- Πόντοι
- 2,368
ε,καλα οχι και ..ολα!!! :lol:Τα Alfasud είναι σκατά, όπως όλα τα ιταλικά αυτοκίνητα, τα τελευταία 30 χρόνια.
ε,καλα οχι και ..ολα!!! :lol:Τα Alfasud είναι σκατά, όπως όλα τα ιταλικά αυτοκίνητα, τα τελευταία 30 χρόνια.
Eyeprotocol, πρόσεξε! Με τέτοια που γράφεις, θα πεσει φωτιά να σε κάψει! Ή θα σε πατήσει καμιά Integrale!Τα Alfasud είναι σκατά' date=' όπως όλα τα ιταλικά αυτοκίνητα, τα τελευταία 30 χρόνια.[/quote']
ε,καλα οχι και ..ολα!!! :lol:
:lol: :lol:Ωχ' date=' μολις θυμηθηκα οτι εχω κανει χειραψια με τον Αρβο Περτ, οταν ηταν εδω στο χωριο μου σαν επιτημος προσκεκλημενος πριν μερικα χρονια[/quote'] Και τι μας νοιάζει, τι σχέση έχει αυτό με τη συζήτηση; Υποθέτω ότι ο Περτ είχε χειραψίες και με τον Δήμαρχο, άρα με αυτόν θα πρέπει να μιλάμε για ήχο;
Θα αποφύγω να αναφερθώ στον οχετό των μνησίκακων εξυπνάδων που αποτελεί σχεδόν το σύνολο της δημοσίευσής σου και θα σταθώ στην τελευταία φαντασμαγορική σου δήλωση:Αγαπητέ Alfasud' date=' είμαι υποχρεωμένος [b']ως moderator[/b] να προστατεύσω το φόρουμ από τις ανακριβείς πληροφορίες που παραθέτεις.
Υ.Γ. Τα Alfasud είναι σκατά, όπως όλα τα ιταλικά αυτοκίνητα, τα τελευταία 30 χρόνια.
οχι δεν τα λες καλα...suhr Γραφονται και ΟΧΙ shur...Ποσες φορες θα το πω; :twisted: :wink:προς απανταχου μουσικοφιλους το παθος με τα ιταλικα αυτοκινητα μοιαζει με το παθος του takis με τις shur (τα λεω καλα taki?) η με των fenderακηδων με τις strat ...μονο που τωρα οι ιταλοι πλεον δεν βγαζουν πισωκινητα!
Φίλε μου dienekes εδώ παραβαίνεις τους κανονισμούς καθώς επιτίθεσαι υβριστικά και σε προσωπικό επίπεδο στον Wow! που ξεκαθάρησε παραπάνω ότι μιλούσε την προσωπική του άποψη.Γι αυτό διαγράφω την συγκεκριμμένη πρόταση σύμφωνα με τους κανονισμούς.
Προφανώς' date=' καθώς δεν έχεις δείξει από τα γραπτά σου να στηρίζεις με αντικειμενικά στοιχεία τις απόψεις του Alfasud, έχεις άλλους λόγους (πιό υποκειμενικούς) για να υποστηρίζεις τον και τις... Alfasud.
Το σέβομαι αλλά όχι έτσι.
Νομίζω ότι τσιτωθήκαμε αρκετά όλοι μας και κυρίως χωρίς λόγο.
Εδώ συζητάμε τα της μουσικής έτσι όπως τα γνωρίζουν από πρώτο χέρι οι μουσικοί.
Ας επανέλθουμε χωρίς προσωπικούς χαρακτηρισμούς και με τα σημεία αναφοράς του forum που στηρίζονται στα διεθνή συμφωνηθέντα στανταρντς (σιωπηλά gentlemen agreements) που δημιούργησε το internet με την άμιλα και ανιδιοτέλεια.
Φιλικά,
yameth[/quote']
Φίλε yameth
Δεν μπορώ να πω ότι δεν περίμενα αυτή την κίνηση, στα πλαίσια τον κανονισμών.
