- Πόντοι
- 198
Ρε παιδάκι μου κι εσυ. Τσάμπα ειναι. Ζητά Gibson και soldano. Τι bugera και epiphone?Εχω συνταξει λιστα...
Bugera v55
Epiphone g-400
Fender locking tuners
Digitech carcosa
Wambler Pantheon
Ρε παιδάκι μου κι εσυ. Τσάμπα ειναι. Ζητά Gibson και soldano. Τι bugera και epiphone?Εχω συνταξει λιστα...
Bugera v55
Epiphone g-400
Fender locking tuners
Digitech carcosa
Wambler Pantheon
Δυσκολο. Πρεπει να την εντοπίσει και να τη διαπραγματευθεί. Ενώ αμα ζητήσεις, κατι υπερβολικό μεν αλλά καινούργιο δε, τσουπ θα περάσει από τομαν και θα στο παρει. Πρακτικά πραματα παίδες.
Άντε βρε, παίζεις με τον πόνο μου.... Εάν την είχα, να δεις τι σουξέ θα έγραφα!
Σουξέ γράφεις και τώρα, άλλο είναι το θέμα.
Αν την είχες, πάλι θα έπαιζες αρπίσματα? :classic_biggrin:
Ρε παιδάκι μου κι εσυ. Τσάμπα ειναι. Ζητά Gibson και soldano. Τι bugera και epiphone?
Εαν κατω απο το δεντρο δει γυναικα μου soldano, θα γοογλαρει για να δει τιμη. Μετα δε με σωζει τιποτα.
Μην λες τέτοια και μπει πάλι ο LK να σπείρει καινά δαιμόνια και ίσως ίσως πειρασμούς και ποιός μας σώζει μετά...?Εαν κατω απο το δεντρο δει γυναικα μου soldano, θα γοογλαρει για να δει τιμη. Μετα δε με σωζει τιποτα.
Μια χαρα ειναι ο bugera....
google is your friend...Μην λες τέτοια και μπει πάλι ο LK να σπείρει καινά δαιμόνια και ίσως ίσως πειρασμούς και ποιός μας σώζει μετά...?
Όχι φίλε μου.., εγώ την γυναίκα μου δεν την αλλάζω είναι το ωραιότερο πλάσμα στην πλάση, υπομονετική, πανέμορφη, πανέξυπνη, με φανταστικό γούστο (σε όλα...) και προπάντων με κατανόηση σε όλες τις μ@λ@κίες που έχω κάνει και που κάνω, δηλαδή με ανέχεται κι εγώ το γαΪδούρι δεν την 'προσέχω" όπως της αρμόζει...Μήπως αντί για κιθάρες κι ενισχυτές, να σας έφερνε ο άγιος καμιά άλλη γυναίκα?
Α, ρε LK, έτοιμη πελατεία έχεις.
Όχι φίλε μου.., εγώ την γυναίκα μου δεν την αλλάζω είναι το ωραιότερο πλάσμα στην πλάση, υπομονετική, πανέμορφη, πανέξυπνη, με φανταστικό γούστο (σε όλα...) και προπάντων με κατανόηση σε όλες τις μ@λ@κίες που έχω κάνει και που κάνω, δηλαδή με ανέχεται κι εγώ το γαΪδούρι δεν την 'προσέχω" όπως της αρμόζει...
Όχι ρε... ήταν από πάνω μου την ώρα που έγραφα....Για την strat όλα αυτά? :classic_blink:
google is your friendΕαν κατω απο το δεντρο δει γυναικα μου soldano, θα γοογλαρει για να δει τιμη. Μετα δε με σωζει τιποτα.
Μια χαρα ειναι ο bugera....
Τώρα που το ξαναδιαβάζω σαν να ακούγετε πονηρούτσικο αυτό..... εννοούσα από πίσω μου!Όχι ρε... ήταν από πάνω μου την ώρα που έγραφα....
μόνο εσύ το σκέφτηκες...Τώρα που το ξαναδιαβάζω σαν να ακούγετε πονηρούτσικο αυτό..... εννοούσα από πίσω μου!