;D ;D ;Dstavrilian είπε:Λοιπον, ας το παρουμε λιγο στο χιουμορ, γιατι σαν να παραβαρυνε το κλιμα στο forum.
Ειναι σαν να μου λες, "φιλε εχω μια φοβερη και τρομερη γκομενα, αλλα εχει μικρο στηθος ρε *****το, και σκεφτομαι να την ψησω να τα κανει σιλικονατα", εγω σου λεω "καλα τα σιλικονατα αλλα δεν ειναι ωραια στο χερι ρε συ, παυουν να ειναι τα ιδια..." και συ μου απαντας "πώς δεν ειναι τα ιδια ρε συ, τα ιδια ειναι απλα μεγαλυτερα!!!"
Αν λοιπον για σενα ειναι ιδια, τοτε εισαι ΟΚ, για μενα ομως που δεν ειναι ιδια (δεν χρειαζεται να τα πιασω για να το ξερω, ξενερωνω μονο και μονο που εχουν σιλικονη) ειτε θα μεινω με τα μικρα ειτε θα αλλαξω γκομενα και θα βρω μια με μεγαλυτερο στηθος![]()
αυτη ειναι και η καλυτερη λυση για τα τα συνδιασεις ολα.St4rg4z3r είπε:Πολυ καλή πατέντα Whitenoise! Το είχα σκεφτει κι εγώ αυτο πριν καιρό αλλά δεν το υλοποίησα γιατί δεν χωρούσε ο μαγνήτης στην κιθάρα. Απλά εγώ είχα σκεφτεί να βάλω κι ενα διακοπτάκι για να αποσυνδέω τον dummy οταν παίζω με καθαρό ήχο και να τον ενεργοποιώ όταν ανεβάζω το gain. Έτσι έχεις μεν hum canceling όταν θες, έχεις δε και 100% του αυθεντικού ήχου όταν θες.
οσο να ναι ομως δεν ειναι το ιδιοkwstas79 είπε:Αυτήν την πατέντα την κάνουν συνήθως οι ευτυχείς κάτοχοι των Gibson G3, δηλαδή κατεβάζουν τον μεσαίο μαγνήτη σε σημείο αηδίας, έτσι ώστε στις θέσεις 2 & 4 ( ;D) να μην έχουν hum αλλά και λόγω της απόστασης του μεσαίου μαγνήτη να έχουν απειροελάχιστη συνεισφορά από αυτόν στον ήχο.
Λογικά το κόλπο πιάνει και με τις στραβοκάστερ.
Πως σου ήρθε ότι μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο? Μήπως εννοείς να βγάλεις το μαγνήτη και να αφήσεις μόνο τη πηνίο του?stormvd είπε:Αντι για τοποθετηση του Dummy μαγνητη στο σωμα της Strat μου ,αμα κανω αποσυνδεση του μεσαιου μαγνητη θα φυγει θορυβος η οχι? (απλα θα εχω 2 θεσεις αντι για 4)
δεν εχει καταλαβει το παιδι πως δουλευει το συστημα.harilatron είπε:Πως σου ήρθε ότι μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο? Μήπως εννοείς να βγάλεις το μαγνήτη και να αφήσεις μόνο τη πηνίο του?Αντι για τοποθετηση του Dummy μαγνητη στο σωμα της Strat μου ,αμα κανω αποσυνδεση του μεσαιου μαγνητη θα φυγει θορυβος η οχι? (απλα θα εχω 2 θεσεις αντι για 4)
επαναφέρω το θέμα μήπως κσι έχει κάποιος την απάντηση στην ερώτηση απο πάνω...ξεθαβοντας το τοπικ αυτο θα θελα να ρωτησω στο "δια ταύτα".
ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ κολλαμε τα καλωδια του "κρυφου΄" μονοπηνιου???
μπορειτε να μου πειτε με βαση το wiring diagramm του duncan??
http://www.seymourduncan.com/support/wiring-diagrams/schematics.php?schematic=3s_1v_2t_5w