Τι drums έχετε??

λαθος, εχω το YAMAHA DTXTREME ||S φανταστικο εργαλειο, δεν μπορω να το ρυθμισω καλα :?

λαθος, εχω το YAMAHA DTXTREME ||S φανταστικο εργαλειο, δεν μπορω να το ρυθμισω καλα

Tama superstar custom 10", 12", 14", 22", 14" (fusion set)(+16" από το παλιό kit μάρκας μ έκαψες και ηλικίας...Με τις καινούριες μεμβράνες πάντως είναι πολύ δυνατό!)

Tama Iron Cobra double-pedal power glide

Zildjian Avendis: crash 16", hi-hat 15", ride 20"

Sabian: AAX Crash 17"

Stagg: myra splash 10"

Μεμβράνες:

Remo pinstripe 10", 12", 14", 16"

Tama powercraft στα υπόλοιπα...

Δαχτυλίδια Evans 10", 12", 14", 16"

Αυτά

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Tama Superstar 8,10,12,14,22 14Sn

Sabian AAX 16 stage,HHX studio 16

Wuhan 16,20

Sabian portnoy splash 7,9,11

Sabian AAX 14 stage hats

Eliminator διπέταλο

[/img]

βρηκα και μια φωτο...

l_85cb7c107e4c82754327e6470f30cdbf.jpg

Sonor Force 505 χρωματος ασημι και πιατινια Pearl(μ'εκαψες με λιγα λογια!!!)

joey γιατί μ'έκαψες? Αν είναι πρώτο σετ μπορώ να πω πως είναι πολύ αξιόλογα τύμπανα, με σωστό κούρδισμα βεβαίως-βεβαίως..! Μόλις σήμερα έπαιξα σε ένα 505 ενός φίλου, και για τα λεφτά τους είναι μια χαρούλα...

Oντως για τα λεφτα τους ειναι μια χαρα...και με ενα καλο κουρδισμα (να ναι καλα ο drummer_boy) και με καινουργια δερματα....γινονται μια χαρα

Απλά μετα απο λιγο καιρό και ο πιο αρχαριος καταλαβαινει οτι ειναι λίγα σε καποια σημεια...Τουλαχιστον ηχητικά...

Παντως δεν μετανιώνω την αγορά τους...(αν και με 200 ευρω παραπανω επαιρνα πολύυυ καλυτερα drums νομιζω τα 3005...δεν ειμαι σιγουρος...)

Τεσπα....ΓΙα αρχη καλά ειναι...ΠΟυ να ειχα τπτ granite...:lol:

Βτw εγώ δεν έχω γράψει τι έχω τώρα πια!.. Λοιπόν, εγώ έχω τα sonor 3005, ένα Sabian ΑΑΧplosion 16" crash k Paiste ride & hihats...

Nem00 τώρα τα 3005 κάνουν πια 700-800, γιατί η Sonor βγάζει νέες σειρές force (507,1007,2007,3007) και τα άλλα ξεπουλιούνται... Εγ.ω τα είχα πάρει 1000..............

joey γιατί μ'έκαψες? Αν είναι πρώτο σετ μπορώ να πω πως είναι πολύ αξιόλογα τύμπανα' date=' με σωστό κούρδισμα βεβαίως-βεβαίως..! Μόλις σήμερα έπαιξα σε ένα 505 ενός φίλου, και για τα λεφτά τους είναι μια χαρούλα...[/quote']Για τα πιατινια πηγαινε η εκφραση.Το σετ ειναι πολυ καλο και οπως ειπες για πρωτο κιολας ειναι πολυ αξιολογο.Κανεις πολυ ευκολα τη δουλεια σου.Τωρα σχετικα με τα πιατινια Pearl μονο το crash/ride μου αρεσει.Αλλα οταν εχεις παιξει και σε zildjian η sabian καταλαβαινεις οτι ειναι μουφα!!!

