Tι έχετε να πείτε; Απόψεις.

• Thread starter Thread starter VangelisV
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 16K
Είμαι ο εθνικός σας σταρ! 

(καλέ είσαι! Καλέ είσαι!) 

κάποτε τσακωνόμασταν για Μπετόβεν και Μπίτλς, και τώρα για Ρουβά
Ανέκαθεν (τουλάχιστον όσα χρόνια είμαι στο φόρουμ) τσακωνόμαστε για το Ρουβά. Είναι από τα θέματα τζιζ που προκαλούν αντιπαραθέσεις πριν καν τη δεύτερη σελίδα. Άλλα μερικα τέτοια είναι τα κσύλα, η γιουροβύζιον, το έντεχνο, το σκυλάδικο, η ποιότητα, οι Μπιτλς που σωστά ανέφερες και ο Μάλμστην. Είμαι σίγουρος ότι μου ξεφεύγουν αρκετά.

Πριν διαβάσω τι έχετε γράψει...

Με πιάσανε τα γέλια και θυμήθηκα το Σεφερλή ?

Η Ελληνίδα νοικοκυρά βρήκε τον άνθρωπο της νομίζω !!!

Αφού διάβασα,

να πω και γω ότι ο τύπος ποτέ δεν πούλησε ποιότητα και λοιπά μπαρμπούτσαλα.

Φαίνεται ότι έχει δουλέψει πάρα πολύ, φωνή, σώμα, χορό κλπ.

Οπότε respect από μένα μιας και δεν του χάρισε κανένας τίποτα.

Τον προτιμάω από κάτι ψευτοέντεχνους σωτήρες, ως Pop πλασαρίστηκε και ποτέ δεν το έπαιξε και τίποτα παραπάνω.

Επίσης κάνει τη δουλειά με πιτσιρίκες και νοικοκυρές τέλεια !!!

Ποιος ιδιοκτήτης δισκογραφικής δε θα τον ήθελε στο roster του?  

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Οι μισοί συμαθητές μου πάντως στο γυμνάσιο και το λύκειο έτσι χόρευαν και έτσι τραγουδούσαν. Οσάκις απλά είχε άγνοια  κινδύνου και νεύρο (αλλά κυρίως, φάτσα).

Κατά τ' άλλα, δούλεψε λίγο λιγότερο ή το ίδιο σκληρά με τον μέσο επαγγελματία μουσικό, τον μέσο οικοδόμο, τον μέσο αγρότη και τον μέσο σερβιτόρο στη βιομηχανία τουρισμού. Δηλαδής ασούμε εντάξ έλεος όταν ακούω αυτό το "δούλεψε σκληρά". Και το άλλο το "αυτοδημιούργητος".

Η μουσική που αντιπροσωπεύει δεν διασταυρώθηκε ποτέ με το γούστο μου, ακόμη  και το γούστο της "ρηχής πλευράς του εαυτού".

Κατά τ' άλλα, δούλεψε λίγο λιγότερο ή το ίδιο σκληρά με τον μέσο επαγγελματία μουσικό, τον μέσο οικοδόμο, τον μέσο αγρότη και τον μέσο σερβιτόρο στη βιομηχανία τουρισμού. Δηλαδής ασούμε εντάξ έλεος όταν ακούω αυτό το "δούλεψε σκληρά". Και το άλλο το "αυτοδημιούργητος".

Μπορει οι επιδοσεις του να ειναι, μεμονομενα, μετριες σε ο,τι κανει, αλλα δεν παυει να ειναι απο τα πρωτα ποπ ονοματα στην Ελλαδα, τελευταια 20+ χρονια.

Συνολικα, κατι εχει κανει παραπανω απο μεσο ορο, για να φτασει εκει που ειναι. Εχει κανει σωστες επιλογες ολα αυτα τα χρονια. Σε συνδυασμο με το "δυνατο" πακετο που εχει, τον εφεραν εκει που ειναι. Απολυτα δικαιολογημενα κατ' εμε. Ειναι benchmark.

Μπορει οι επιδοσεις του να ειναι, μεμονομενα, μετριες σε ο,τι κανει, αλλα δεν παυει να ειναι απο τα πρωτα ποπ ονοματα στην Ελλαδα, τελευταια 20+ χρονια.

Συνολικα, κατι εχει κανει παραπανω απο μεσο ορο, για να φτασει εκει που ειναι. Εχει κανει σωστες επιλογες ολα αυτα τα χρονια. Σε συνδυασμο με το "δυνατο" πακετο που εχει, τον εφεραν εκει που ειναι. Απολυτα δικαιολογημενα κατ' εμε. Ειναι benchmark.
Παίζω τρία όργανα και κιθάρα αρκετά καλά,

γράφω ωραία riffs που σε κουνάνε και μελωδίες,

όμως "δε με ξέρει ούτε η μάνα μου".

