- Πόντοι
- 16
Εγώ μια Classic Vibe tele μπορώ να έχω παρακαλώ?!
Με αρέσεις γιατί είσαι γκουρμέ τύπος. Ταίλως. ;Dnektarios είπε:Βέβαια περί ορέξεως ... πίτα με γέμιση από συκωτάκια κύκνου, γαρνιρισμένα με γάλα στρουθοκάμηλου, σταφίδες, και κάστανα βρασμένα σε ζωμό αγριογούρουνου. ;D
Νομίζω ότι τελικά μόνο τo ότι επιθυμεί καινούριο όργανο είναι σαφές. Η χρήση του «θέλω»- ενεστώτας και όχι του «ήθελα» -παρατατικός, καταδεικνύει σαφώς την αποστροφή του στα μεταχειρισμένα όργανα. ;DThe Genius Loci είπε:Και για να περιπλέξω επιπλέον τα πράγματα... είδατε να γράφει για ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ όργανο?![]()
πες μου λιγο ποιος εισαι απο αυτους και που καθεσαι ??http://media.megatv.com/filesystem/images/20101121/engine/mega_LARGE_t_157761_716721_type12025.jpg ;D ;D ;Dnektarios είπε:Βέβαια περί ορέξεως ... πίτα με γέμιση από συκωτάκια κύκνου, γαρνιρισμένα με γάλα στρουθοκάμηλου, σταφίδες, και κάστανα βρασμένα σε ζωμό αγριογούρουνου. ;D
έτσι.........που να ξοδεύεσαι τέτοιους καιρούςSir Muttley είπε:Εγώ μια Classic Vibe tele μπορώ να έχω παρακαλώ?!
υπάρχει και les paul - SGles_paul είπε:(τώρα που κολάει το nickname....? ούτε εγώ ξέρω ;D )
Δυστυχώς rockinger δεν δοκιμάζεις αν δεν είσαι Γιάννενα (Ντούκας) ή αν έχει κάποιος φίλος. Baja βρίσκεις σχεδόν παντού πλέον...Jasemeister είπε:Στάνταρ ;D
gibsonas έχεις δοκιμάσει καμιά τέλε μέχρι τώρα; Η baja είνα όντως μονόδρομος (μέχρι και οι αντι-τέλε το ξέρουνε) αλλά στην τελική πρέπει να ακούσεις διάφορες μέχρι τα λεφτά που λες να σχηματίσεις τη δική σου άποψη![]()
les_paul είπε:Τι εννοείς? Για δώσε link...Kοίτα να δεις που όντως θα ξεστραβωθώ απόψε
Υ.Γ 1.Αν το 37 είναι η ηλικία σου τότε είμαστε σειρές....θρυλική γενιά αδερφέ![]()