α ναι, σωστόςaudiokostas είπε:Το τέταρτο είναι.
Σε μπερδεψε που δεν βλέπειςτο headstock![]()

α ναι, σωστόςaudiokostas είπε:Το τέταρτο είναι.
Σε μπερδεψε που δεν βλέπειςτο headstock![]()
Ωπ, αυτό δεν το ήξερα. Δε φαντάστηκα ότι το Rick-style (όποτε το χρησιμοποίησε) δεν ήταν original Rickenbackergmayo είπε:Επειδή ο hooky είναι και δικιά μου επιρροή πληροφοριακά δεν έπαιξε ποτέ με rick. Είχε ένα rickenfaker κάποια στιγμή μόνο. Το μπάσσο που τον χαρακτήρισε ήταν ένα yamaha BB1200 και φυσικά το eccleshall 335 custom που έφτιαξε ο chris eccleshall με yamaha ηλεκτρονικά που ζήτησε ο hook κατι αντίστοιχο με του simon gallup των cure.
Ο νεος ειναι ωραιος ;DVac είπε:Άντε να μπει και καμιά φωτό να επανέλθει το θέμα με ιλουστρασιόν... ;D
;D ;D ;D ;D ;Djuggler είπε:Μπαρμπα Τερρυ ξερω οτι ανυπομονεις και κοντοζυγωνει ο καιρος!Θα την εχεις την τιμη!
Αυτά τα δείχνουμε, φίλος 8)Papalampraina είπε:Fender Pink Paisley Precision CIJ Reissue
Πρέπει να ξεχειλίζεις από αυτοπεοποίθηση για να ανέβεις στη σκηνή με αυτό το μπάσο.Papalampraina είπε:Fender Pink Paisley Precision CIJ Reissue
Κουκλί το Stingray στο blueburst με matching headstock.supremo είπε:Να κανω κι εγω τη μοστρα μου στο γυαλι... ;D
Με πολύ λίγη δουλειά στο Photoshop, άνετα βγαίνει μια westernίλα ;Dκαι μια οικογενειακή
και ξέρεις οτι υπάρχουν καπέλα , πιστόλια (πλαστικά 8)) ,τέτοια πράματα ...Zorba the freakaudiokostas είπε:Με πολύ λίγη δουλειά στο Photoshop, άνετα βγαίνει μια westernίλα ;D
Δεν έχω (αν και είχα κάποια που ήταν πολύ κοντά σε αυτό) αλλά έχω παίξει.geo72 είπε:fender lyte deluxe
κανεις αλλος δεν εχει lyte?
Ε να, το έδειξες εσύ για μένα.lgbesios είπε:Αυτά τα δείχνουμε, φίλος 8)
![]()