Ενώ αυτός ο "ατάλαντος" είναι εκεί που είναι, στην κορυφή της ελληνικής μουσικής, με μεγάλη καριέρα, λεφτά κλπ.

Απλά πράγματα, το κυνήγησε και το είχε και το ήξερε κιόλας.

Εμείς μείναμε με την ποιότητα να τη παίζουμε μεταξύ μας?

Τι λέει και τι όχι, το αποφασίζει το κοινό.

Παίζω τρία όργανα και κιθάρα αρκετά καλά,

γράφω ωραία riffs που σε κουνάνε και μελωδίες,

όμως "δε με ξέρει ούτε η μάνα μου".

Ενώ αυτός ο "ατάλαντος" είναι εκεί που είναι, στην κορυφή της ελληνικής μουσικής, με μεγάλη καριέρα, λεφτά κλπ.

Απλά πράγματα, το κυνήγησε και το είχε και το ήξερε κιόλας.

Εμείς μείναμε με την ποιότητα να τη παίζουμε μεταξύ μας?

Τι λέει και τι όχι, το αποφασίζει το κοινό.

Τα είπες όλα, απλα και κατανοητά.

Στα λυμένα.

Δεν διαφωνώ καθόλου. Θα μπορούσε να μείνει για πάντα το "μαϊμούνι" του αρχικού βίντεο που ξεχαρβαλώνεται και παριστάνει ότι τραγουδάει εσαεί. Όμως επέλεξε να είναι ο Λυπηρίδης της ελληνικής σκυλάδικης κουλτούρας (τον όρο pop δεν τον χαρίζω/χαραμίζω έτσι άδοξα σε οποιοδήποτε είδος). Δηλ. από ένα άμπαλο παλικάρι αλλά με προσόντα, να καταλήξει, με πολλή δουλειά, και με προπονητή τον πρωταγωνιστή του whiplash, να παίζει εθνική Ελλάδας.

Έτερον εκάτερον. Δούλεψε. Το ίδιο και ο οικοδόμος/σερβιτόρος/μουσικός/αγρότης κλπ. Αυτοί άλλωστε δεν έχουν επιλογή. Πρέπει να δουλέψουν σκληρά. Οσάκις είχε. Και επέλεξε το δρόμο του οικοδόμου/σερβιτόρου/μουσικού/αγρότη και μπράβο του. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να επαινείται γι' αυτό κιόλας. Ή γιατί είναι προσόν το αυτονόητο;

Προσόν είναι η επιτυχία που έχει, από το τίποτα.

Μεγάλη μαγκιά.

Στην Ελλάδα σκυλοπόπ περνάει, όποιος δε θέλει και είναι υπεράνω μπορεί να κάνει διεθνή καριέρα,

ή μαθήματα σε εκκολαπτόμενος που δε θέλουν και αυτοί αλλά ακόμα δεν το ξέρουν?

Οι μπετατζήδες και οι σερβιτόροι που κολλάνε?

Πνοή και Νύξη με πέθανες με το Λυπηρίδη!(Airball σε βολή)!

Όσο για το "Whiplash"το είδα προχτές.

Ένας δάσκαλος, μπορεί να σου αλλάξει,όλη τη ζωή!

Συγνώμη για το εκτός.

Και επέλεξε το δρόμο του οικοδόμου/σερβιτόρου/μουσικού/αγρότη και μπράβο του. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να επαινείται γι' αυτό κιόλας. Ή γιατί είναι προσόν το αυτονόητο;

Φάνη να σου πω την γνώμη μου γι' αυτό.

Σ' αυτό τον χώρο που κινείται, στην Ελλάδα, δεν είναι καθόλου αυτονόητο, σπανίζει θα έλεγα.

Και όταν γίνεται, γίνεται με διαφορετικό τρόπο.

Όσοι δουλεύουν πάνω στις αδυναμίες τους, ή/και για μεγαλύτερη ενίσχυση των δυνατών τους σημείων, συνήθως το κάνουν πριν την αναγνώριση.

Μετά ... κάθονται πάνω στο αυγό.

Αυτός συνέχεια βελτιώνεται σ' αυτό που κάνει, προσπαθεί να γίνει "ανταγωνιστικός" με τους συναδέρφους του στο εξωτερικό (προσπαθεί είπα).

