TAO Guitars

Εδώ είναι γνωστό ότι....ακόμα και τα χαρτονομίσματα (τραπεζογραμματια)  που ΠΛΕΟΝ κυκλοφορουν, αφορούν το 6% του υπάρχοντος κεφαλαίου (με ΜΗΔΕΝΙΚΗ χειροπιαστη/υπαρκτή  αντιστοιχία) .
ΡαιφιλοςναΓιασιοστομασσουπεστασανσοστοςαγανακτιΖμενοςμετουςφιλελεπουπινουνμετοκαπιταλΗστικομπουρητσιΣΟΜΠΑΣτοΕΜΑΤΟΥλαΓουμαμοτοφελαικιμουμαισα ;D

Ενταξει μια κιθαρα των 18Κ+ δεν ειναι οτι πιο ευκολοχωνευτο από ολους μας.

Προσωπικα δεν θα την συγκρινα με ferrari, αλλα με εκεινα τα boutique αυτοκινητα των 2-3 εκατομμυρίων.

Ομως δεν συγκρινονται τα 2 προιοντα, κυριως γιατι σε ενα boutique αμαξι, σενα πολυ εξελιγμενο κινητο κλπ νιωθεις οτι αγοραζεις κατι χειροπιαστο, δηλαδή καλύτερες επιδοσεις. Στην περιπτωση της κιθαρας δεν μπορεις να πεις οτι παιρνεις καλύτερες νοτες από μια κιθαρα των 3Κ - 5Κ.

Παιρνεις design-ια, παίρνεις κατι "one of a kind" αλλα στο τελος της ημερας είναι ακόμα μια κιθάρα

Εγώ εξακολουθώ να μιλάω για ομορφιά ή μη,  για design και φόρμες και αισθάνομαι λίγο εξωγήινος που δεν με ενδιαφέρει πόσο, γιατί άλλωστε ΔΕΝ θα αγοράσω.

Και αυτά είναι που θα ήθελα να συζητάμε, κι όχι το αν αξίζει/κοστίζει/θα έδινα/δεν θα έδινα/θα έπαιρνα κάτι άλλο/θα έπαιρνα 36 Squier με τα ίδια λεφτά.

Κι απ' ό,τι βλέπω μιζεριάζουμε με το βίντεο, με τον παίκτη που κάνει το βίντεο, με το "αδερφίστικο" design, με το αν θα έπαιρνα ή δεν θα έπαιρνα, πόσα λεφτά κάνει ένα κατοστάευρο και αν το δημόσιο ήταν μικρότερο θα είχαμε όλοι φθηνότερες φέντερ.  ;D ( το χαμογελάκι είναι σοβαρότατο )

Αnyways, εγώ θα ξαναποστάρω thread με κιθάρες, για όσους τους ενδιαφέρει να θαυμάζουν κιθάρες ( ή να μην τους αρέσουν ), από μακριά κι αγαπημένοι.

Όποιος θέλει επίσης, μπορεί να ανοίξει ένα νέο thread με την  εξής ερώτηση: Πόσο θα χρεώνατε την ώρα για να φτιάξετε μια κιθάρα;  ( η ερώτηση είναι σοβαρή, και μπορεί να λύσει πολλές απορίες )

και αν το δημόσιο ήταν μικρότερο θα είχαμε όλοι φθηνότερες ΦΤΙΑΧΝΑΜΕ καλυτερες και ποιο πετυχημενες κιθαρες απο φέντερ και θα τις εξηγάγαμε κι ολας.
κορεκτεντ  ;D

fusiongtr είπε:
Ήμουν στο τσακ να ποστάρω το ανάλογο με παπούτσια. 8)
Κάντο να δουμε κανα καινουργιο σχέδιο  :P  ;D

Ένα καλό ερώτημα είναι, αν τα'χατε (τα'χατε όμως, τζόκερ δισεκατομμύρια τα'χατε), θα αγοράζατε μια τέτοια; Κι αν ναι, θα την παίζατε έτσι χαλαρά ή σε βιτρίνα plexiglass και μπιμπελό μου μπίιιιμπελό μου στο σαλόνι;

fusiongtr είπε:
Διορθώθηκε. ;D
Άμα πιεις πέντε μεγάλες και δυο μικρές την παίζεις και βρώμικη, γιώλο.

X-minor είπε:
Ένα καλό ερώτημα είναι, αν τα'χατε (τα'χατε όμως, τζόκερ δισεκατομμύρια τα'χατε), θα αγοράζατε μια τέτοια; Κι αν ναι, θα την παίζατε έτσι χαλαρά ή σε βιτρίνα plexiglass και μπιμπελό μου μπίιιιμπελό μου στο σαλόνι;
Ούτε για πλάκα δεν θα την αγόραζα.

Eμενα ρε παιδια ΔΕΝ μου αρεσουν οι συγκεκριμενες κιθαρες γιατι παραειναι μοντερνες για τα δικα μου γουστα.Αναγνωριζω δε τις απιστευτες εργατοωρες που χρειαστηκαν για να φτιαχτουν και το οτι ειναι πραγματικα κατι διαφορετικο....(απλα ειναι φτιαγμενες γι αυτους που ψαχνουν και αυτο το κατι διαφορετικο)Εγω  ειμαι ακομα ο τυπος που θα πιει ΑΜΣΤΕΛ ΚΟΥΤΑΚΙ αντι για Pouts-frain-klainmeiner και που του αρεσουν τα μακαρονια με κιμα αντι για μια  ΑΜΑΤΡΙΤΣΙΑΝΑ!Για τιμες βεβαια δεν συζητω καθολου αφου εγω κοστολογω μια squier affinity των 250 euros που εχω τουλαχιστον...500 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ μιας που την εχω φτιαξει μαζι με τον γερο μου...οποτε η οποια κουβεντα για ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ αξιες και value for money σε κιθαρες παει περιπατο...χρονια τωρα!!!Respect but...its not my type...i ll stick to this....

;loskjlhg;sklfdjngm.jpg

sl;dkjbsb.JPG

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Trending...

Νέα θέματα

Back