Pearl Forum FX 725c

12' 13' toms 16' Βαθύ 22X18 Bd 14x5.5 snare

Eliminator P2002c

16' Crash, 18' Crash/Ride, 20' Ride & 14' Hi-Hat

Vic Firth Mutes (Λάστιχα Μελέτης)

joey γιατί μ'έκαψες? Αν είναι πρώτο σετ μπορώ να πω πως είναι πολύ αξιόλογα τύμπανα' date=' με σωστό κούρδισμα βεβαίως-βεβαίως..! Μόλις σήμερα έπαιξα σε ένα 505 ενός φίλου, και για τα λεφτά τους είναι μια χαρούλα...[/quote']Για τα πιατινια πηγαινε η εκφραση.Το σετ ειναι πολυ καλο και οπως ειπες για πρωτο κιολας ειναι πολυ αξιολογο.Κανεις πολυ ευκολα τη δουλεια σου.Τωρα σχετικα με τα πιατινια Pearl μονο το crash/ride μου αρεσει.Αλλα οταν εχεις παιξει και σε zildjian η sabian καταλαβαινεις οτι ειναι μουφα!!!
Οk then!..

μια sonor 3005 sunburn χρώμα, 2 thin crash zildjian, 1 custom splash zildjian, 1 custom mastersound hithat zildjian, 1 rock hithat paiste, 1 metal splash paiste, 1 china paiste 2002, από τύμπανα snear 14' 3 tom 10-12-14 κάσσα 22' snear 10' jungle, rack dixon με μια προεκταση, 5 pedal, 2 κουδούνες. βρίσκονται υπό παραγγελεία αρκετα πραγματα ακόμα.

Εγώ παίζω εδώ και 6 χρόνια με ένα σετ της yamaha (yd- series) χρώματος μωβ με sabian πιατίνια b8-pro. Το πετάλι της κάσσας είναι της pearl και οι μπακέτες που χρησιμοποιώ και μόνο είναι οι Pro-mark 5Α.

Εγω εχω ενα απλο μεταχειρισμενο σετ μαρκας piece(δεν την εχω ξανακουσει) αλλα μετα απο πολυ δουλεια στο κουρδισμα την εχω κανει να ακουγεται αρκετα καλα. 2 crash paiste, 1 ride και ενα hi-hat αγνωστης προελευσης και διπλο πεταλι sonor DP402 το οποιο δεν εχω μαθει να δουλευω ακομα καλα.

Μετα τον στρατο αν βρω δουλεια και λεφτα θα χτυπησω ενα καλο σετακι... ;D

l_541dcb366ca7677777c4ea36b3b483d3.jpg

Εγω εχω ενα απλο μεταχειρισμενο σετ μαρκας piece(δεν την εχω ξανακουσει) αλλα μετα απο πολυ δουλεια στο κουρδισμα την εχω κανει να ακουγεται αρκετα καλα. 2 crash paiste, 1 ride και ενα hi-hat αγνωστης προελευσης και διπλο πεταλι sonor DP402 το οποιο δεν εχω μαθει να δουλευω ακομα καλα.

Μετα τον στρατο αν βρω δουλεια και λεφτα θα χτυπησω ενα καλο σετακι... ;D

να σου κάνω μια ερώτηση??? πως έβαλες εικόνα???

εγω ειμαι sonorakias εχω μια sonor performer και μια phonic plus τις οποιες πουλαω[εχω κανει post την αγγελια μου για οποιον ενδιαφερεται] γιατι πηρα μια sonor delite birdseye cherry 22x17bd 8"10"12"14"16"toms και 14"4 1/4 snare και ενα ακομα snare pearl picollo.hhx evolution hi hat 16"17"a custom zildjian crash 16"hhx evolution crash 8"10"aax splash 18"oriental china trash 20"meinl streamer ride και παιζω και με 1 διπεταλο dw 5000.

"Gabriel"

20 bass drum

14 snare drum

8,10,12 tom

14,16 floor tom

και πιατινια zilgian

επησις εγω και μια ddrum4

Trending...

Νέα θέματα

Back