Όποιος μετακίνησε το θρεντ στην ΠΧ είναι εξαιρετικά trigger ready! Αρέσκεται στα κλικ! ;DEvilnye είπε:Το παίρνω πίσω. Ούτε 3 και ΠΧ.
Ποτέ. Για να βοηθήσεις άλλους, πρέπει να μπορείς να βοηθήσεις πρώτα τον εαυτό σου.Nikolas είπε:(πότε θα κάνουμε κάτι για αυτούς; Γκρινιάζουμε για εδώ και ξεχνάμε τους άλλους)
για ΠΑΝΤΟΥ.Για ελλαδα μιλαμε ή worldwide?
+1Όποιος μετακίνησε το θρεντ στην ΠΧ είναι εξαιρετικά trigger ready! Αρέσκεται στα κλικ!
+1000Ποτέ. Για να βοηθήσεις άλλους, πρέπει να μπορείς να βοηθήσεις πρώτα τον εαυτό σου.
trolley είπε:ΤΗΕΟD, μήπως ξέχασες να γράψεις για τη τιμιότητα;
+1000.Nikolas είπε:Δεν είναι τύχη να γνωρίσεις το κονέ, αν είσαι 2 χρόνια στο Λονδίνο και τριγυρίζεις συνέχεια ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕΙΣ! Το ίδιο συμβαίνει και με το λεγόμενο ταλέντο. Ναι, μια φυσική κλίση υπάρχει, αλλά σαφέστατα αν απ'τα 5 σου παίζεις κιθάρα/πιάνο/κάτι, τελικά θα κάνεις κάτι καλό, ανεξάρτητα με το πόσο 'ταλέντο' έχεις.
Αν όμως μπορούσε ή ήθελε να συμπεράνει, δε θα ρώταγε μέσω ενός φόρουμ.THEOD είπε:όχι το βασικότερο είναι ο καθένας να συμπεράνει μόνος , τι σχέση έχει αυτός ο όρος με ένα μικρό κοινωνικό σύνολο που ονομάζεται μουσική ομάδα
Τα πάντα είναι θέμα προοπτικής. Τελικά χρειαζόμαστε τόση βοήθεια, ώστε να μην μπορούμε να δώσουμε... ένα ποτήρι νερό (και καλά...);trolley είπε:Ποτέ. Για να βοηθήσεις άλλους, πρέπει να μπορείς να βοηθήσεις πρώτα τον εαυτό σου.
Εξαρτάτε ,πάλι, το πως αντιλαμβάνεται κάποιος τον όρο επιτυχίαtrolley είπε:λες και δεν το ξέρεις - η τιμιότητα δεν έχει καμία σχέση με την επιτυχία,
Νικόλα, να σου πω φίλε γιατί απάντησα στο αν θα βοηθήσουμε ποτέ τις χώρες του τρίτου κόσμου; Όχι για να βρω άλλη μία ευκαιρία για να τα χώσω μαζί με τον SF όπως ίσως νόμισες, αλλά διότι ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ (η απάντησή μου) με το THREAD.Nikolas είπε:Τα πάντα είναι θέμα προοπτικής. Τελικά χρειαζόμαστε τόση βοήθεια, ώστε να μην μπορούμε να δώσουμε... ένα ποτήρι νερό (και καλά...);
ΣΦ (και ΑΪ): Πάω στοίχημα ότι μπορεί ο καθένας μας να βοηθήσει αν το θελήσει. Απλά είμαστε μαθημένοι στα λούσα και χάνουμε την μπάλα! (και πάλι, προς αποφυγή παρεξηγήσεων: Δεν λέω ότι πάμε καλά, ή τέλεια, ή ότι έξω είναι χειρότερα, αλλά σε άμεση σύγκριση με χώρες της Αφρικής (πχ), ή Ασίας, είμαστε εξαιρετικά καλά. Για ισορροπία το έφερα έτσι. Για να μη γκρινιάζουμε συνέχεια).
ΥΓ: Η τιμιότητα μετράει, γιατι μετράει στις σχέσεις. Νομίζω...
θα μπορουσαμε να μιλαμε για ωρες επ'αυτου αλλα θα ξεφυγουμε απο το θεμα,παντως σκεψου μηπως και πρωτα απο ολα πρεπει να βοηθησουν και οι ΙΔΙΟΙ τους εαυτους τους πρωτα (οι ελαχιστες αφρικανικες χωρες που οι κατοικοι τους το εκαναν ευημερουν,δεν ειναι τυχαιο αυτο)Nikolas είπε:Τα πάντα είναι θέμα προοπτικής. Τελικά χρειαζόμαστε τόση βοήθεια, ώστε να μην μπορούμε να δώσουμε... ένα ποτήρι νερό (και καλά...);
ΣΦ (και ΑΪ): Πάω στοίχημα ότι μπορεί ο καθένας μας να βοηθήσει αν το θελήσει. Απλά είμαστε μαθημένοι στα λούσα και χάνουμε την μπάλα! (και πάλι, προς αποφυγή παρεξηγήσεων: Δεν λέω ότι πάμε καλά, ή τέλεια, ή ότι έξω είναι χειρότερα, αλλά σε άμεση σύγκριση με χώρες της Αφρικής (πχ), ή Ασίας, είμαστε εξαιρετικά καλά. Για ισορροπία το έφερα έτσι. Για να μη γκρινιάζουμε συνέχεια).
ΥΓ: Η τιμιότητα μετράει, γιατι μετράει στις σχέσεις. Νομίζω...
+1000Οι μπάντες (αυτές που γνώρισα εγώ τουλάχιστον, στη νεότητά μου) ήταν φωλιές ανικάνων, ασυντόνιστων και τεμπέληδων ανθρώπων που δεν ήθελαν να προσφέρουν (στη μουσική ή στα άλλα μέλη) αλλά να πάρουν (από τη μουσική και τα άλλα μέλη) και να κρύψουν το ότι μόνοι τους δεν μπορούσαν ούτε να βοηθήσουν τον εαυτό τους.
Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα συνιστωσών που μπορεί να μην είναι διαθέσιμες φίλε.sixtrip είπε:Kαι για να ριξω λαδι στη φωτια απο τα ξυλα της @Evilnye ,αφου ξερετε την επιτυχια γιατι δε κανετε κατι?ή ειναι εκτος πλανων?
+ 1 (τιμιότητα)trolley είπε:Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα συνιστωσών που μπορεί να μην είναι διαθέσιμες φίλε.
Και εγώ ξέρω να φτιάχνω θαυμάσιο γαλακτομπούρεκο, αλλά αν είμαι κάπου που δεν υπάρχει καλό γάλα... δε γίνεται.
Ε καλα δε ζουμε στο μεσαιωνα.Μπορεις να φερεις καλο μιλκ ή να πας καπου που έχει καλό μιλκtrolley είπε:Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα συνιστωσών που μπορεί να μην είναι διαθέσιμες φίλε.
Και εγώ ξέρω να φτιάχνω θαυμάσιο γαλακτομπούρεκο, αλλά αν είμαι κάπου που δεν υπάρχει καλό γάλα... δε γίνεται.
Μπορεις να φερεις καλο μιλκ
ναι αλλα εκει που θα πας μπορει να μην τους αρεσει το...γαλακτομπουρεκο σου.... ;Dή να πας καπου που έχει καλό μιλκ