χμ...δε ξέρουμε....THEOD είπε:Οφ τοπικ
Τι διαφορά έχει ένας επαγγελματίας κιθαρίστας από μία πίτσα γίγας ? 8)
..δε σου δίνουν κιθαρίστα δώρο... ;D ;D
για πες....
χμ...δε ξέρουμε....THEOD είπε:Οφ τοπικ
Μια πίτσα μπορεί να θρέψει μια τετραμελή οικογένεια ;D ;Dpan12 είπε:χμ...δε ξέρουμε....
..δε σου δίνουν κιθαρίστα δώρο... ;D ;D
για πες....
Εγω το ξερω για τους μουσικους γενικα... ;DTHEOD είπε:Οφ τοπικ
+1 Όσο πιο τίμιο είναι το μουσικο σου μυνημα, μουσικη θα βρει το κοινό της αργά ή γρήγορα...THEOD είπε:Η τιμιότητα.............................................................
Η τιμιότητα......................................... ...................
Η τιμιότητα.............................................................
Τα κενά μπορεί να τα γεμίσει ο καθένας με τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τον όρο![]()
Mα αμα εχει βγαλει φραγκα ειναι ηδη πετυχημενη..το ζητημα ειναι ΠΩΣ θα τα βγαλει...baseliner10 είπε:Απ: Tι κανει επιτυχημενη μια μπαντα?
Εμφάνιση στο show του Jools Holland.
(ψέματα, τα φράγκα)
υπαρχει και ενα θεμα εδω αριστερα με τιτλο singlecoil p-90.στο λεω γιατι ειναι το μοναδικο τοπικ που ξεχασες να μας προτρεψεις να παμε στα ξενα (ο καθενας τον καημο του ανεξαρτητα το θεμα)trolley είπε:Όλα τα άλλα, όπως και αν τα έχετε βαφτίσει, είναι απλά χάσιμο χρόνου και - στο τέλος - θα σας οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στο να συχαθείτε τη μουσική και να μουτζώνεστε με μελιτζάνες στα δάκτυλα.
Ειδαλλιώς, και αν σας παίρνει (που δε σας παίρνει), κάντε την για το εξωτερικό αν μπορείτε και διεκδικήστε μία καριέρα εκεί.
Άμα πια... το είπα και ηρέμησα.
Το ζουμί είναι αυτό που λέω εγώ αγαπητέ μου.doctor g είπε:υπαρχει και ενα θεμα εδω αριστερα με τιτλο singlecoil p-90.στο λεω γιατι ειναι το μοναδικο τοπικ που ξεχασες να μας προτρεψεις να παμε στα ξενα (ο καθενας τον καημο του ανεξαρτητα το θεμα)
και για να μεινω στο ζουμι
Θα παρακαλέσω -ειλικρινά- τέτοιου τύπου γενικεύσεις ν'αποφεύγονται ή τουλάχιστον ν'αποδίδονται σε προσωπικές εμπειρίες ή σε γνωστές σε σας περιπτώσεις. Είμαι σίγουρος πως αρκετοί δεν συμμερίζονται τις απόψεις σας και είναι νομίζω άδικο για τα νέα παιδιά που ονειρεύονται και φιλοδοξούν μελετώντας επίμονα κι επίπονα τη μουσική που αγαπούν.trolley είπε:Όλα τα άλλα, όπως και αν τα έχετε βαφτίσει, είναι απλά χάσιμο χρόνου και - στο τέλος - θα σας οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στο να συχαθείτε τη μουσική και να μουτζώνεστε με μελιτζάνες στα δάκτυλα.
