- Πόντοι
- 38
To καλοκαίρι είναι απαραίτητη η απόχη.December είπε:Υπάρχει περίοδος ΜΗ μελέτης των drums?
Ισχύει και για μαθητευόμενους? Είναι τελικά καλή η καλοκαιρινή αποχή απο το σετ?
Ειδικά άμα έχεις περίοδο.
To καλοκαίρι είναι απαραίτητη η απόχη.December είπε:Υπάρχει περίοδος ΜΗ μελέτης των drums?
Ισχύει και για μαθητευόμενους? Είναι τελικά καλή η καλοκαιρινή αποχή απο το σετ?
Το καλοκαίρι, η απόχη είναι απαραίτητη για το ψάρεμα, άν δεν έχεις καλάμι και δόλωμα.audiokostas είπε:To καλοκαίρι είναι απαραίτητη η απόχη.
Εσεις Κυριε Κωστα ποτε εχετε περιοδο ( εννοω αδειας καλοκαιρινης για να μην παρεξηγηθω)audiokostas είπε:To καλοκαίρι είναι απαραίτητη η απόχη.
Για σοβαρά ζητήματα θα ρωτάς τον Βαγγέλη που ναι παιδί καλό και άξιο παλληκάρι.December είπε:Το καλοκαίρι, η απόχη είναι απαραίτητη για το ψάρεμα, άν δεν έχεις καλάμι και δόλωμα.
Και η περίοδος είναι προσωρινή.
(Και ουχί μόνον το καλοκαίρι)
Αποχή λοιπόν το καλοκαίρι από το σετ ή και απ΄όλα Audiokostas?
Να σου πω την αλήθεια βρε Βαγγέλη, δεν την πολυπλησιάζω γιατί δαγκώνει....Aναλογως πως προσεγγιζεις την μελετη της μουσικης Κωστα μου....
Λάθος.Καλη αδεια Κωστα η κανω λαθος .
1) αχαχαχαχ αχαχαχαχαχαααχχχχαaudiokostas είπε:..οδηγήσει την πολυκατοικία σε μαζικές αυτοκτονίες...
Εμένα στην ηλικία σου....
Γι αυτό και κατέληξα και προσποιούμαι...
Όλο το καλοκαίρι
μόοονο?December είπε:τώρα που αρχίζουν οι ζέστες που θα κρατήσουν 2 μήνες περίπου,
Ρε συ Melodic να σου στειλω καμμια πετσετα για τον ιδρωτα (τι μουσικη παιζετε και τα φτυνεις τοσο ευκολα η δεν εξασκεισαι καθολου ; ) Ενω εχεις ωραιες αποψεις στο Φορουμ και συμμετεχεις συχνα εδω με απογοητευσες για συνελθε ,για συνελθε λεβεντη μου .Ακου μια εβδομαδα ΠΑΥΣΗ .Melodic drummer είπε:Προσωπικά, χρειάζομαι ξεκούραση, μετά απο ένα, live.
Πάντοτε, μετά απο μια εμφάνιση με το group, δεν θέλω και δεν ακουμπώ μπαγκέτες για μια εβδομάδα με δέκα μέρες ( η πολυτέλεια του ερασιτέχνη γαρ ).
Μετά, επανέρχομαι δριμύτερος, ορεξάτος και πλήρως αποσυμπιεσμένος, απο το στρες, της προετοιμασίας και της εμφάνισης.![]()
Τι είπες τώρα;;;pericles είπε:Ρε συ Melodic να σου στειλω καμμια πετσετα για τον ιδρωτα (τι μουσικη παιζετε και τα φτυνεις τοσο ευκολα η δεν εξασκεισαι καθολου ; ) Ενω εχεις ωραιες αποψεις στο Φορουμ και συμμετεχεις συχνα εδω με απογοητευσες για συνελθε ,για συνελθε λεβεντη μου .Ακου μια εβδομαδα ΠΑΥΣΗ .
Φιλε Τολη σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια..σε καταλαβαινω απολυτα. Και εγω σαν φοιτητης για παρα πολλα χρονια ...δυσκολευομουν να κανω break, περισσοτερο απο μια βδομαδα το χρονο αν και ο δασκαλος μου ανεκαθεν με συμβουλευε για περισσοτερο χρονο αποχης . Η μελετη ειχε γινει τροπος και σκοπος ζωης βλεπεις. Επρεπε να παω στρατό και να εξαναγκαστω σε αποχη απο την μαμα πατριδα..για να καταλαβω την σημασια του διαλειμματος και τις ευεργετικες ιδιοτητες που εχει στους μουσικους εν καιρο μελετης.tolis7 είπε:Καλησπερα σε ολους!Εξαιρετικο ποστ για αλλη μια φορα απ τον Βαγγελη.
Προσωπικα ως τωρα,δεν εχω καταφερει να τηρησω την πληρη αποχη για 2-3 εβδομαδες το χρονο Βαγγελη.Ακομα και στις διακοπες,ενα ζευγαρακι μπακετες υπαρχει παντα στην τσαντα κα ειναι σαν να "ζει" και να φωναζει..ΠΑΙΞΕ!χαχα
Ωστοσο,υπαρχει παντα(ή για την ακριβεια,σχεδον παντα) 1 μερα την εβδομαδα που δεν ακουμπαω μπακετα.
Αυτο παντως που θα θελα να τονισω ειναι πως για μενα ειναι παρα πολυ σημαντικο να προσαρμοζoυμε το λεγομενο BREAK στην μελετη μας..στην καθημερινη μελετη.
Εχω πιασει πολλες φορες τον εαυτο μου μετα απο 45-50 λεπτα(ειδικα μετα απο δυσκολες ασκησεις)απο την εγρηγορση και την κοπωση να χανω την συγκεντρωση μου,να κουραζομαι και αυτο να χει σαν αποτελεσμα,αν συνεχισω χωρις διαλειμμα απλα να χανω τον χρονο μου.Το χρονικο διαστημα που απαιτειτα για να προκαλεσει στον καθενα μας αυτη την κουραση ειναι υποκειμενικο προφανως..ενας αρχαριος ειναι πιθανο να κουραζεται σε 20 λεπτα..
Τελος,θεωρω πως καποιες δραστηριοτητες οπως γυμναστικη,ποδηλατο σε κανα παρκακι(αν παιζει παρκακι κοντα στο σπιτι σας),δραστηριοτητες με φιλους κλπ μπορουν να μας κρατανε σε μια καλη κατασταση,σωματικα-ψυχολογικα,πραγμα που προφανως βοηθαει στην σταθερα ανοδικη μας πορεια και εξελιξη.
![]()