Tι έχετε να πείτε; Απόψεις.

• Thread starter Thread starter VangelisV
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 16K
Παιδιά, φυσικά μια χαρά είναι ο Σάκης. Εγώ την ένστασή μου κατέθεσα σε όλά αυτά τα "δούλεψε πολύ", "δουλευταράς" κλπ. Και λέω ότι δούλεψε όσο σκληρά δουλεύουν οι περισσότεροι άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη. Δεν είπα ούτε ότι δεν το αξίζει, ούτε ότι δεν είναι. Προσπάθησε, είχε αποτυχίες (όπως όλοι οι άνθρωποι), είχε τα κότσια να "παίξει" πολιτικά, παρέμεινε μετρημένος και σεμνός στη δημόσια σφαίρα, και διατηρεί το γυναικείο φύλο ακόμη σε εγρήγορση (δεν υπάρχει μη Ρουβίτσα, ας μη γελιόμαστε). Μια χαρά, θα μπορούσε να είναι και φίλος μου/υδραυλικός μου/ασφαλιστής μου κ.ο.κ.
Οι γυναίκες "τραγουδίστριες" πόσο έχουν δουλέψει ας πούμε ?

παιδια...εγω μια φορα..δεν ξερω πως..αλλα με συρανε στο Διογενη κ επαιζε το αγορι...

με το που ακουσα για μακαροναδες με κιμα και  δικαση απο κατω..και το συνθηματικο...παμε.,....

εκανα αναστροφη κ οπου φυγει κ φυγει..

Μεταλάδες drummers βγάζουν το άχτι τους συχνά πυκνά σε τέτοια ποιοτικά σχήματα,

όσο τους παίρνει πάντα?

Το κοινό δεν παίρνει χαμπάρι βέβαια από τέτοια, είσαι εξαίρεση?

Σ' αυτό τον χώρο που κινείται, στην Ελλάδα, δεν είναι καθόλου αυτονόητο, σπανίζει θα έλεγα.

Και όταν γίνεται, γίνεται με διαφορετικό τρόπο.

Όσοι δουλεύουν πάνω στις αδυναμίες τους, ή/και για μεγαλύτερη ενίσχυση των δυνατών τους σημείων, συνήθως το κάνουν πριν την αναγνώριση.

Μετά ... κάθονται πάνω στο αυγό.

Αυτός συνέχεια βελτιώνεται σ' αυτό που κάνει, προσπαθεί να γίνει "ανταγωνιστικός" με τους συναδέρφους του στο εξωτερικό (προσπαθεί είπα).

Και πρόσεξε, δεν είναι το "δουλεύω" μόνο αυτό για άλλους.

Άλλοι δεν δούλεψαν ποτέ μ' αυτό τον τρόπο αλλά μόνο με τους "άλλους" τρόπους, πράγμα που είμαι σίγουρος ότι και αυτός το έχει κάνει, αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί.
Ναι είναι σαν να έχει βάλει ήδη 4 γκολ με τη βοήθεια του Κασναφέρη και μετά να σου σφυράει οφσάιντ τα ...οφσάιντ

Δεν φτάνει μόνο η σκληρή δουλειά. Χρειάζεται να έχεις και αυτό το "κάτι" παραπάνω απ' τους υπόλοιπους που σε κάνει να ξεχωρίζεις. Πείτε το ταλέντο, γκελ στον κόσμο κλπ. 

Κι ας μην μπλέκουμε άλλα επαγγέλματα και κάνουμε και σύγκριση με αυτά της show business γιατί δεν έχει νόημα. 

Last edited:
και διατηρεί το γυναικείο φύλο ακόμη σε εγρήγορση (δεν υπάρχει μη Ρουβίτσα, ας μη γελιόμαστε)

Να και η αφορμη που ασχολειται με τα κομματικα. Ελεγχει ολες τις ρουβιτσες. Η γυναικα μου μονο μεταδημοτευση δεν μου ζητησε να κανει...

Οι γυναίκες "τραγουδίστριες" πόσο έχουν δουλέψει ας πούμε ?

Όσο οι μπετατζήδες και οι σερβιτόροι

Εδω με βρισκεις συμφωνο.

Στο ερωτημα "Ποσο εχει δουλεψει ο Ρουβας" η απαντηση θα επρεπε να ειναι "οσο και οι μπετατζηδες και οι σερβιτοροι που εχουν φτιαξει ονομα και ειναι πρωτοι στη δουλεια τους τελευταια 20 χρονια"  και οχι "οσο ο μεσος ορος των....".

Και να συμπληρωσω οτι οι επαγγελματιες που ειναι leaders στην αγορα τους, δεν προσφερουν απαραιτητα το ποιοτικοτερο προιον σε σχεση με τον μεσο ορο. Τους βοηθα το οτι εχουν ολο το πακετο που χρειαζεται ενας επαγγελματιας (το καλο προιον απο μονο του δεν αρκει). Πολλοι απο αυτους εχουν και το τηλεφωνο του καθε "Κασναφερη" στο quick dial.

Αυτην την ενσταση ειχα, για να το κλεισουμε αυτο.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ο Λυπηρίδης δεν είναι κακό παράδειγμα...

Αν πας στο σπίτι του, έχει περισσότερα κύπελλα και τίτλους από ολόκληρη την ομάδα του φιλοξενούμενου στην πόλη Τσμπάογκτσι.

Μα έκανε airball σε βολές.

Ε και; Ας έκανε.

Αυτό το λίγο που είχε, το δούλεψε, το έβαλε σε χρήση εκεί που έπρεπε, και νάτος ο Βασίλης.