κ. Ζάϊκο, ήμουν βέβαιος ότι θα απαντήσετε λέγοντας περίπου αυτά, όχι διότι είμαι έξυπνος, αλλά διότι - όπως ξέρετε - είστε εξαίρεση. Δεν ξέρω μέσω ποιας διαδρομής, πόσης προσπάθειας, πόσου ζήλου, πόσης καλοτυχίας, πόσης θεϊκής εύνοιας, πόσης αγάπης και πόσου πάθους, αλλά κάνατε αυτό που ελάχιστοι έχουν καταφέρει: είστε εξαγώγιμος (ήτοι, η αξία σας έχει αναγνωριστεί στο εξωτερικό). Έχετε λοιπόν - ούτως ειπείν - διεθνή καριέρα, κάτι που εδώ μέσα λέγεται μόνο ως ανέκδοτο.ez είπε:Θα παρακαλέσω -ειλικρινά- τέτοιου τύπου γενικεύσεις ν'αποφεύγονται ή τουλάχιστον ν'αποδίδονται σε προσωπικές εμπειρίες ή σε γνωστές σε σας περιπτώσεις. Είμαι σίγουρος πως αρκετοί δεν συμμερίζονται τις απόψεις σας και είναι νομίζω άδικο για τα νέα παιδιά που ονειρεύονται και φιλοδοξούν μελετώντας επίμονα κι επίπονα τη μουσική που αγαπούν.
Προσωπικά μιλώντας, ούτε τη μουσική σιχάθηκα -κάθε άλλο- ούτε μούντζωσα τον εαυτό μου ακόμη.
Υποκλίνομαι.trolley είπε:κ. Ζάϊκο, ήμουν βέβαιος ότι θα απαντήσετε λέγοντας περίπου αυτά, όχι διότι είμαι έξυπνος, αλλά διότι - όπως ξέρετε - είστε εξαίρεση. Δεν ξέρω μέσω ποιας διαδρομής, πόσης προσπάθειας, πόσου ζήλου, πόσης καλοτυχίας, πόσης θεϊκής εύνοιας, πόσης αγάπης και πόσου πάθους, αλλά κάνατε αυτό που ελάχιστοι έχουν καταφέρει: είστε εξαγώγιμος (ήτοι, η αξία σας έχει αναγνωριστεί στο εξωτερικό). Έχετε λοιπόν - ούτως ειπείν - διεθνή καριέρα, κάτι που εδώ μέσα λέγεται μόνο ως ανέκδοτο.
Θα συμφωνήσω λοιπόν μαζί σας και θα παροτρύνω όσους μας διαβάζουν, αν κρίνουν ότι σας μοιάζουν, να αγνοήσουν το προηγούμενο ποστ μου. Κατά τα άλλα, σας ενημερώνω ότι αυτά που γράφω δεν αποτελούν προσωπική μου εμπειρία ή κατάληξη, διότι είχα το μυαλό να τα σκεφτώ και να τα υιοθετήσω στα 24, οπότε απέφυγα όλα τα δεινά και τα δυσάρεστα του να προσπαθεί κανείς να έχει μουσική καριέρα στην Ελλάδα.
Επίσης, σας προτείνω να δείτε ότι μιλάω/με για μπάντες. Ακόμη και η δική σας - με την αξιοσημείωτη πορεία της - τελικά άφησε ως απότοκο έναν επώνυμο: εσάς. Δε νομίζετε λοιπόν ότι πρέπει να επισημανθεί σε νέους αναγνώστες ότι η χώρα διάκειται εχθρικά σε αυτό που λέμε "μπάντα" διότι ακριβώς προτιμά περσόνες με ωραία περπατησιά, όπως η δική σας;
Φιλικά (παρά τον πληθυντικό ασφαλείας)
...+100000000!!!trolley είπε:επειδή αυτό το thread είναι ΑΛΛΟ ΕΝΑ μεταμφιεσμένο thread επαγγελματικού προσανατολισμού
+1000000Αυτη την επιτυχια μονο ξερω και εγω... ;D,οποτε διαβαστε ξανα αυτα που εγραψα...![]()
κυριε σ9φ και trolleyS9F είπε:...+100000000!!!
