Τί γνώμη έχετε για την πειρατεία στις ανοιχτές θάλασσες..??

Trolley

Computer Tech
Λύσεις
2
Πόντοι
1,003
Πιστεύετε ότι επηρρεάζει το εμπόριο σιτηρών και πιπεριού; Πρέπει να καταπολεμηθεί; Πιστεύετε ότι θίγει τα συμφέροντα των αποικιοκρατών;

Νομίζω πως...

397p_0c_1b.jpg

Wow! είπε:
Πιστεύετε ότι επηρρεάζει το εμπόριο σιτηρών και πιπεριού; Πρέπει να καταπολεμηθεί; Πιστεύετε ότι θίγει τα συμφέροντα των αποικιοκρατών;
Βρές άλλον dealer, σου πουλάει χαλασμένα...

Wow! είπε:
Aν δεν υπήρχε πειρατεία, να έχουν τα υπερπόντια ταξίδια Σασπένς (οχι σουστειν, μη μπερδευεστε) θα είχε παρακμάσει παντελώς η ναυσιπλοοια.

Βασικα βλαπτει σοβαρα τα συμφεροντα των Ελληνων ναυτικων και εφοπλιστων (την χειροτερη  μαλιστα στιγμη μια και αν συνεχιστει η τωρινη κατασταση με τους ναυλους οι μισες ναυτιλιακες εταιριες θα κλεισουν και δεκαδες χιλιαδες εργαζομενοι θα χασουν τις δουλειες τους).

Θα μου πεις τωρα και οι...Σομαλοι ΤΙ να κανουν?Μονο αυτο το σπορ τους εχει απομεινει μετα την "ανεξαρτησια" τους....

http://en.wikipedia.org/wiki/Somalia

H μονη τους εναλλακτικη ειναι να...τρωνε τα ποδαρια τους και δεν λεει...

Superfunk είπε:
H μονη τους εναλλακτικη ειναι να...τρωνε τα ποδαρια τους και δεν λεει...
Ζέχνουσι;

Superfunk είπε:
Ζεχνουσι τρελλα μια και περπατουσαντε ξυπολυτουσι......
Επιβεβαιώνω αυτή την πληροφορία:

65460_2950_by_jansun.jpg

ετυχε και διαβαζα χτες το βραδυ τα βιογραφικα στο noiz.gr team .... και λεω"πωωωω ψαγμενοι ολοι τους!!!"

και μετα ερχεστε και ανοιγετε-γραφετε σε αυτο το τοπικ... και ρωταω εγω τωρα!!! την επαλευεται καθολους ή ου???

:P :P :P :P :P

Εμένα από μικρό μου άρεσαν οι πειρατές...

long-john-silver_net5.jpg

Μεγαλώνοντας άρχισα να ακούω Running Wild:

running-wild-02.jpg

Έχω μια απίστευτη συμπάθεια στους παπαγάλους:

Λοιπόν κύριε Άι-Πρωτοκόλ, δεν ξέρω τι στόχο έχει αυτή η καμπάνια λίβελου προς τους πειρατές αλλά σε πληροφορώ ότι τα πόδια μου δεν ζέχνουσι καθόλου. Θα το χαρακτήριζα aromatic bouquet. Είναι και μεταξένια απαλά:

laser%20page%20girl%20legs.jpg

Τί γνώμη έχετε για την πειρατεία στις ανοιχτές θάλασσες..??

Καθε θαλασσα ειναι εξ' ορισμου κλειστη.

Τελευταία όταν πειρατεύω στις (κλειστές πλέον) θάλασσες και ο παπαγάλος μου κάθεται στον ώμο μου και μασουλάει, σκέφτομαι πόσο η πειρατεία μοιάζει με τα μαθηματικά...

Οπως ολες οι μεγαλες ανακαλυψεις, ετσι και αυτη, μου ηρθε ξαφνικα, οσο διαβαζα το thread.

Υπαρχει πλανη:

noround-earth-1.jpg

Το δημοσιευω εδω, αν και offtopic, προς χρονολογικη αποδειξη κατοχης του copyright.

Αν πάντως υπήρχαν Ελληνες θαλασσο-πειρατές,κάτι μού λέει οτι θα μαζευόντουσαν και θα έφτιαχναν ένα νόμο που θα υποβάθμιζε την θαλασσο-πειρατεία (ως αξιόποινη πράξη) απο κακούργημα σε πλημμέλημα.

Οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι περί τα της θαλασσο-πειρατείας απλά θα έκαναν την κορόιδα.

Trending...

Νέα θέματα

Back