Δεν πήγε στο ΝΒΑ.

Αλλά στο σπίτι του αποθεώθηκε, έγινε ύμνος, έβγαλε λεφτάκια και σήκωσε ένα σωρό κούπες.

Ο Σάκηηηης δεν πάτησε ποτέ εκεί που δεν τον έπαιρνε, δεν ήταν ψωνισμένος, έκανε αυτό που ήξερε όσο καλύτερα μπορούσε, και πέτυχε πολύ εκεί που ήθελε.

Την ίδια εποχή, άλλοι γράφανε ροκ όπερες και το παίζανε διεθνείς σταρ.

Και μετά, παπάρια.

Ούτε το πόσο δούλεψε μετράει,

που βρίσκεται μετράει.

Και είμαι σίγουρος ότι πολλοί πήγαν να τον αντιγράψουν αλλά έκαναν μια τρύπα στο νερό.

Μιλάμε για το Έλληνα Bon Jovi?

Ναι είναι σαν να έχει βάλει ήδη 4 γκολ με τη βοήθεια του Κασναφέρη και μετά να σου σφυράει οφσάιντ τα ...οφσάιντ

Να ντο πω αλλιώς τότες.

Είναι σαν να είσαι επιθετικός και βάζεις δύο γκολ με μπέναλτι.

Άλλοι περιμένουν να βγούν πρώτοι σκόρερ μόνο με μπέναλτι, αυτός θα παλέψει να βάλει και κανονικό γκολ, θα δουλέψει την ταχύτητά του, τα τελειώματα, την ντρίμπλα, κλπ στην προπόνηση.

Παιδιά σοβαρά, είχα γράψει μια μπαλάντα όταν ήμουν 18 χρονών για τον ΣΑΚΗ πλήρως ενορχηστρωμένη που θα του πήγαινε στη φωνή αλλά έχω χάσει την κασσέτα που την είχα ηχογραφήσει. Την είχα γραψει με το PSR 500.

Μιας και τέθηκε το θέμα θα αναγκαστώ να το ξαναγράψω όλο και θα παω να τον βρώ και θα του πω την έγραψα για εσένα.

Αν και ειναι παρωχημένο το στύλ, εγώ έχω υποχρέωση να του το δώσω.

Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για τον Σάκη. χαχαχαχαχαχαχαχα

Θα το κάνω.

Υπάρχει μια αλυσίδα έτοιμου φαγητού, ιδιαίτερα επιτυχημένη και σίγουρα η πιο πετυχημένη στο είδος της, που δεν θα κατονομάσω. Κάνει με διαφορά τα χειρότερα έτοιμα φαγητά, δικοί μου άνθρωποι που έχουν σχέση με τη λειτουργία της μου το έχουν ξεκόψει να μην τρώω από εκεί, ενώ όσες φορές έκανα το λάθος να μην τους ακούσω κατέληξα να κάνω γκράφιτι στην τουαλέτα με τον ποπό μου σε ρόλο σπρέι.

Είναι όμως πολύ πετυχημένη, παρότι σερβίρει σκουπίδια.

Ένα σκουπίδι μπορεί να είναι πολύ πετυχημένο. Δεν είναι όλα τα σκουπίδια πετυχημένα, ούτε όλα τα πετυχημένα είναι σκουπίδια. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο πάντως. Και σίγουρα όποιος τρώει από τα σκουπίδια αυτά, αν του πεις ότι είναι σκουπίδια θα στραβώσει. Οπότε όσοι γουστάρουν ας φάνε ελεύθερα, δημοκρατία έχουμε.

Ας επιτραπεί όμως και στους έχοντες την αντίθετη γνώμη να την εκφράζουν, και ας μη διαθέτουν δική τους αλυσίδα έτοιμου φαγητού.

Παιδιά σοβαρά, είχα γράψει μια μπαλάντα όταν ήμουν 18 χρονών για τον ΣΑΚΗ πλήρως ενορχηστρωμένη που θα του πήγαινε στη φωνή αλλά έχω χάσει την κασσέτα που την είχα ηχογραφήσει. Την είχα γραψει με το PSR 500.

Μιας και τέθηκε το θέμα θα αναγκαστώ να το ξαναγράψω όλο και θα παω να τον βρώ και θα του πω την έγραψα για εσένα.

Αν και ειναι παρωχημένο το στύλ, εγώ έχω υποχρέωση να του το δώσω.

Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για τον Σάκη. χαχαχαχαχαχαχαχα

Θα το κάνω.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν πρέπει να απαξιώνεται η γνώμη μας,  μόνο και μόνο επειδή πρέπει να φάμε χάλια φαγητό για να μας πάει σερπατίνα.

Το να σου απαντάει κάποιος δεν είναι απαξίωση της γνώμης σου, ιδίως της δικής σου που είσαι γνωστός γνώστης στους παλιούς.

Συζήτηση γίνεται. Δεν μπορούμε να συμφωνούμε πάντα. Και εμείς που δεν συμφωνούμε μαζί σου εδώ, οφείλουμε - πρώτα στον εαυτό μας - να αναπτύξουμε κι εμείς τα επιχειρήματά μας.

Αλλά η ερώτηση ήταν πραγματική.

Εντάξει. Θεωρείς τον Σάκη σκουπίδι.

Γιατί;

Δλδ που βάζεις τη στάθμη σκουπίδι / μη-σκουπίδι;

Δώσε παραδείγματα, κατά προτίμηση με ελληνική βάση για να κρατάμε τις συνθήκες συγκρίσιμες στο πείραμα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back