• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Θέλω να πάρω ένα Β3...

Αν βάλεις ντεξιον σε δωμάτιο που έχει χρησιμοποιείται κ για άλλους λόγους, δεν έχεις διακοσμήσει κατάλληλα κ που βλέπουν/χρησιμοποιούν κ άλλοι,

Δεν το χρησιμοποιεί κανένας άλλος.

Αυτό είναι το άντρο του dim αποκλειστικά.

Έχουμε και λέμε: ο Dim έδωσε €1,000 και αγόρασε ένα Hammond SK2 που κόστιζε €2,300. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο πωλητής του έδωσε δώρο μια softbag (περίπου €250), ένα expression pedal (αν είναι της Hammond δεν πάει κάτω από €115), ένα Leslie switch (€120) και μία βάση αγνώστου εταιρείας και τιμής.

No comments....Προβολή συνημμένου 36748

Καλά, δεν είχε κι ένα σπίτι να του δώσει?

Που θα τα βάλει όλα αυτά καλέ μου άνθρωπε ο dim?

Μηδενικό after sales service διαβλέπω.

Έχουμε και λέμε: ο Dim έδωσε €1,000 και αγόρασε ένα Hammond SK2 που κόστιζε €2,300. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο πωλητής του έδωσε δώρο μια softbag (περίπου €250), ένα expression pedal (αν είναι της Hammond δεν πάει κάτω από €115), ένα Leslie switch (€120) και μία βάση αγνώστου εταιρείας και τιμής.

Είναι μια με διπλο ονομα, δεν τη θυμάμαι  δεν ηρθε ακομα. Του περισσευε ουτως ή αλλως. Μου ειπε δωσε ο,τι νομιζεις

Μήπως έχεις υπόψιν σου αν έχει και κανένα axe-fx 3 το παλικάρι?

Το πενταλ ειναι sustain της alesis. 

Η βαση ειναι κατι king mayer τετοιο

Να του τα τρίψεις στην μούρη.

"Τι με πέρασες εμένα κορόιδο?" πες του.

"Μόνο τα γνήσια, τα μαμίσια της Hammond να μου δώσεις"

Δεν το χρησιμοποιεί κανένας άλλος.

Αυτό είναι το άντρο του dim αποκλειστικά.
Αν είναι αποκλειστικά δικό του, ίσως πρέπει να σκεφτεί κάποια έπιπλα (το ντεξιον το βάζω στα έπιπλα) που μπορούν να του γλιτώσουν πολύ χώρο . Είναι επιπλέον έξοδα, αλλά αν πετάξεις ότι είναι να πετάξεις κ ακόμα υπάρχει πρόβλημα χώρου, τότε είναι ώρα για σχεδιασμό κ επιπλέον έξοδα για λύσεις που σωζουν την κατάσταση.  Εκτός από τις περιπτώσεις δηλαδή ατόμων που απ'ότι διαβάζω σε φορά του εξωτερικού, όλα τα πρόβληματα χώρου λύθηκαν στέλνοντας ο,τι φούξια προενισχύσεις είχαν σε συμφορουμιτες τους που μένανε Ελληνορώσων, η άλλη λύση είναι καινούργια έπιπλα/ράφια

Τώρα σε ένα χώρο που έχει κ άλλες χρήσεις κ έχει μέσα βιβλία κλπ κ πιο κλασσικά έπιπλα, ντεξιον δε θα ταιριάζει, κάτι άλλο παρόμοιο όμως μπορεί 

Νομίζω ότι είναι ένα πολύ μικρό δωματιάκι, και ο dim έχει καλύψει σχεδόν κάθε εκατοστό του με εξοπλισμό.

Γι' αυτό πρότεινα να "σηκώσει το πάτωμα" και να βάλει πράγματα στο κενό από κάτω.

Ενας φιλος μου μου ζητησε βοηθεια ν'αρχισει να πουλαει πραγματα που δε χρησιμοποιει γιατι πιανουν πολυ χωρο (οχι πως εχει προβλημα, απλα δε θελει να πιανουν χωρο). Απ'οταν το'πε εχει παρει 2 κιθαρες, 3 ενισχυτες, 1 καμπινα, 2 πενταλμπορντς/τροφοδοτικα, καμια 20αρια πεταλακια, 2 οθονες, 2 μακ, 1 καρτα ηχου εξτρα, 2 μπερινγκερ x-touch, rakiera, furman, λαμπατο πρηαμπ, κομπρεσσορα φετα... μπορει να ξεχναω κ καποια. Ολα αυτα σε εναχρονο κ κατι κ οσο κ να φαινομαι υπερβολικος, δεν κανω πλακα

Btw, προτείνω στoν αγαπητό Dim να αλλάξει το όνομα του λογαριασμού του σε Gladstone Dimsonic, για ευνόητους λόγους.☘️

image.png

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Γκαστόνε?

