Γεια σου συμμοριτηΤα ηλεκτροστατικα εχουν μερικα καλα στοιχεια' date=' αλλα μιλαμε παντα για τον κατασκευασμενο και μαρκεταρισμενο HI-FI ηχο που πουλανε μερικοι εξυπνοι σε αρκετους χαζους που δεν εχουν ακουσει ποτε στην ζωη τους πως ακουγεται ενα Στραντιβαρι, ενα τυμπανο 2 μετρων η ενα μεγαλο εκκλησιαστικο οργανο!Και δεν αναφερω πως (δεν) μπορουν να αποδωσουν μια ολοκληρη πτερυγα πνευστων μια μετριας συμφωνικης ορχηστρας ας πουμε 80 μουσικων, σαν του χωριου μου!Απλα, δεν εχουν την δυναμικη που χρειαζεται και αν τους βαλεις λιιιγο παραπανω ισχυ απο αυτο που αντεχουν, τοτε θα πρεπει να τρως βρωμη για αρκετο καιρο για να εξοικονομισεις χρηματα προς επισκευην!Και στο επομενο λαθος, ξανα βρωμη.....!
Και σαν κερασακι στην τουρτα, σε ρωτανε οι εξυπνακιδες, αφου εχεις παρει δανειο για να τα αγορασεις, ποιο σουπερ subwoofer θα αγορασεις αν θελεις να ακουσεις ΚΑΙ μπασο?
Αυτα τα αποριπτουμε εμεις στην συμμορια μου εδω πανω και παμε παρακατω προς στην σωστη διευθυνση, δηλαδη τα surplus και τον σωστο παλιατζη!
Πως ειναι αυτα τα πραγματα?Υπαρχουν σιγουρα φωτογραφιες στο ιντερνετ, αν ψαξεις αυτα τα μοντελα που ανεφερα τοτε βρισκεις και φωτογραφιες, αλλοιως δεν ξερω πως μπορω να βαλω εικονες σε αυτο το φορουμ!
Η ελα να τα δεις και να τα ακουσεις στο σπιτι μου!
Χαιρετησματα
Σπιρος
ΥΓ:Τον διενεκες τον γνωριζω δια μεσου του Rundolf Hruska.[/quote']
Φαντάζομαι πως η απόδοση μιας συμφωνικής ορχήστρας, από πλευράς φυσικότητας, είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα ηχείο. Εγώ έμεινα άφωνος από τη φυσικότητα των ηλεκτροστατικών, πάντα σε σχέση με τα συμβατικά ηχεία. Φαντάζομαι με τα δικά σου θα μου πέσουν τ' αυτιά...
Και όσο για τους εξυπνάκηδες-guru που αναφέρεις, αυτό το λεγόμενο hype υπάρχει παντού! Στις κιθάρες να δεις τι "φύκια για μεταξωτές κορδέλες" πουλιούνται...Απλά στο hi fi τα πράγματα ξεφεύγουν τελείως. από πλευράς κόστους...
Φωτογραφίες μπορείς να ανεβάσεις πηγαίνοντας στο My Uploads, που βρίσκεται στο μενού αριστερά στην οθόνη, στο My Stuff.
¶σχετο: Μήπως να ανοίγαμε ένα θέμα για αυτοκίνητα; Σπύρο, τι κάνουν οι sud σου; Πόσες είναι πλέον;