- Πόντοι
- 2,148
πάντως για 18 χιλιάρικα θα περιμένα κάποιον άλλο κιθαρίστα στο βίντεο..
Για 18 χιλιάρικα θα περίμενα και κανα διαμέρισμα δώρο.dimsonic είπε:πάντως για 18 χιλιάρικα θα περιμένα κάποιον άλλο κιθαρίστα στο βίντεο..
Γιατί ρε παιδιά τι έχει ο κιθαρίστας; Μια χαρά, ένα demo λιτό περιορισμένο και καλαίσθητο κάνει, δεν είναι κανα review. Kαι λίγο πένα και λίγο δάχτυλα και παίζει και λίγο με το volume και αφήνει να ηχήσει και παίζει κοφτές. Τι άλλο δηλαδή; Επίδειξη σύνθεσης να κάνει;dimsonic είπε:ο άνθρωπος φτιάχνει hiend κιθάρες, ακριβώς με την κακώς εννοούμενη ερμηνεία του όρου hiend στη στεροφωνία πχ.
cost no matter
Κάπου εκεί το χάνω.
Δεν ξέρω αν ο κιθαρίστας ήταν είναι κάποιος σπουδαίος και αύριο θα πρέπει να παω να κρυφτώ σε μια τρύπα, αλλά νομίζω ότι ο σκηνοθέτης ήταν πολύ καλύτερος στη δουλειά του από αυτόν.
Εχω ακούσει 20άχρονα με χάρλευ μπέντον να πλασάρουν πολύ καλύτερα υλικό.
Να μην πούμε πχ για Mike Hermans που κάθε του νότα σου λέει "αγόρασέ με τώρα"
αρα ΑΠΟΛΥΤΩΣ φυσιολογικες τιμεςΠαρεμπιπτόντως, τα 18χιλιάρικα (πάλι για λεφτά καταλήξαμε να μιλάμε :-\ ) είναι για τη Phaeton τη full archtop,
Καλα ρε αρχηγε μου απο ΒΙΝΤΕΟ στο youtube περιμενεις να πεις wow?? ???Εγώ, ηχητικά, wow δεν είπα.
οχι, αλλα ΕΥΤΥΧΩΣ δεν αγοραζουμε τις κιθαρες μονο για τον ηχο τους.αλλά αυτά προσφέρουν και συνεισφέρουν στον ήχο?
καλα αυτοι ΚΛΕΒΟΥΝ τον κοσμο πουλωντας μια CS strat 6 -10 χιλιαρικα γιατι ειναι λεει....masterbuilt (ο...."luthier" δηλ. παει στο διπλανο εργοστασιο και διαλεγει απο τα ετοιμα και κομμενα απο το cnc σωματα &μπρατσα απο την γραμμη παραγωγης και μετα τα ΒΙΔΩΝΕΙ !!) ;Dδηλαδή η fender και οι άλλοι κολοσσοί δεν μπορούν να φτιάξουν κάτι εξωτικό με 18χι?
και γιατι να δωσεις 12 στον Βενεδικτο και οχι 68 στον Ribbecke? ;Dκαι γιατί να δώσω 18 στο ταο μπαο και να μην δώσω 12 στον βενέδικτο?
ΚΑΚΩΣ...μια και στο 99,9% των περιπτωσεων δεν ακους την κιθαρα αλλαναι μερικές φορες ένα βίντεο μου φτάνει.
οχι απαραιτητα 12, αλλα ο βενεδικτος μεταχειρισμενος ειναι κιθαρα επενδυση, σε αντιθεση με την κιθαρα του οχι διασημου κατασκευαστη που η αξια της στην μεταπωληση καταποντιζεταικαι γιατί να δώσω 18 στο ταο μπαο και να μην δώσω 12 στον βενέδικτο?
ακριβως: ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (οχι οι ΚΙΘΑΡΕΣ)το θεμα του πως ακουγονται τελικα ειναι πολυ βασικο, και εκει υστερει το βιντεο.
Ειδικά αυτή εδώ Master Series – Ribbecke Guitars είναι τέρας πρωτοτυπίας, σώμα αντιγραφή les paul, headstock αντιγραφή Prs και μαγνήτες, θέσεις knobs και θέση switch από strat. Θα του δώσω και εγώ 15 χιλιάρικα που ζητάει σε αντίγραφο από δολλάρια ;DSuperfunk είπε:
BlackCrow81 είπε:Ειδικά αυτή εδώ Master Series – Ribbecke Guitars είναι τέρας πρωτοτυπίας, σώμα αντιγραφή les paul, headstock αντιγραφή Prs και μαγνήτες, θέσεις knobs και θέση switch από strat. Θα του δώσω και εγώ 15 χιλιάρικα που ζητάει σε αντίγραφο από δολλάρια ;D
Πρόσεξες ότι το βύσμα μπαίνει ..... από πίσω? ;D ;D ;D ;DBlackCrow81 είπε:Ειδικά αυτή εδώ Master Series – Ribbecke Guitars είναι τέρας πρωτοτυπίας, σώμα αντιγραφή les paul, headstock αντιγραφή Prs και μαγνήτες, θέσεις knobs και θέση switch από strat.
Kι όμως, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για πρωτοτυπία μέσω του fusion ( Λεσπολ σιλουέτα, strat pickup και control config, thinline αέρας - το headstock δεν μου μοιάζει για PRS). Kι όλα αυτά μαζί, μας κάνουν ένα elegant κιτς. Δεν είναι κάτι που το συναντάς συχνά.BlackCrow81 είπε:Ειδικά αυτή εδώ Master Series – Ribbecke Guitars είναι τέρας πρωτοτυπίας, σώμα αντιγραφή les paul, headstock αντιγραφή Prs και μαγνήτες, θέσεις knobs και θέση switch από strat. Θα του δώσω και εγώ 15 χιλιάρικα που ζητάει σε αντίγραφο από δολλάρια ;D