joey γιατί μ'έκαψες? Αν είναι πρώτο σετ μπορώ να πω πως είναι πολύ αξιόλογα τύμπανα' date=' με σωστό κούρδισμα βεβαίως-βεβαίως..! Μόλις σήμερα έπαιξα σε ένα 505 ενός φίλου, και για τα λεφτά τους είναι μια χαρούλα...[/quote']Για τα πιατινια πηγαινε η εκφραση.Το σετ ειναι πολυ καλο και οπως ειπες για πρωτο κιολας ειναι πολυ αξιολογο.Κανεις πολυ ευκολα τη δουλεια σου.Τωρα σχετικα με τα πιατινια Pearl μονο το crash/ride μου αρεσει.Αλλα οταν εχεις παιξει και σε zildjian η sabian καταλαβαινεις οτι ειναι μουφα!!!
Οk then!..joey γιατί μ'έκαψες? Αν είναι πρώτο σετ μπορώ να πω πως είναι πολύ αξιόλογα τύμπανα' date=' με σωστό κούρδισμα βεβαίως-βεβαίως..! Μόλις σήμερα έπαιξα σε ένα 505 ενός φίλου, και για τα λεφτά τους είναι μια χαρούλα...[/quote']Για τα πιατινια πηγαινε η εκφραση.Το σετ ειναι πολυ καλο και οπως ειπες για πρωτο κιολας ειναι πολυ αξιολογο.Κανεις πολυ ευκολα τη δουλεια σου.Τωρα σχετικα με τα πιατινια Pearl μονο το crash/ride μου αρεσει.Αλλα οταν εχεις παιξει και σε zildjian η sabian καταλαβαινεις οτι ειναι μουφα!!!
Εγω εχω ενα απλο μεταχειρισμενο σετ μαρκας piece(δεν την εχω ξανακουσει) αλλα μετα απο πολυ δουλεια στο κουρδισμα την εχω κανει να ακουγεται αρκετα καλα. 2 crash paiste, 1 ride και ενα hi-hat αγνωστης προελευσης και διπλο πεταλι sonor DP402 το οποιο δεν εχω μαθει να δουλευω ακομα καλα.
Μετα τον στρατο αν βρω δουλεια και λεφτα θα χτυπησω ενα καλο σετακι... ;D
να σου κάνω μια ερώτηση??? πως έβαλες εικόνα???