολ μια χαρά αλλά μέχρι εκει

Ειδικά η λα και μι είναι σαν να παίζω με κιθάρα για 3 Χρονα από τζάμπο 

Πως παίζετε αλήθεια με αυτή τη Μι μπάσο ?

Οπως αυτοι (δεν τους βλεπω να προΒλιματοζονταστανε)

ΕΣΥ πως παιζεις με αυτη την ΜΙ μπασα που κανει σαν κοντραμπασο δεν κΣερω ....? 

Επηρεασμένος και 'γώ από τις τόσες αναφορές σε δαυτες είπα να δοκιμάσω ένα σετ στην tele

Απογοητεύτηκα,τσαμπα ο κόπος.

Να αημειωσω πως πάντα χρησιμοποιώ 10-46 

Εντάξει η σολ μια χαρά αλλά μέχρι εκει

Ειδικά η λα και μι είναι σαν να παίζω με κιθάρα για 3 Χρονα από τζάμπο 

Καθαρα θεμα συνηθειας. Γενικοτερα, θελει πολυ μαλακο χερι. Στην αρχη ξενιζει, αλλα μετα το συνηθιζεις. Εαν βαρας...δεν σου κανει το σετ.

αλλαγές δεν κάνεις όταν έχεις συνηθίσει κάτι επί χρόνια.

Αν σου αρέσουν οι 10-38 τις βάζεις και τις κρατάς συνέχεια.

Εαν βαρας...δεν σου κανει το σετ.

Σαφώς. 

Αν είσαι ΩΡΙΜΟΣ ,ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ άνΤρασ και κάνεις απαλό ΕΡΩΤΑ στην κιθάρα ,όπως οι παιχταράδες του βινΔεο οι 10-38 είναι ταμάμ, αν βαράς ωΣαν κατσαΠλιΑσ του Βελουχιώτη δεν σου καΜνει...

:)

Σαφώς. 

Αν είσαι ΩΡΙΜΟΣ ,ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ άνΤρασ και κάνεις απαλό ΕΡΩΤΑ στην κιθάρα ,όπως οι παιχταράδες του βινΔεο οι 10-38 είναι ταμάμ, αν βαράς ωΣαν κατσαΠλιΑσ του Βελουχιώτη δεν σου καΜνει...

Είπαμε να παίξουμε κιθάρα, όχι κιθαρόνι.

"Οταν μουγκρίζει η κιθάρα, δεν ευχαριστιέται η κιθάρα, αλλα o παίχτης"

sf

όπως οι παιχταράδες του βινΔεο οι 10-38 είναι ταμάμ
Αυτές είχαν, αυτές τους δίνανε, αυτές έπαιζαν. Αν ζούσαν στο σήμερα με τόση πληθώρα επιλογών είμαι σίγουρος ότι θα πήγαιναν σε άλλο σετ

Μπα... (πήγαινε στο 11.00)
Ναι, πήγα. Λέει ότι οι φέντερ που πουλούσαν τότε είχαν σαν στάνταρ το σετ 10-38 και ότι σε αυτόν δεν του άρεσε γιατί ήταν light οπότε άλλαξε την μπάσα Μι με μία από σετ 11αρες. 'Αρα δεν του άρεσε και πολύ αυτό το σετ. Άρα επιβεβαιώνει αυτό που λέω. Έπαιζαν με 10-38 γιατί αυτές φόραγαν οι κιθάρες παραγωγής και όχι γιατί ήταν επιλογή τους. 

Last edited:
Έχεις απορίες σχετικά με κιθάρες?

Με ενισχυτές?

Με πετάλια?

Κανένα πρόβλημα.

Πάρε τώρα τηλέφωνο στο 1038 και θα σου λύσουμε όλες τις απορίες.

1038

Ο αριθμός που έψαχνες.

Τώρα .... και για Telecaster.

1038 και ..... σόλαρες.

Από διαφήμιση στην Tele-όραση.

αλλαγές δεν κάνεις όταν έχεις συνηθίσει κάτι επί χρόνια.

Αν σου αρέσουν οι 10-38 τις βάζεις και τις κρατάς συνέχεια.
Δεν ξερω για αλλους αλλα προσωπικα παιζω με κιθαρες που φορανε απο 9αρια μεχρι 12αρια.
Δεν ειναι συνηθεια, ειναι αναγκη (για συγκεκριμενα παιξιματα, κουρδισματα και ηχους).

Σαφώς. 

Κι εδω διαφωνω.
Απαλο ερωτα κανω κι εγω (αποδειξη οτι αλλαζω ταστα καθε 20-30 χρονια, αν και αυτο αποδεικνύει μαλλον το μαλακο πατημα του αριστερου. Αποδειξη ειναι πιο σωστα, οτι φοραω μαγνητες πιο Hot κι απο τους texas και ο ηχος δεν ειναι λες και σφαζεις γουρουνι).
Γινεται απαλος ερωτας λοιπον και σε 12αρια.
Μερικες φορες ομως που θα χρειαστει να βαρεσω καμια ξυλια στο κωλο, θα κανει το 38αρι στο μπασο βαθιες επικυψεις και αλματακια επιτοπου.
Βασικα λοιπον η χορδη πρεπει να αντεχει και να παιζει καλα, απο 0 δυναμη εως 100.

.

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back