+111 8)pericles είπε:ΧΩΣΤΕ ΡΕ !!!!
Πως φαίνεται "η φίρμα" που έχει περάσει από τις μεγάλες αίθουσες.pericles είπε:Ευχαριστω παιδια η ''πιστα ''ειναι δικη σας
Μπα, δεν υπήρχε κανένα αίτημα.fusionakis είπε:Τελοσπάντων, για να το μαζέψουμε κάπως, και υπηρετώντας το αρχικό αίτημα του thread για 10 επιλογές
Φίλε χωρίς να έχω διαβάσει τις επόμενες αρκετές σελίδες, μήπως ξέχασες τους Pink Floyd? ??? ??? ???pericles είπε:Η σειρα ειναι κατα δικη μου αξιολογηση και δεν σημαινει τιποτα παραπανω απο αυτο (για να εξηγουμαστε )
1.BEATLES,2.CREAM,3.STONES ,4.THE WHO,5.JETHRO TULL ,6.DEEP PURPLE,7.LED ZEPPELIN,
8.EMERSON LAKE & PALMER ,9.KING KRIMSON ,10.YES .
Ισχυουν για τα γκρουπ...μεταξυ ομως των ΠΡΩΤΩΝ σε πωλησεις (Beatles) & των ΕΚΤΩΝ σε πωλησεις (Led Zeppelin) εχουμε (απο τη 2η ως την 5η θεση) τους E.Presley, Michael Jackson,Madonna,Elton John επισης η Mariah Carrey & η Celine Dion ειναι μεταξυ των Pink Floyd & των ACDC & η Whitney Houston μεταξυ των ACDC & των Stones.Οι δέκα πρώτοι όμως (νομίζω) ισχύουν
...στην οποία περίπτωση μιλάμε για τα ποιο εμπορικά ονόματα, όχι τα "μεγαλύτερα", άρα η απάντηση απαντά σε... λάθος ερώτηση...Superfunk είπε:ΜΟΝΟ οι ΠΩΛΗΣΕΙΣ
πάμε πάλι.....gdevelek είπε:...στην οποία περίπτωση μιλάμε για τα ποιο εμπορικά ονόματα, όχι τα "μεγαλύτερα", άρα η απάντηση απαντά σε... λάθος ερώτηση...