telecaster project

argytar είπε:
Mη σου πω...16!

αλλά θα έλεγα 12άρι, θα διευκολυνθείς και με τα inlays....
16 ναι τ σκεφτόμουν γιατί εμένα με βολεύουν στο μπαρε τα ποιο φλατ μπράτσα .. σκέφτομαι να σκάψω για ινλειν χωρίς να τα βάλω πάνω μετά να τρυπήσω το ραδιους και μετά να σκάψω όσο χρειάζεται και θα είμαι κομπλέ πιστεύω

ratman είπε:
16 ναι τ σκεφτόμουν γιατί εμένα με βολεύουν στο μπαρε τα ποιο φλατ μπράτσα .. σκέφτομαι να σκάψω για ινλειν χωρίς να τα βάλω πάνω μετά να τρυπήσω το ραδιους και μετά να σκάψω όσο χρειάζεται και θα είμαι κομπλέ πιστεύω
Πολυ καλα το σκέφτεσαι!

Ξέρω έχουν περάσει χρόνια μα κάλιο αργά παρά ποτέ! 

1xris.JPG

DSC_2926.JPG

Εδώ βλέπουμε τα θαυματουργά χέρια του nasokosm που χωρίς αυτόν θα ήταν ακόμη στο ράφι η τελε 

DSC_2932.JPG

DSC_2965.JPG

DSC_2969.JPG

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον  nasokosm που ολοκλήρωσε την κατασκευή της κιθάρας με ελάχιστη βοήθεια από εμένα. Και ακόμη είναι φοβερός μουσικός και εξαιρετικός άνθρωπος.. (το ταλέντο που διαθέτει  στις κατασκευές εννοείται)! 

DSC_2977.JPG

DSC_3006.JPG

DSC_3002.JPG

DSC_3051.JPG

DSC_3018.JPG

Η βαφή έγινε με βερνίκι νιτρου και δεν την έτριψα για να γυαλίσει. Δεν είναι καλό το φινίρισμα αλλά εμένα μου αρέσει ?

IMG_20190114_162511.jpg

σούπερ το εργαλείο!!

και το μπρατσάκι απο μαόνι είναι;

με σατινέ βερνίκι νομίζω θα'ταν ακόμα καλύτερη

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ναι από μαόνι είναι το μπράτσο και έβενο ταστιέρα! η γέφυρα είναι φενδερ και τα κλειδιά είναι  γκοτοχ... Η κλίμακα είναι 24,75 και έχει μαγνήτες γιφτον ? στην γέφυρα είναι ο 500T και στο νεκ πρέπει να είναι ο 496R από ρυθμιστικά έχει δύο τόνε για τον κάθε μαγνήτη και ένα βολιουμ και για τους δύό... Ναι και σατινέ θα ήταν υπέροχη 

Έχουν περάσει πέντε χρόνια ρε θηρίο την τελείωσες επιτέλους?

δεν θυμάμαι να την έχω ακούσει για φερτη από το στού-8,5m2-διο, το μαονάκι θα είναι κούκλα!

Θα την φέρω ???  θα σε πάρω τηλέφωνο να τα πουμε! 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back