- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,718
Ακριβώς, και σε ότι αφορά χορευτικές φιγούρες και τη μουσική του θέματος, επιμένω ότι αυτό που βλέπω είναι ένα άφωνο νευρόσπαστο. Δε με νοιάζει αν είναι πρώτο στο χωριό, τόσο χειρότερο για το χωριό. Δε με νοιάζει με ποιους κοιμάται τα βράδια, ή αν είναι ωραίο παιδί, γιατί δεν σκοπεύω να κοιμηθώ μαζί του. Δε με νοιάζει ούτε τι ψηφίζει, ούτε τι κόμμα γουστάρει, δε θα αλλάξει η πολιτική τη γνώμη μου για αυτόν, όπως δε θα αλλάξει τη γνώμη μου για τον Αϊζενστάιν.
Αυτό που με νοιάζει όμως, ΤΟ ΜΟΝΟ που με νοιάζει, είναι σε αυτή τη θάλασσα από ΑΗΔΙΕΣ, που έχουν σαν στόχο την “επιτυχία” και τη “διασκέδαση”, να διατηρήσω για όσο μπορέσω αλώβητη την αισθητική μου. Και ας χρειαστεί να κάνω καμπούρα σαν του τύπου στην Παναγία των Παρισίων, κανένας αριθμός από Ρουβίτσες που ουρλιάζουν δε θα πάρει το φως από τα μάτια μου, και ας μείνω ο τελευταίος που θα βλέπει.
Αυτό που με νοιάζει όμως, ΤΟ ΜΟΝΟ που με νοιάζει, είναι σε αυτή τη θάλασσα από ΑΗΔΙΕΣ, που έχουν σαν στόχο την “επιτυχία” και τη “διασκέδαση”, να διατηρήσω για όσο μπορέσω αλώβητη την αισθητική μου. Και ας χρειαστεί να κάνω καμπούρα σαν του τύπου στην Παναγία των Παρισίων, κανένας αριθμός από Ρουβίτσες που ουρλιάζουν δε θα πάρει το φως από τα μάτια μου, και ας μείνω ο τελευταίος που θα βλέπει.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: