Studiologic SL88 Studio

foxxx

Ενεργό μέλος
Πόντοι
103
Ιδιότητα
  1. Πλήκτρα
Χριστουγεννιάτικη παραλαβή το νέο μου 88αρι και αναβάθμιση studio με το Studiologic SL88 Studio 🎅

IMG_3544.jpeg
IMG_3545.jpeg
IMG_3546.jpeg
IMG_3548.jpeg
IMG_3549.jpeg
IMG_3679.jpeg

Attachments

• IMG_3543.jpeg
    IMG_3543.jpeg
    2.1 MB · Εμφανίσεις: 0
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το θυμάμαι αυτό το μοντέλο - μου είχε φανεί σαν πολύ καλή ευκαιρία γιατί έχει και λογική τιμή και πολύ καλό fatar πληκτρολόγιο. Μεγειές και γράψε μας και εντυπώσεις σε λίγο καιρό! (καλό για κλασική; )
Καλές γιορτές σε όλους!

• Ευχαριστώ
Reactions: foxxx
Το θυμάμαι αυτό το μοντέλο - μου είχε φανεί σαν πολύ καλή ευκαιρία γιατί έχει και λογική τιμή και πολύ καλό fatar πληκτρολόγιο. Μεγειές και γράψε μας και εντυπώσεις σε λίγο καιρό! (καλό για κλασική; ;)
Καλές γιορτές σε όλους!
Σε ευχαριστώ πολύ χρόνια πολλά :)

• Heavy metal!
Reactions: John Tzinieris
με γεια.
έβγαλα το πρόθεμα "new product" καθώς το χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να ανακοινώσουμε ένα νέο προϊόν που μόλις έβγαλε/ανακοίνωσε μια εταιρεία.

• Συμφωνώ
με γεια.
έβγαλα το πρόθεμα "new product" καθώς το χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να ανακοινώσουμε ένα νέο προϊόν που μόλις έβγαλε/ανακοίνωσε μια εταιρεία.
Σε ευχαριστώ καλά Χριστούγεννα
Καλά έκανες δικό μου λάθος (y)

Επανέρχομαι μετά από λίγο χρόνο που το δουλεύω και έχω να πω μόνο τα καλύτερα.
Αρα για controller βαρυκεντρισμένο Fatar με αυτή την ποιότητα το πρωτινό ανεπιφύλακτα, οι δυνατότητες είναι αρκετές έχει 2 midi out και 1 midi in και την δυνατότητα φυσικά four Zone......

Επίσης διάβασα στον editor ότι μπορεί να οδηγήσει 4 midi out τα δυο με τις εξόδους τις φυσικές που έχει επάνω, μια 3 μέσο usb και μια 4 την αναγράφει ως ΒΤ (Bluetooth λογικά ) θα το δω εν καιρό.

Αυτά για να κλείσω το θέμα σας ευχαριστώ καλή συνέχεια σε όλους και να σας προ ευχηθώ καλή Χρόνια με υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας.

• Heavy metal!
Reactions: John Tzinieris
To έχω και γω. Τα χει όλα - με μοναδική αδυναμία τα switchάκια που έχει στα αριστερά, που είναι λίγο ιδιαίτερα από όλα τα άλλα που κυκλοφορούν.

Προσωπικά μετά από περίπου 5 χρόνια, μου κάνουν λίγο θόρυβο κάποια πλήκτρα αλλά τα specs του όπως και να το κάνουμε είναι πολύ πάνω από κάθε άλλο στην τιμή του - αν όχι και 2 φορές πάνω από την τιμή του.

Ελπίζω να σου βγει τέλειο!

• Like

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα