γεια σου yameth & Co
Φτου και απο την αρχη.......
Θα ηθελα πολυ να ακουσεις τα Αλτεκ που ανεφερα πριν εκφερεις γνωμη!
Το PS1 ακουγεται καλυτερα απο οτι εχουμε ακουσει μεχρι στιγμης, τουλαχιστον εδω πανω και για μερικους ακομα σε διαφορα μερη του κοσμου!
Ολοι ασχετοι?Χμμμμμμμμ........
Απο οτι καταλαβαινω εισαι αποσποντα στην κλασσικη μουσικη!Η κυρια ασχολια σου και τα ακουσματα σου ειναι ηλεκτρικα!
Ενα μονιτορ για ηλεκτρικη μουσικη πρεπει να εκπληρωνει αλλες προυποθεσεις απο ενα ηχειο που παιζεις μουσικη για να ευχαριστηθεις!Φυσικα, τα δικα μας κανουν και για τις δυο δουλειες, τα αυστηρως μονιτορ για στουντιο δεν κανουν για μουσικη!(εχω ακουσει και μερικα τετοια σουπερ μονιτορ εδω στα στουντιο, γιαυτο ξερω τι γραφω!)Εξαλου ετσι λενε μερικοι παραγωγοι εδω πανω που τυγχαινει να γνωριζω και δεν ειναι ασχετοι αν υποψιαζεσαι κατι τετοιο!
Ωχ, μολις θυμηθηκα οτι εχω κανει χειραψια με τον Αρβο Περτ, οταν ηταν εδω στο χωριο μου σαν επιτημος προσκεκλημενος πριν μερικα χρονια!
Οχι, δεν ειμαι μουσικος, ενας απλος ραδιοτεχνιτης, αυτο ειναι η τριτη φορα που το γραφω!
Δεν καταλαβαινω γιατι παιρνεις την συζητηση μας σαν αντιπαραθεση, απλα εσυ λες την γνωμη σου και εγω την δικια μου!
Απολυτος δεν ειμαι φυσικα, αντε παλι ξανα, ποσες φορες εχω γραψει οτι οι εξπονενσιαλ(ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΤΕΚ ΜΟΥ 311/90) εχουν τον τυπικο χρωματισμο των κορνων αυτης της σχεδιασης και οτι κανω τρακτριξ για να τις αντικαταστισω!!!!!Οι μοναδες ομως που θα οδηγουν τις καινουργιες κορνες θα ειναι οι παλαιες Αλτεκ!
Οσο για την σχεδιαση αυτων των κορνων, αντε παλι ξανα τα ιδια, δεν τις κανω εγω, επειδη δεν εχω τις θεωρητικες γνωσεις, αλλα μηχανικοι που καταιχουν αυτην την τεχνη!και αυτοι καλιστα θα μπορουσαν να δουλευουν και επαγγελματικα με ηχο, αλλα τον εχουν σαν χομπυ!Οταν ερθεις πανω, θα συναντησεις αυτα τα ατομα και θα δεις απο κοντα και τα οργανα εκατομμυριων κορωνων που εχει στην κατοχη του ενας απο αυτους!
Οι γνωμες μου δεν ειναι αστηριχτες ουτε απολυτες, επειδη δεν ειναι δικες μου γνωμες!Δεν μπορω απλα να επικαλεστω σαν δικες τις κατασκευες και τα συμπερασματα των ερευνητων της Bell Lab & Western Electric!
Χμμμ, εχεις δικιο, ας τα αφησουμε μεχρι να ακουσεις ΚΑΙ ΕΣΥ τα συατηματα εδω πανω και μετα μιλαμε!Μεχρι τοτε θα ακουω τα μονολιθικα μου μηχανηματα, ευχαριστω για την συμβουλη σου, αλλα δεν εχω αλλα δυστυχως!και θα ειμαι πολυ περηφανος για την καταγωγη τους, αφου τα μπασα μου(515) προερχονται απο ενα στουντιακι του Χολυγουντ, να δεις πως λεγεται, Μετρο Γκολντουινγκ Μαγερ νομιζω και οι κορνες και ντραιβερ απο το Ευροπα φιλμ στουντιο της Στοκχολμης!και το PS1 θα συνεχισει να ειναι ενα καλο συμπληρωμα στο γραμμοφωνο μου Lenco L75 και το μονολιθικο μου tuner Grundig RT-50!
Χαιρετησματα απο μια πολυ θυελλωδη Σουηδια μολις τωρα!
Σπιρος
ΥΓ 1: Οχι, δεν ειμαι απολυτος για τα Αλφασουντ, απλα ειναι νεαροι που δεν ξερουν περι τινος προκρειται!Στεκεται ακομα και σημερα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλα σαν ενα μοντερνο/ασφαλες μικρο αυτοκινητο που παρολι την ηλικια του μπορει να μεταφερει 3 ατομα με πληρη φορτιο δια μεσου ολης της Ευρωπης με ασφαλεια, γρηγορα και να κανει τους χαζο/οδηγους του, ακομα, να αποκοιμουνται το βραδυ με ενα απαλο χαμογελο............
Αυτο προσπαθω απεγνωσμενα να πω σε ανθρωπους που δεν ξερουν περι τινος προκειται και ομως εκφαιρουν γνωμη!
ΥΓ 2: Ναι, ετσι ειπε και ο Μαθιας, βγαζει ενα πολυ καθαρο ηχο αυτος ο Πολυτον, οι μετεπειτα ειχαν και βρωμικα καναλια!
ΥΓ 3: Ξανα για τον Μαθια! Του μετεφρασα εχτες αυτα που ειπωθηκαν εδω μεσα για τα Αλτεκ και ηθελε πολυ να γραψει και αυτος την γνωμη του, ετσι για να υπαρξει και μια πολυφωνια(Σουηδος βλεπεις)!Φυσικα αυτα που θα γραψει ειναι η δικη του γνωμη και ακουσματα και δεν του εχω πει τιποτα εγω, εξαλλου αυτα ειναι για μωρα, ετσι, αν εχεις περασει τα 50 οπως εγω τοτε υπαρχει και καποια σοβαροτητα!
ΥΓ 3: Επειδη εσεις εδω ησαστε μουσικοι και εγω απλα ενας ακροατης, δεν μπορω να προσφερω τιποτα αλλο σε εσας γιαυτο αυτο ηταν το τελευταιο μου ποστ!
Ευχαριστω τον Μιχαλη, Ιλλια, Χαρη και τους λοιπους ανωνυμους για την παραια!Αν καποιος εχει το δρομο του προς τα Βορεια μπορει ευχαριστως να ερθει σε εμενα, χωρος υπαρχει για να μεινει, το subwoofer μου χωραει ενα κρεβατι!!