Και πρόσεξε, δεν είναι το "δουλεύω" μόνο αυτό για άλλους.

Άλλοι δεν δούλεψαν ποτέ μ' αυτό τον τρόπο αλλά μόνο με τους "άλλους" τρόπους, πράγμα που είμαι σίγουρος ότι και αυτός το έχει κάνει, αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί.

Μια χαρά είναι ο Σάκης. Μετριότατος τραγουδιστής, εξαιρετικός performer και αν εξαιρέσει κανείς την πολιτική του εμπλοκή στα κοινά της χώρας, είναι και πολύ αξιοπρεπής ως παρουσία.

Δε βρίσκω κανένα λόγο να τον κράξω, έχω πάει και να τον δω live για να ρίξω μια Ρουβίτσα, μια χαρά είχα περάσει, κάνει πολύ καλό show. 

Πολλοί λέγανε στα 90s ότι ο Ρουβάς είναι one year wonder και θα σβήσει άμεσα. 30 χρόνια μετά και ο τύπος είναι ακόμα πρώτο όνομα. Respect μόνο και μόνο για αυτό. Τα υπόλοιπα περισσεύουν, ούτε γκόμενο τον θέλω, ούτε φίλο, ούτε νέο Freddy τον είπε κανείς.

Μια χαρά είναι ο Σάκης. Μετριότατος τραγουδιστής, εξαιρετικός performer και αν εξαιρέσει κανείς την πολιτική του εμπλοκή στα κοινά της χώρας, είναι και πολύ αξιοπρεπής ως παρουσία.

Δε βρίσκω κανένα λόγο να τον κράξω, έχω πάει και να τον δω live για να ρίξω μια Ρουβίτσα, μια χαρά είχα περάσει, κάνει πολύ καλό show. 

Πολύ λέγανε στα 90s ότι ο Ρουβάς είναι one year wonder και θα σβήσει άμεσα. 30 χρόνια μετά και ο τύπος είναι ακόμα πρώτο όνομα. Respect μόνο και μόνο για αυτό. Τα υπόλοιπα περισσεύουν, ούτε γκόμενο τον θέλω, ούτε φίλο, ούτε νέο Freddy τον είπε κανείς.
Πονηρο αγορι...

robertdowneyjrwink-a3535065fe241ad7ebfbe5e65fd29832_h.jpg

Αυτό δεν είναι προσόν όμως, είναι επίτευγμα. Επιτεύγματα έχουν όλοι να επιδείξουν, προσοντούχοι και μη, ταλαντούχοι και άμπαλοι.
Παίξαμε ωραία μπάλα, αλλά φάγαμε 3

δεν πειράζει όμως, παίζουμε θεαματικά, επιθετικά και ανοιχτά...

Το σκορ μετραεί μόνο?

Τα προσόντα του καθενός είναι άχρηστα αν δεν είναι αξιοποιήσιμα.

Για το Σάκη να προσθέσω άλλο ένα μεγάλο +

στα διάφορα talent shows δε το παίζει μουσικάρα, αυθεντιάρα κλπ

είναι σεμνός, παρόλο το μέγεθος του,

σε αντίθεση με κάτι σούργελα που είναι ο ορισμός του "έβγαλε η μύγα ..."

δλδ ο άνθρωπος ξέρει τι του γίνεται, δεν πετάει στα σύννεφα.

Παιδιά, φυσικά μια χαρά είναι ο Σάκης. Εγώ την ένστασή μου κατέθεσα σε όλά αυτά τα "δούλεψε πολύ", "δουλευταράς" κλπ. Και λέω ότι δούλεψε όσο σκληρά δουλεύουν οι περισσότεροι άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη. Δεν είπα ούτε ότι δεν το αξίζει, ούτε ότι δεν είναι. Προσπάθησε, είχε αποτυχίες (όπως όλοι οι άνθρωποι), είχε τα κότσια να "παίξει" πολιτικά, παρέμεινε μετρημένος και σεμνός στη δημόσια σφαίρα, και διατηρεί το γυναικείο φύλο ακόμη σε εγρήγορση (δεν υπάρχει μη Ρουβίτσα, ας μη γελιόμαστε). Μια χαρά, θα μπορούσε να είναι και φίλος μου/υδραυλικός μου/ασφαλιστής μου κ.ο.κ.

παιδια...εγω μια φορα..δεν ξερω πως..αλλα με συρανε στο Διογενη κ επαιζε το αγορι...

με το που ακουσα για μακαροναδες με κιμα και  δικαση απο κατω..και το συνθηματικο...παμε.,....

εκανα αναστροφη κ οπου φυγει κ φυγει..

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back