εγω θα σου πω το εξής.
Αν όντως νομίζεις και σε έχει φάει το σαράκι ότι σε αντέγραψαν κάνε ό,τι νομίζεις με το youtube διότι είναι το μόνο που έχει time stamp. Δεν συμφωνώ με τη λογική ότι το έχουν παίξει άλλοι σε συναυλίες ή έχουν ηχογραφημένες κασέτες. Αυτά δεν έχουν time stamp. Εκτός αν όντως έχουν καταθέσει υλικό σε συμβολαιογράφο ή μέσω της εταιρείας τους πριν την δική σου ανάρτηση (και ...................υποτίθεται εμπειρογνώμονες αναλύσουν και .....και...... grab the egg and give it a haircut)
Αν κάνεις strike το πιο πιθανό είναι το youtube να κατεβάσει των ρευμάτων και να τους ειδοποιήσει ότι κάποιος διαμαρτυρήθηκε. Το τί θα επακολουθήσει είναι δικό τους θέμα και δικό σου απο πιό πριν να το αποφασίσεις ως ενδεχόμενο να αντιμετωπίσεις.
Αυτή είναι μια ταπεινή άποψη και μην μΕ αρχίσετε διάφοροι με το δεν ξέρεις και δεν κάνεις. Εγώ θα σκεφτόμουν όλα τα ανωτέρω σε ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ βεβαίως α. τι χάνω απο πωλήσεις και β. τι ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ άλλοι στην πλάτη μου εκμεταλλευόμενοι το όνομά τους και το fan club τους. Αν το α και β είναι peanuts ίσως δεν θα ασχολιόμουν καθόλου.
Να συμπληρώσω οτι έχω ακούσει διάφορα για youtube claims στο εξωτερικό, αλλά και για ελλάδα τα μόνα που θυμάμαι είναι πχ του Παντελίδη όπου εκεί τα έκανε επιτυχίες και τα κατοχύρωσε πριν τα κυκλοφορήσει επίσημα, του άλλου του σινμπου και ίσως πιό ενδιαφέρουσα περίπτωση την υπόθεση Χατζηγιάννη /Παναγόπουλου που βέβαια δεν μπαίνει στη μέση το youtube αλλά οι παραδοσικές διαδικασίες