• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Tape vs Digital nr 17898

Εγω λεω να παραγγειλω δυο τετραμετρα καλωδια για τα ηχεια
Πάρε ρε συ ένα ζευγάρι ακόμα, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστούν. Πάρε τώρα που έχουν εκπτώσεις. 

Εγω λεω να παραγγειλω δυο τετραμετρα καλωδια για τα ηχεια, απλα πρεπει ξα περιμενω να πουλησω το σπιτι πρωτα, γιατι δεν εχω 140.000 μετρητα.

Ρε συ Μάνο, εγώ έχω δύο τέτοια.

Λες να τα νοικιάσω 2.000 την ώρα?

Πάρε ρε συ ένα ζευγάρι ακόμα, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστούν. Πάρε τώρα που έχουν εκπτώσεις. 

Θα παιρνα και για το εξοχικο, αλλα εκει παμε για ψαρεμα, και θα τα μπερδεψουμε με καμια καλαμαριερα και θα πανε αδικα

nordost_odin2speaker_square01.jpg

20210416100946_dtd_20045_white_killer_oita_3_0_kalamariera_r_red_9cm_16_2gr.jpg

Μιας και λετε για καλωδια, παλια (αν θυμαμαι καλα πρεπει να ηταν 90's) ειχε κανει το περιοδικο ηχος ενα τεστ με 3 λαμπατους hi-end.

Ο ενας κατασκευαστης ηταν Ελληνας. Ο Παρασχος. Ηλεκτρονικος δηλωνε.

Σε αυτον πηγαιναν στην Πηγαδα στον Πειραια, τους λαμπατους ενισχυτες για επισκευη, προ εποχης Κουρμπη κλπ.

Πολυ καλος μαστορας και καλος ανθρωπος.

Ειχε φτιαξει λοιπον δυο καλωδια 1.5 μετρο ασημι στον Βουρακη τον χρυσοχοο (Πηγαδα κι αυτος) και του ειχαν κοστισει 400.000 δρχ τοτε. μονο τα καλωδια.

Για την ιστορια φγηκε πρωτος στα τεστ, αν και το κοστος του ενισχυτη του ηταν το μισο απο των αλλων.

Δυστυχως πανω που βρηκε την αναγνωριση και ξεκινησαν οι παραγγελιες, επαθε εγκαφαλικο. Κριμα.

Trending...

Νέα θέματα