Τί γνώμη έχετε για το DIGITAL PERFORMER?

kilon

Μέλος
Πόντοι
36
Εμένας πάντως μπορώ να πώ οτι με εντυπωσίασε με την πληθώρα εργαλείών του. Αλλά είμαι πολύ φρέσκος και θα ήθελα να ακούσω γνώμες. Επίσης αν έχετε κανένα λινκ για tutorials.

Θα σου πω.Απο σαββατο και μετα....

κι εγω το θεωρω πολυ καλό, αν και εχω πολυ παλιά έκδοση (το 3.0 :oops: :oops: ) γιατι δουλευω στο απολυτα σταθερο και υπεραξιοπιστο OS 9 του Μακ.

Δεν ξέρω τι γίνεται με τις νεότερες εκδόσεις...

Πείτε μου τι σας αρέσει , πώς ακριβώς δουλεύεται και τι δεν σας αρέσει? Αναφέρετε επισης το είδος τις μουσική που δουλεύετε.

χαρίζω ένα βιβλίο για το performer 4.5 αν ενδιαφέρει κανέναν.

όσο για τη γνώμη μου, μακράν ο λιγότερο φιλικός προς τον χρήστη sequencer... :P

Αν κάποιος έχει συνηθίσει να εργάζεται με το Live, θα έχει μεγάλες δυσκολίες να προσαρμοστεί στη λογική του Performer. Το πρόγραμμα είναι τόσο μακρυά από τις σύγχρονες αντιλήψεις για τα DAW που θεωρείται "δευτεράντζα" ακόμη και ανάμεσα στους σκληροπυρηνικούς Μακιντοσάδες, οι οποίοι σαφώς προτιμούν το Logic.

Για εμένα το πρόβλημα με το Performer είναι πολύ απλό, δεν έχει καλό ήχο,επειδή το δούλευα καιρό παρατηρούσα πάντα μία έφεση στις μπάσες συχνότητες με όποια μόνιτορ κι αν μίξαρα,στα σύν του(παλαιότερα βέβαια) τα φιλικό του περιβάλλον εργασίας και κάποια plug-in της MOTU,αλλά όταν άλλα ακούς μέσα κι άλλα έξω...

και μη ξεχναμε οτι στο digital performer εχει γινει ολο το sound edit της ταινιας .... The Matrix .......

και μη ξεχναμε οτι στο digital performer εχει γινει ολο το sound edit της ταινιας .... The Matrix .......
Και η προσωπική δισκογραφία του Jordan Rudess!!!¶κυρος, το ξέρω...

Ρε παιδια,εμενα παντως με δυσκολευει παρα πολυ,μαλλον δεν θα το προτιμησω.....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back