- Πόντοι
- 1,838
Ναι, αλλά δεν μιλάει ο ίδιος.
Πρέπει να το ξεστομίσει λαίμαι ...
Είναι απασχολημένος, τραβάει pics...?Ναι, αλλά δεν μιλάει ο ίδιος.
Τσιμπημένο το'χει. Αν στο αφήσει €2,5, πάρ'το...Δεν μου λες, αυτό είναι?
https://www.musicland.gr/organs/hammond-sk2-organ-diplo-6161-pliktra
Γιατί έχει καλή τιμή, λες να το πάρω κι εγώ?
Καλά, αν το πήρες και με το switch, συν την softbag που βλέπω, σε αυτή την γελοία τιμή που ξέρω, τι να πω? Ευκαιριάρα φίλος όπως και να το δεις.
Yeap. Το είχα αναφέρει και παλιότερα εδώ στο ΝΟΙΖ, όταν είχα το "Waterfall-K" σκέτο, κάπου πίσω στο 2015 πρέπει να ήταν. Είσαι ο μόνος πάντως που το σκέφτηκε.?Το username έχει να κάνει με τα "waterfall" πλήκτρα του Hammond;
Είναι ο μόνος πάντως που το σκέφτηκε.?
Αυτό εδώ χτύπησε:Τι, κάτω από 2,5 ευρώ? :classic_ohmy:
Καινούργιο έπαιζε στα €2,300 αν θυμάμαι καλά, οπότε το €1Κ είναι πραγματικά τρελή ευκαιρία, παίρνοντας πάντα σαν δεδομένο ότι το όργανο είναι Οκ.Ωραίος, γύρω στο 1,5 χιλιάρικο νομίζω παίζουν γενικά.
Καινούργιο έπαιζε στα €2,300 αν θυμάμαι καλά, οπότε το €1Κ είναι πραγματικά τρελή ευκαιρία, παίρνοντας πάντα σαν δεδομένο ότι το όργανο είναι Οκ.
Κυκλοφόρησε το 2011 και ως και πριν μερικούς μήνες υπήρχε στην αγορά. Όχι και τόσο παλιό λοιπόν, ελάχιστα έχουν αλλάξει στα πιο νέα μοντέλα, η "βάση" παραμένει η ίδια. Κι αν μας φαίνεται παλιό ένα Hammond του 2011, τι να πουν κι αυτοί που παίζουν ακόμα με vintage μοντέλα της δεκαετίας του '50/'60??Εντάξει, αλλά είναι και πάνω από 10 χρονών όργανο.
τι να πουν κι αυτοί που παίζουν ακόμα με vintage μοντέλα της δεκαετίας του '50/'60??
Θέλω να σου πω ότι από το 2011 ως σήμερα ελάχιστα εχουν αλλάξει στα όργανα της Hammond, το στοίχημα της δημιουργίας ενός digital Hammond που να ακούγεται επιτέλους όπως και ένα vintage Hammond μοντελο, το Β3 συγκεκριμένα, κερδήθηκε πίσω στο 2002 με την κυκλοφορία του New B3. Έκτοτε ο ήχος αυτός πέρασε και στα μικρότερα portable μοντέλα και σε τιμές τόσο χαμηλές που 10 χρόνια πριν ήταν επιστημονική φαντασία.Άλλο το ένα άλλο το άλλο (αν μιλάς για classic όργανα).
Σιγα ρε τη δυσκολια...Είσαι ο μόνος πάντως που το σκέφτηκε.?
Ναι και ενα sustain pedal