Τα νέα μου studios - By LK.

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 271
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 24K
Τα peak meters και φασματόμετρα στα tablet είναι το αποκορύφωμα!

Πιστεύω πάντως πως ο ήχος εκει μέσα δεν θα είναι ιδανικός λόγω του γυμνού περιβάλλοντος.

Μια ακουστική αλλά και εικαστική διόρθωση με χαλί και κάποια πάνελ στους τοίχους επιβάλλεται στο επόμενο στάδιο. Αν το αποφασίσεις το συζητάμε κιόλας.
Καλά τα λες.

Όλα θα γίνουν σιγά σιγά. 

Το σίγουρο είναι ότι "ξέρω πάνω κάτω" την ακουστική του χώρου πλέον....και μπορώ να φανταστώ πως θα ακουστεί. 

Λίγη διαχείριση καλωδίων χρειάζεται κάτω από το γραφείο. ?

Λίγη διαχείριση καλωδίων χρειάζεται κάτω από το γραφείο. ?
Επειδή παλιά τα "διαχειριζόμουν" με καλώδιαδρόμους,  δεματικά και άλλα συναφή,  κατέληξα στο "χύμα είναι καλλίτερα ".

Χειρότερα μπλέκονται όταν τα τακτοποιείς.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Επειδή παλιά τα "διαχειριζόμουν" με καλώδιαδρόμους,  δεματικά και άλλα συναφή,  κατέληξα στο "χύμα είναι καλλίτερα ".

Χειρότερα μπλέκονται όταν τα τακτοποιείς.
Εγω τα μαζεύω, μου τη βαράει να τα βλέπω χύμα ?

Εγω τα μαζεύω, μου τη βαράει να τα βλέπω χύμα ?
Και εμένα,  αλλά αν θες να βγάλεις κάτι...μετά αρχίζει το μαρτύριο. 

Αυτό ήταν και το whole point , του dedicated χώρου για studio....studio είναι,  καλώδια θα απλώνονται ?. 

Κλείνεις την πόρτα και το υπόλοιπο σπίτι...συνεχίζει να είναι σπίτι. 

Παλιά που το studio το χα μέσα στον χώρο...και εγώ τα "προσεχα".

Και εμένα,  αλλά αν θες να βγάλεις κάτι...μετά αρχίζει το μαρτύριο. 

Αυτό ήταν και το whole point , του dedicated χώρου για studio....studio είναι,  καλώδια θα απλώνονται ?. 

Κλείνεις την πόρτα και το υπόλοιπο σπίτι...συνεχίζει να είναι σπίτι. 

Παλιά που το studio το χα μέσα στον χώρο...και εγώ τα "προσεχα".
αυτό είναι σωστό. Δεν το σκέφτηκα έτσι.

Το σκέφτηκα με τα δικά μου home - πενιχρά? δεδομένα.

Εξάλλου εγώ είμαι λάτρης των θεσπέσιων παραγωγών σου που ακούγονται πάντα ΘΕΪΚΑ.

Στο διαδίκτυο υπάρχουν φωτογραφίες, βίντεο ποσταρισμένα στα social media που συναγωνίζονται το βραβείο του απόλυτου design και της άψογης χωροθέτησης με φανταχτερή διακόσμηση και μόλις ακούσω τη δουλειά τους τραβάω τα μαλλιά που πλέον έχω χάσει από τη μετριότητα του αποτελέσματος. Έτσι δεν είναι? ?

Όταν κάθεσαι στο γραφείο δεν φαίνονται.
Πάντως εγώ τα μαζεύω πάντα και στο σπίτι και τα κρύβω όσο γίνεται και μέσα στο tower του υπολογιστή έχω κάνει μεγάλο αγώνα? να μην φαίνεται τίποτα από το τζάμι.

Και ας μην τα βλέπω και μόνο η σκέψη ότι είναι χύμα με ενοχλεί?

Πάντως εγώ τα μαζεύω πάντα και στο σπίτι και τα κρύβω όσο γίνεται και μέσα στο tower του υπολογιστή έχω κάνει μεγάλο αγώνα? να μην φαίνεται τίποτα από το τζάμι.

Και ας μην τα βλέπω και μόνο η σκέψη ότι είναι χύμα με ενοχλεί?
Καλη χρονιά.
Εισαι καλεσμενος.

image.png

Ωραία λύση και καλόγουστη... Αλήθεια αυτές τις Alice τις χορδές τις έχεις δοκιμάσει? Βλέπω κυκλοφορούν eBay σε πολύ καλές τιμές... 
Τι έχω πάρει εγώ.Δεν είναι καθόλου καλές καθώς είναι πάρα πολύ σκληρές. Είναι σαν σκληρά σύρματα. Αν παίζεις μόνο ρυθμική είναι μια χαρά αλλά για σόλο είναι χάλια. Οι ghs είναι top.

@LK σε βολεύουν οι 2 οθόνες αλήθεια;

ποτέ δεν μου άρεσαν. προτιμώ 1 ή 3. θέλω να έχω μια κεντρική.
Παλιά συνήθεια από το Κιούμπέηζ.....20ετιας . Σε μια ο μικτής και στην άλλη το Time line.

ισχύει.

Θα πρέπει να πάω οπωσδήποτε. ?
Κι εμενα μ'αρεσει η ταξη, αλλα πιο πολυ μ'αρεσει η λειτουργικοτητα,

Γιαυτο γινεται χαμος εδω. ?

Οχι οχι μωρε, ειναι επιμελως ατημέλητα ?

Κι εμενα μ'αρεσει η ταξη, αλλα πιο πολυ μ'αρεσει η λειτουργικοτητα,

Γιαυτο γινεται χαμος εδω. ?

Οχι οχι μωρε, ειναι επιμελως ατημέλητα ?
Το αποτέλεσμα μετράει.

Και η λειτουργικότητα βοηθάει.

Το αποτέλεσμα μετράει.

Και η λειτουργικότητα βοηθάει.
To βασικο για το αποτελεσμα της δουλειας, ειναι να αισθανεται καλα με το χωρο του ο δημιουργος.

Ολα τα αλλα ειναι ναχαμεναλεγαμε.

To βασικο για το αποτελεσμα της δουλειας, ειναι να αισθανεται καλα με το χωρο του ο δημιουργος.

Και επίσης,  ο καλός ο δημιουργός μπορεί να δημιουργήσει παντού και με τα πάντα. ?

Αυτές οι vintage οθόνες έχουν αξία;
Συναισθηματική,  ίσως και ιστορική. 

Η μεγαλύτερη αξία τους...αγχολυτική για εμένα. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

ισχύει κατά ένα μεγάλο ποσοστό Σπύρε, αλλά μην ξεχνάμε ότι το καλύτερο (όταν υπάρχει η δυνατότητα) δεν είναι απαραίτητα "εχθρός" του καλού... και ευτυχώς στις περιπτώσεις του ήχου που μας ενδιαφέρουν αποτυπώνεται ΠΑΝΤΑ στο αποτέλεσμα (άσχετα αν το αντιλαμβανόμαστε και κατά πόσο κατά την διαδικασία παραγωγλης)... πχ η δυνατή κάθε φορά επιμέλεια και προσοχή στην ακουστική συμπεριφορά του χώρου που ανέφερε ο Γιάννης...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back