τι εξοπλισμο εχετε στα στερεοφωνικα σας???

Dienekes, μέσα στην οργή σου, κάνε μία παύση και σκέψου σε παρακαλώ τα παρακάτω:

- Ουδείς έδιωξε τον φίλο σου από το noiz. Ο φίλος σου αποφάσισε να φύγει, πριν από την δική μου επίθεση, όχι μετά.

- Αφού ουδείς δεν τον έχει διώξει, έχει κάθε δικαίωμα να απαντήσει αν θέλει σε οτιδήποτε λένε γι' αυτόν.

- O yameth δεν έχει κλειδώσει το thread, άρα ο φίλος σου μπορεί όντως να απαντήσει.

- Η επιμονή σου να απαντάς αν' αυτού (εφ' όσον δεν συντρέχει τίποτε από τα παραπάνω) είναι ακατανόητη και ενοχλητική.

Επίσης, έρχεται σε τέλεια αντίφαση με την συμπεριφορά όλων των υπολοίπων εδώ μέσα, όπου ο καθένας απαντά για τον εαυτό του, όταν του προσάπτουν κάτι.

Αυτή η ιδέα που σας έχει καρφωθεί, ότι για κάποιο λόγο θα έχετε άλλη μεταχείριση από όλους τους υπόλοιπους, δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να ισχυροποιεί τα επιχειρήματά μου για τις "εξυπνάδες" του Alfasud. Επιτέλους, ας κατανοηθεί ότι η μεταξύ σας φιλία δεν μας ενδιαφέρει, ούτε μπορεί να είναι πρόσχημα για όλες αυτές τις συμπεριφορές.

Πριν αρχίσεις τους λεονταρισμούς για τον ρόλο μου ως moderator (ο οποίος όπως διαπίστωσες δεν αμφισβητείται),επιτέλους μπες στον κόπο να απαντήσεις στα επιχειρήματα των άλλων. Όπως και ο φίλος σου πριν από εσένα, έχεις αρχίσει να γίνεσαι γραφικός με το διδακτικό σου υφάκι ("να μάθουμε να διαβάζουμε" και λοιπές μπαλονιές). Επίσης, όταν θέλεις να κάνεις τον νταή λέγοντας ότι "ούτε εγώ ούτε ο Σπύρος δίνουμε δεκάρα" καλά θα κάνεις να το εννοείς, διότι άλλο είναι να μην δίνεις δεκάρα και άλλο είναι να πατάς το F5 κάθε λίγο για να δεις μήπως κάποιος έχει γράψει κάτι, ώστε να "αναγκαστείς" να απαντήσεις. Ουδείς σε "αναγκάζει" σε τίποτε, μην απαντάς, μην ξανα-ασχοληθείς, μην ξανα-ανάψεις τον υπολογιστή σου αν δεν θέλεις. Σε διαβεβαιώνω ότι η ευτυχία μας ΔΕΝ εξαρτάται από το αν θα μας πεις την γνώμη σου για οποιοδήποτε θέμα, ειδικότερα αν το "θέμα" είναι η σχέση σου με τον κ.Σπύρο, ο οποίος από "λαλίστατος" έχει γίνει "μουγκός".

Έκανα ένα λάθος σε αυτό το thread: έπρεπε να είχα σπεύσει να απαντήσω στις κοτσάνες του κ. Σπύρου από την πρώτη στιγμή, αλλά (για να δεις πόσο διαφορετικά σκεφτόμαστε) υπολόγισα ότι "αφού τον υποστηρίζει ο dienekes, ας μην γίνουμε εχθρικοί", αλλά βλέπω ότι η ανοχή αυτή στηρίχτηκε σε λάθος βάση.

Αυτό το λάθος δεν θα ξαναγίνει.

Ενα πηγάδι δεν ξέρει οτι μπορεί να υπάρχουν και άλλα πηγαδια...

Οταν ενα πηγάδι επικοινωνεί με ενα υπόγειο φρεάτιο με τον ωκεανό, νομίζει οτι και ο ωκεανός ειναι πηγάδι...

Οταν δέκα Έλληνες (ειδικοι σε ενα θέμα) συζητούν, ο καθένας τους προσπαθεί να καταστήσει τους υπόλοιπους ακροατήριο του...

Καθε ανθρώπινη ενέργεια συνηθως κρύβει και ένα ανθρώπιινο δράμα...

----

Πολλες φορές, στον ενα χρόνο που υπάρχω μέσα στο Noiz, μου εχουν έρθει στο νου αυτές οι σκέψεις του Ασημακη Πανσέληνου.

Νομιζω οτι ειναι χρησιμες και είπα να τις μοιραστώ μαζί σας.

Στο θέμα μας τώρα...

Εγώ ακούω απο ένα παλιο συστημα το οποίο αποτελείται απο:

Πικαπ Technics SL1950

Προ και τελικο QUAD (χειροποιητα)

CD player Technics

ηχεια IMF super compact

Ακουω βέβαια και απο το itunes kai τα Genelec 1030 στο home studio

Παιδιά το thread αναφέρεται σε Hi-fi.

Μη δίνετε συνέχεια.

Ασχοληθείτε με κάτι πιό παραγωγικό. Τέλος επεισοδίου.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back