Επιτυχία=£,$,€ (διαλέγετε όποιο σας αρέσει περισσότερο...)
Όλα τ΄άλλα είναι ιστορίες για αρκούδες... 8) (...και φαλακρά φίδια...)
Εσύ δεν τους βλέπεις..?doctor g είπε:κυριε S9F και trolley
ειναι αξιοθαυμαστο το γεγονος οτι βλεπετε παντου δρακους
Και σ΄αυτό ακριβώς απαντήσαμε...το ερωτημα ηταν απλο.τι κανει επιτυχημενη μια μπαντα
Γιατί,ανέφερα πουθενά οτί είχα την ψευδαίσθηση οτί θα γινόμουν...Rock Star?(και τελικά απέτυχα?)αν εσεις,εγω ή καποιοι εκατονταδες ακομα δεν καταφεραμε να επιτυχουμε δε μας φταιει ουτε η ελλαδα ουτε το αδικο το συστημα.ισως δεν ειχαμε τοσο ταλεντο βρε αδερφε,η τοση επιμονη και θεληση ή την τυχη.
Από παλαιότερο post μου...κυριε S9F και trolley
αφηστε τους αφορισμους και τα αποφθεγματα του στυλ στοχος ειναι τα λεφτα,διοτι και εμετικα ειναι και δε συμβαδιζουν θελω να πιστευω με την κουλτουρα του φορουμ(ελπιζω δηλαδη)
Δεν είναι καθόλου κακό να έχεις πολλά λεφτά.Το (πολύ) κακό είναι να μην έχεις(μία τουλάχιστον στοιχειώδη) αυτογνωσία και την ικανότητα να εκτιμήσεις και να διαχειριστείς την (ευχάριστη) κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι...
ΕΓΡΑΨΕΣ... ;DΝαι,ειμαι σιγουρος οτι ολοι οι καλοι ντραμμερ των ΗΠΑ θα συρρευσουν στην Ελλαδα για να ζησουν το ονειρο του ελληνα ροκ σταρ..... ;D
Ειδαλλιώς, και αν σας παίρνει (που δε σας παίρνει)
Να σχολιάσω κι εγώ κάτι, αν και δε διαφωνώ ούτε με τον φίλο ΑΪ (και κατ'ουδένα λόγο δε νομίζω ότι εσείς και ο ΣΦ μου την πέφτετε...trolley είπε:κ. Ζάϊκο, ήμουν βέβαιος ότι θα απαντήσετε λέγοντας περίπου αυτά, όχι διότι είμαι έξυπνος, αλλά διότι - όπως ξέρετε - είστε εξαίρεση. Δεν ξέρω μέσω ποιας διαδρομής, πόσης προσπάθειας, πόσου ζήλου, πόσης καλοτυχίας, πόσης θεϊκής εύνοιας, πόσης αγάπης και πόσου πάθους, αλλά κάνατε αυτό που ελάχιστοι έχουν καταφέρει: είστε εξαγώγιμος (ήτοι, η αξία σας έχει αναγνωριστεί στο εξωτερικό). Έχετε λοιπόν - ούτως ειπείν - διεθνή καριέρα, κάτι που εδώ μέσα λέγεται μόνο ως ανέκδοτο.
οχι τι κανει επιτυχημενη μια ΡΟΚ μπαντα.Tι κανει επιτυχημενη μια μπαντα?
this goes w/o saying φυσικα,ακομα και τα μελη των πιο "πετυχημενων" ροκ μπαντων στην Ελλαδα εκαναν/κανουν πρωϊνες δουλειες (η απλα ειχαν/εχουν λεφτα απο τους γονεις τους).Τώρα βέβαια, να πω επίσης ότι να ονειρεύεται κανείς καρίερα με ροκ μπάντα στην Ελλάδα είναι αστείο. Το ξαναλέω δεν είμαι τρελός! Αλλά τα παραπάνω ισχύουν.