- Πόντοι
- 36
το VOX tonelab se

Εμενα ο σαντα κλος μου εκανε ενα δωρο εκτος μουσικης...Το αγαπημενο μου GSXR 600 K4 (10.450euros!!!)' date=' ενα κρανος ARAI (680euros!!!), μια διαιρουμενη στολη SPIDI (800euros!!!), μποτες και γαντια......
ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote']
8O Πω Πω.. Θα πρέπει να ήσουν πάρα πολυ καλό παιδάκι φέτος αφού ξοδεύτηκε τοσο πολυ ο σάντα!!!!!!! :lol:
EEE... Ο σαντα μονο τη μηχανη πηρε, ολα τα αλλα ηταν απο την δικιά μου τ-σαντα... :lol: :lol: (δε με χαλασε καθολου παντως...Εμενα ο σαντα κλος μου εκανε ενα δωρο εκτος μουσικης...Το αγαπημενο μου GSXR 600 K4 (10.450euros!!!)' date=' ενα κρανος ARAI (680euros!!!), μια διαιρουμενη στολη SPIDI (800euros!!!), μποτες και γαντια......
ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote']
8O Πω Πω.. Θα πρέπει να ήσουν πάρα πολυ καλό παιδάκι φέτος αφού ξοδεύτηκε τοσο πολυ ο σάντα!!!!!!! :lol:)
Το αγαπημενο μου GSXR 600 K4 (10.450euros!!!)' date=' ενα κρανος ARAI (680euros!!!), μια διαιρουμενη στολη SPIDI (800euros!!!), μποτες και γαντια......[/quote']
Καλά αυτά περι ασφάλειας ας πούμε πάει στο διάολο... αλλά ρε τρελέ έδωσες 10.000+ euro για γιαπωνέζικο 600ράκι του 2004;;; 8O
Καλοφάγωτο πάντως...![]()
Καλή Χρονιά.Εγώ δώρησα στον εαυτό μου τον Little Mark της MARKBASS.
Εκπληκτικός ήχος ' date=' ελαφρύς, απλός , φτηνός και πάντα κρύος (class D για τους μυημένους).
Πρίν "πάτε" για τους απλησίαστους SWR , Ampeg , G&K κλπ. ακούστε τον
με το δικό σας όργανο και ηχείο(α) στον Μεταλλίδη.[/quote']
Ωραίος ο lowstrung τον είχα ακούσει και εγώ και είναι μικρός μοναχά στο μάτι... Με γεια!
Τελικά ρε Antoine παρα βγήκες ζημιάρης του λόγου σου :!:![]()
λαμπατος 15 watt ειναι σε ταξη Α/Β με 10ρι ηχειο.mechmg93 τι λεει ο laney? me λαμπα δεν ειναι? εντυπωσεις?
Με γειές, με γειές!λαμπατος 15 watt ειναι σε ταξη Α/Β με 10ρι ηχειο.mechmg93 τι λεει ο laney? me λαμπα δεν ειναι? εντυπωσεις?
τον παραγγειλα χθες και τον περιμενω σε καμια 15αρια μερες.οταν ερθει θα γραψω εντυπωσεις. :wink:
μιχαλη πρεπει να βρεθουμε επειγοντως.μεγειες!εναν LANEY VC-15![]()
ΥΓ.καλη χρονια σε ολους!