Ανέκαθεν (τουλάχιστον όσα χρόνια είμαι στο φόρουμ) τσακωνόμαστε για το Ρουβά. Είναι από τα θέματα τζιζ που προκαλούν αντιπαραθέσεις πριν καν τη δεύτερη σελίδα. Άλλα μερικα τέτοια είναι τα κσύλα, η γιουροβύζιον, το έντεχνο, το σκυλάδικο, η ποιότητα, οι Μπιτλς που σωστά ανέφερες και ο Μάλμστην. Είμαι σίγουρος ότι μου ξεφεύγουν αρκετά.κάποτε τσακωνόμασταν για Μπετόβεν και Μπίτλς, και τώρα για Ρουβά
Cd Vs Vynil. Είμαι σίγουρος ότι μου ξεφεύγουν αρκετά.
Κατά τ' άλλα, δούλεψε λίγο λιγότερο ή το ίδιο σκληρά με τον μέσο επαγγελματία μουσικό, τον μέσο οικοδόμο, τον μέσο αγρότη και τον μέσο σερβιτόρο στη βιομηχανία τουρισμού. Δηλαδής ασούμε εντάξ έλεος όταν ακούω αυτό το "δούλεψε σκληρά". Και το άλλο το "αυτοδημιούργητος".
Παίζω τρία όργανα και κιθάρα αρκετά καλά,Μπορει οι επιδοσεις του να ειναι, μεμονομενα, μετριες σε ο,τι κανει, αλλα δεν παυει να ειναι απο τα πρωτα ποπ ονοματα στην Ελλαδα, τελευταια 20+ χρονια.
Συνολικα, κατι εχει κανει παραπανω απο μεσο ορο, για να φτασει εκει που ειναι. Εχει κανει σωστες επιλογες ολα αυτα τα χρονια. Σε συνδυασμο με το "δυνατο" πακετο που εχει, τον εφεραν εκει που ειναι. Απολυτα δικαιολογημενα κατ' εμε. Ειναι benchmark.
Παίζω τρία όργανα και κιθάρα αρκετά καλά,
γράφω ωραία riffs που σε κουνάνε και μελωδίες,
όμως "δε με ξέρει ούτε η μάνα μου".
Ενώ αυτός ο "ατάλαντος" είναι εκεί που είναι, στην κορυφή της ελληνικής μουσικής, με μεγάλη καριέρα, λεφτά κλπ.
Απλά πράγματα, το κυνήγησε και το είχε και το ήξερε κιόλας.
Εμείς μείναμε με την ποιότητα να τη παίζουμε μεταξύ μας?
Τι λέει και τι όχι, το αποφασίζει το κοινό.
Μπορει οι επιδοσεις του να ειναι, μεμονομενα, μετριες σε ο,τι κανει, αλλα δεν παυει να ειναι απο τα πρωτα ποπ ονοματα στην Ελλαδα, τελευταια 20+ χρονια.
Συνολικα, κατι εχει κανει παραπανω απο μεσο ορο, για να φτασει εκει που ειναι. Εχει κανει σωστες επιλογες ολα αυτα τα χρονια. Σε συνδυασμο με το "δυνατο" πακετο που εχει, τον εφεραν εκει που ειναι. Απολυτα δικαιολογημενα κατ' εμε. Ειναι benchmark.
Αυτό δεν είναι προσόν όμως, είναι επίτευγμα. Επιτεύγματα έχουν όλοι να επιδείξουν, προσοντούχοι και μη, ταλαντούχοι και άμπαλοι.Προσόν είναι η επιτυχία που έχει, από το τίποτα.
Και επέλεξε το δρόμο του οικοδόμου/σερβιτόρου/μουσικού/αγρότη και μπράβο του. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να επαινείται γι' αυτό κιόλας. Ή γιατί είναι προσόν το αυτονόητο;
Πονηρο αγορι...Μια χαρά είναι ο Σάκης. Μετριότατος τραγουδιστής, εξαιρετικός performer και αν εξαιρέσει κανείς την πολιτική του εμπλοκή στα κοινά της χώρας, είναι και πολύ αξιοπρεπής ως παρουσία.
Δε βρίσκω κανένα λόγο να τον κράξω, έχω πάει και να τον δω live για να ρίξω μια Ρουβίτσα, μια χαρά είχα περάσει, κάνει πολύ καλό show.
Πολύ λέγανε στα 90s ότι ο Ρουβάς είναι one year wonder και θα σβήσει άμεσα. 30 χρόνια μετά και ο τύπος είναι ακόμα πρώτο όνομα. Respect μόνο και μόνο για αυτό. Τα υπόλοιπα περισσεύουν, ούτε γκόμενο τον θέλω, ούτε φίλο, ούτε νέο Freddy τον είπε κανείς.
Παίξαμε ωραία μπάλα, αλλά φάγαμε 3Αυτό δεν είναι προσόν όμως, είναι επίτευγμα. Επιτεύγματα έχουν όλοι να επιδείξουν, προσοντούχοι και μη, ταλαντούχοι και άμπαλοι.
Τα προσόντα του καθενός είναι άχρηστα αν δεν είναι αξιοποιήσιμα.