Δεν νομίζω ότι η μέχρι τώρα συμπεριφορά μου στο forum έχει δώσει σημεία αντιπαλότητας και ιδιοτέλειας.
Ωστόσο έχεις άδικο να υποστηρίζεις ότι η θέση μου βασίζεται σε μεροληπτικά κριτήρια υπέρ του ενός ή του άλλου μέλους. Αν θέλεις η τοποθέτηση έναντι της οποίας καταφέρθηκα, με ενοχλεί αισθητικά και με θλίβει σαν μέλος του φόρουμ, κυρίως εφόσον προέρχεται από διαχειριστή. Ακόμα και αν εκφέρει τις "προσωπικές του εκτιμήσεις".
Ούτε εγώ έχω διάθεση να δώσω συνέχεια στο θέμα που δημιουργήθηκε πραγματικά εκ'του μη όντος. Παρ'όλα αυτά, η δική μου, επίσης προσωπική εκτίμηση σχετικά με το περιεχόμενο του κρανίου του εν λόγω moderator παραμένει αναλλοίωτη.
Ευχαριστώ
Υ.Γ. - Η πτώση της ποιότητας των προϊόντων της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας είναι κάτι ευρύτατα γνωστό σε όσους ασχολούνται με το αυτοκίνητο. Το καλό όνομα των ιταλών στα αυτοκίνητα σχετίζεται με τα άριστα μοντέλα της Fiat' date=' της Lancia και της Alfa Romeo κατά την δεκαετία του 60 και στις αρχές του 70. Ειδικά τα τελευταία 15 χρόνια, όποιος πήρε ιταλικό αυτοκίνητο και δεν κλαίει καλείται για μία τιμητική συνδρομή στο noiz.
[/quote']
Οφείλω να ομολογήσω πως με τις απόψεις σου, ούτε και συ, διεκδικείς βραβείο ανοιχτομυαλιάς... :roll:
Μιχάλη διάβασε προσεκτικά την παραπάνω πρόταση σου, και πες μου ειλικρινά αν εσύ έχεις ή όχι πρόβλημα στο συντακτικό.αυτο που εκνευρισε ομως τον Wow!' date=' και εμενα ομολογω, ηταν ο τροπος γραφης του Σπιτου και [u']η αυτοαναδειξη του ως αυθεντια[/u].
ολοι νομιζω εχουμε αντιληφθει οτι ο superfunk και ο yameth πιθανως να γνωρισουν αρκετα πραγματα παραπανω απο μας αλλα δεν νομιζω ποτε να εκαναν καμια προσπαθεια επιδειξης της γνωσης τους.
εδω που τα λεμε, ουτε ο Σπιρος, πιστεω οτι το εκανε αυτο, αλλα ετσι φανηκε. απλα νομιζω και θελω να πιστευω οτι η συνομιλια σε ενα forum δεν ειναι και το forte του και σε καθε περιπτωση θα ηθελα να τον ξαναδω στο fotum, με αλλη διαθεση ομως.
Αγαπητέ φίλε' date=' δεν ξέρω κάποιον Σπύρο ούτε θέλω να ξέρω 2 διαφορετικά ονόματα για τον καθένα μας μέσα στο forum.@Wow!
Κατά πρώτον θα πρέπει να ξέρεις ότι ούτε εγώ ούτε ο Σπύρος δίνουμε δεκάρα για την προσωπική σου αξιολόγηση σε ότι αφορά το "επίπεδό μας".
Η δική μου τουλάχιστον άποψη για το δικό σου επίπεδο είναι δεδομένη.
Ο moderators ή modulators χαίρουν της εμπιστοσύνης του administrator, ενώ μπορείς να ανατρέξεις, ακολουθώντας το url, τον λόγο που υπάρχουν σε αυτό το site.Προσωπική μου άποψη την οποία καταθέτω εδώ, και την οποία υποψιάζομαι ότι συμμερίζονται και άλλα μέλη του φόρουμ, αλλά απλώς δεν ενδιαφέρονται να ασχοληθούν, είναι ότι είσαι ανίκανος να επωμιστείς τις ευθύνες σου ως moderator του forum και επομένως θα έπρεπε να απαλλαγείς απ'αυτές.
