- Πόντοι
- 513
- Ιδιότητα
- Πλήκτρα
Καθρέφτη έχεις? Για εκεί το βλέπω. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DGrey είπε:Ok...προς τα πού σημαδεύουμε;
Δεν είναι κακό γατί...είναι καλό γατί... :-[Waterfall-K είπε:Καλα ειναι εκει Grey, μη το κουνας καθολου, ο στοχος εχει κλειδωσει.... ;D ;D
Μου θύμισες τους Cure. Που είναι αυτοί?Grey είπε:Δεν είναι κακό γατί...είναι καλό γατί... :-[
Λοιπον Περικλη, φτιαξε μια "The 500 Best Rock Βands Ever" λιστα για να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι, αλλιως δε θα βγαλουμε ακρη. 8)fusiongtr είπε:Μου θύμισες τους Cure. Που είναι αυτοί?
Τί ήταν τόσο τραγικό σε αυτό που έγραψα άραγε;fusiongtr είπε:Καθρέφτη έχεις? Για εκεί το βλέπω. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Διακρινω μια "ψυχολογική κούραση" στην απαντηση σου?...Grey είπε:Τί ήταν τόσο τραγικό σε αυτό που έγραψα άραγε;
Νταξ, και με 50-100 μάλλον βολευόμαστε. ;D ;DWaterfall-K είπε:Λοιπον Περικλη, φτιαξε μια "The 500 Best Rock Βands Ever" λιστα για να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι, αλλιως δε θα βγαλουμε ακρη. 8)
Αν υπήρχε κάτι τραγικό, δεν θα σου απαντούσα έτσι, βρε συ (δεν θα απαντούσα καθόλου).Τί ήταν τόσο τραγικό σε αυτό που έγραψα άραγε;
Το ξημέρωμα...στις τρεις γέφυρες.Waterfall-K είπε:Διακρινω μια "ψυχολογική κούραση" στην απαντηση σου?...
Nα ξεκαθαρίσω εδώ οτι δεν εννοούσα εσένα.Άλλωστε δεν σε ξέρω καν.Αναφερόμουν σε παραδείγματα απο το δικό μου περιβάλλον.pericles είπε:Β) @GREY ξαναδιαβασε παρακαλω αυτο που εγραψα σαν εισαγωγη.(δεν υπαρχει ψυχολογικη κουραση αλλα ακουστικη ;D
Μαντόνα? ;D ;D ;D ;DNestoras είπε:Αν τη μεθονομάσεις σε 10 πιο θρυλικά ... θα προσθέσω κι' εγώ ένα. ;D