Ειναι οντως πρακτικο και για μενα που τα πολυεφφε τα σιχαινομαι με εχει βολεψει παρα πολυ,ευκολο στο χειρισμο και θα βρεις κατι που να σου αρεσει στανταρ απο θεμα ηχου.εχουν κανει καλη δουλεια στις προσομειωσεις ενισχυτων.audiokostas είπε:Τι λέει το Zoom; Αξίζει; Το σκέφτομαι, φαίνεται πρακτικό.
Και το δικό σου ωραιότατο είναιnexarulhu είπε:Μηπως ενοεις το καινουργιο που ειναι σε royal blue metallic ???
Εμενα ειναι αυτο της φωτο που ειναι lake placid blue ;D
Thank you sir !!!Terry RoscoeBeck5 είπε:Και το δικό σου ωραιότατο είναι![]()
Κουκλί το Pnexarulhu είπε:Μηπως εvνοεις το καινουργιο που ειναι σε royal blue metallic ???
Εμενα ειναι αυτο της φωτο που ειναι lake placid blue ;D
Αντε και με εικόνες αλλά χωρίς το Landing...audiokostas είπε:Μπάσα
- Fender Jazz Bass MIM με J-Retro Deluxe preamp & Noiseless Fender
- Fender Precision Special Aerodyne
- G&L ASAT
- Custom Landing Bass (30” scale και οσονούπω 32”
) με EMG 40P5 (neck) 40DC (bridge) και EMG BTS pre
- SX Gypsy Rose (32” scale) με Tonerider PJ
Ενισχυτής
Genz Benz Streamliner 600
Καμπίνα
Eden Nemesis N210RS
Thanks mate!KostasP είπε:@Vac
Πολυ μου αρεσει τo Βoner Bass, κριμα που το κατηργησε η Fender.
Ποσο παλιο ειναι του Βραχατη; Εχω φιλους που ειχαν φτιαξει κιθαρες και μπασα στις αρχες '90 αλλα δεν βλεπω πολλες κατασκευες του πια.nasos 766 είπε:...Handmade Jazz Bass Passive (Λεωνίδας Βραχάτης)
Που είναι το γυφτολούλουδο;audiokostas είπε:Αντε και με εικόνες αλλά χωρίς το Landing...
Eίναι αρκετά παλιό αλλά..ετοιμοπόλεμο!!!!! Είναι κατασκευής 1986.Εξακολουθεί και κάνει κατασκευές και service o Λεωνίδας...KostasP είπε:Ποσο παλιο ειναι του Βραχατη; Εχω φιλους που ειχαν φτιαξει κιθαρες και μπασα στις αρχες '90 αλλα δεν βλεπω πολλες κατασκευες του πια.
Το τέταρτο είναι.ΠΑΟΚιτο είπε:Που είναι το γυφτολούλουδο;
Επειδή ο hooky είναι και δικιά μου επιρροή πληροφοριακά δεν έπαιξε ποτέ με rick. Είχε ένα rickenfaker κάποια στιγμή μόνο. Το μπάσσο που τον χαρακτήρισε ήταν ένα yamaha BB1200 και φυσικά το eccleshall 335 custom που έφτιαξε ο chris eccleshall με yamaha ηλεκτρονικά που ζήτησε ο hook κατι αντίστοιχο με του simon gallup των cure.il_dottore46 είπε:Εξ'άλλου πάντα όταν ακούω Rick μου έρχεται στο μυαλό ένας απ'τους αγαπημένους μου μπασίστες, ο Peter Hook.