αυτο δεν ειναι προβλημα στο συντακτικο. αυτο ειναι η σαφεστερη αποδειξη σε αυτο το forum οτι ειμαι διχασμενη προσωπικότητα. η δεν είμαι???Μιχάλη διάβασε προσεκτικά την παραπάνω πρόταση σου, και πες μου ειλικρινά αν εσύ έχεις ή όχι πρόβλημα στο συντακτικό.αυτο που εκνευρισε ομως τον Wow!' date=' και εμενα ομολογω, ηταν ο τροπος γραφης του Σπιτου και [u']η αυτοαναδειξη του ως αυθεντια[/u].
ολοι νομιζω εχουμε αντιληφθει οτι ο superfunk και ο yameth πιθανως να γνωρισουν αρκετα πραγματα παραπανω απο μας αλλα δεν νομιζω ποτε να εκαναν καμια προσπαθεια επιδειξης της γνωσης τους.
εδω που τα λεμε, ουτε ο Σπιρος, πιστεω οτι το εκανε αυτο, αλλα ετσι φανηκε. απλα νομιζω και θελω να πιστευω οτι η συνομιλια σε ενα forum δεν ειναι και το forte του και σε καθε περιπτωση θα ηθελα να τον ξαναδω στο fotum, με αλλη διαθεση ομως.
Τελικά ο Σπύρος αυτοανακυρήχτηκε αυθεντία ή όχι; Ή απλώς έτσι φάνηκε; Εσύ έχεις καταλάβει τι έγινε; Κατάλαβες κάτι απ'αυτά που σου έγραψα, σε ένα από τα πρώτα πρώτα μηνύματα σ'αυτό το thread; Σχετικά με τη δυσκολία έκφρασης και την πιθανή ανάγκη διευκρινήσεων;
Το πρόβλημα τελικά είναι να μάθουμε να διαβάζουμε, μάλλον!
Και αν δεν είμαστε σίγουροι τι εννοεί ο άλλος, να ρωτάμε!
:roll:
Με αυτόν αλλά και διάφορους άλλους τρόπους που θα έλεγα ότι δεν προέρχονται από το συντακτικό' date=' έκανε 2-3 κι εμένα μαζί να ξεκατινιαζώμαστε... 'Ελεος! (κάποιος νομίζω ανέφερε ότι συμβαίνει και σε άλλα fora που συμμετείχε)
[/quote']
Eγώ προσωπικά, τον ξέρω από 3 άλλα fora που αποχώρησε, με όχι και πολύ "ειρηνικό" τρόπο. Και ένα το νοιζ, σύνολο 4!
Ειδικά σε ένα που συμμετείχε έντονα, διαπίστωσα αυτά που έγραψα μερικές σελίδες πιο πίσω, αλλά κανείς δεν με άκουσε...Πάντως, σίγουρα δεν μπήκε για να κάνει τον έξυπνο (ο διαδικτυακός Alfasud που γνωρίζω, για τον πραγματικό, δεν έχω ιδέα...)
ΤΕΛΟΣ! (αλά Ανίτα Πάνια)
Eγώ προσωπικά' date=' τον ξέρω από 3 άλλα fora που αποχώρησε, με όχι και πολύ "ειρηνικό" τρόπο. Και ένα το νοιζ, σύνολο 4!
[/quote']
Όσο συνεχίζεται το θέμα, (γιατί δεν μπορεί κανείς να λέει ό,τι θέλει και μετά να δηλώνει "τέλος", σαν να θέλει να έχει την τελευταία κουβέντα), θα αναγκάζομαι να απαντάω. Gangster καμμιά μομφή προς εσένα, απλώς έτσι φαίνεται. :wink:
Για την αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν, ο Σπύρος δεν αποχώρησε με "έντονο" τρόπο παρά μόνο από ένα ακόμα φόρουμ, στο οποίο μετά από λίγο καιρό του ζήτησαν δημόσια (και κατ'ιδίαν) συγνώμη.
Gangster εσύ πρέπει να γνωρίζεις για ποιο πρόκειται...