Εμ γι' αυτό ρώτησα αν έχει και κανένα axe-fx 3 ο πωλητής.

Μπας και έδινε μαζί δηλαδή και καμιά 335 custom shop που δεν χρειαζόταν.

Ο χωρος μου ειναι μικρος. 10τμ και ολοι οι τοιχοι ειναι πιασμενοι με ντουλαπια ραφια εως το ταβανι. Πολυ χωρο πιανουν οι δισκοι, ευτυχως τα cd ειναι στο σαλονι.

Ειχα ενα τραπεζι γεματο με πληκτρολόγιο το νεκταρ κλπ και ειπα θα βαλω το πλήκτρο. Αλλα ξεχειλισε. Δεν μενει τιποτα. Η οθονη που ειναι με μπρατσο παει στο θεο δεν μενει χωρος για τιποτα. 

Εχω ενα καναπεδακι της πλακας μπας και ερθει κανεις αλλα ειναι μονιμως πιασμενο με διαφορα.

Ο χωρος μου ειναι μικρος. 10τμ και ολοι οι τοιχοι ειναι πιασμενοι με ντουλαπια ραφια εως το ταβανι. Πολυ χωρο πιανουν οι δισκοι, ευτυχως τα cd ειναι στο σαλονι
Να αλλάξεις δωμάτιο φανταζομαι δεν παίζει. Τα βινύλια γιατί δεν τα μεταφέρεις αλλού? 

Ο χωρος μου ειναι μικρος. 10τμ και ολοι οι τοιχοι ειναι πιασμενοι με ντουλαπια ραφια εως το ταβανι.

Όταν πήγαινες σχολείο, φαντάζομαι ότι η δασκάλα είχε έδρα.

Ε κάτι τέτοιο λέω για να "σηκώσεις το πάτωμα".

Και μετά με μεντεσέδες φτιάχνεις "πόρτες"/ανοίγματα (φαντάσου αμπάρι παλιού πλοίου) για να μπορείς να βάζεις και να βάζεις πράγματα από κάτω.

Να αλλάξεις δωμάτιο φανταζομαι δεν παίζει. Τα βινύλια γιατί δεν τα μεταφέρεις αλλού? 
Ολο το συστημα εφυγε απι τι σαλονι στο χωρο μου για να εχω ελευθερία κινησεων

Όταν πήγαινες σχολείο, φαντάζομαι ότι η δασκάλα είχε έδρα.

Ε κάτι τέτοιο λέω για να "σηκώσεις το πάτωμα".

Και μετά με μεντεσέδες φτιάχνεις "πόρτες"/ανοίγματα για να μπορείς να βάζεις και να βάζεις πράγματα από κάτω.
Δεν θελω να αποθηκευσω. Θελω να χρησιμοποιω

Δεν θελω να αποθηκευσω. Θελω να χρησιμοποιω

Θα σηκώνεις το αμπάρι (μεντεσέδες με χερούλι σε μια "πόρτα" στο πάτωμα, φαντάσου ξαπλωτή ντουλάπα με πόρτα) και θα βγάζεις ότι θέλεις.

Μετά θα το ξαναβάζεις.

Υπάρχει και η λύση μιας ντουλάπας εξωτερικού χώρου για έξω από το δωματιάκι αν υπάρχει βεράντα.

Να αλλάξεις δωμάτιο φανταζομαι δεν παίζει. 
Αυτο το εχω σκεφτει. Κυριως λογω σκαλας. Αλλά πρεπει να βρω δωματιο βολικο εναν οροφο πιο κατω και μονο η ιδεα της μεταφοράς με τρελλαινει. Χωρια οτι παλι μετα απο καποια χρονια θα πρεπει να μεταφερθω στο ισογειο λογω σκαλας ξανα

Tην αγορά νέου σπιτιού την έχεις σκεφτεί?? Είμαι σίγουρος ότι, αν κοιτάξεις τώρα τις αγγελίες θα ανακαλύψεις ότι το γειτονικό σου σπίτι πωλείται από χτες, και μάλιστα στο 1/3 της αξίας του. Θα διαπιστώσεις δε ότι ο ιδιοκτήτης δίνει δώρο όλα τα έπιπλα. Όταν τελικά αγοράσεις το σπίτι και ανοίξεις το γκαράζ, θα βρεις μέσα ένα ξεχασμένο Leslie 3300, την ξύλινη edition (€3,700).

Ποιος να το περίμενε...?☘️

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back