Τα μπάσα μας και ο εξοπλισμός μας

2000 Fender American Series Jazz αγορασμενο απο Αμερικη. Aqua Marine Metallic χρωμα, δυσκολο να φωτογραφηθει αλλα πολυ ομορφο απο κοντα.

1985 Westone Thunder 1-A αγορασμενο απο Αγγλια. Πολυ καλης ποιοτητα οργανο που επιβεβαιωνει οτι ειχα διαβασει για τα Westone.

AER Amp One Iδανικος στο να αναδεικνύει τον ηχο του καθε οργανου.

basses.jpg

aerampone.jpg

*Προτεινω το θεμα να γινει sticky και φωτογραφιες τουλαχιστον των οργανων για να γινει πιο ενδιαφερον το θεμα.

LK είπε:
E ναι, το "J" ειναι φλωρικο...το "P" , αλητικο! ;D ;D ;D ;D ;D
Ναι ρε γαμώτο... κοίτα κάτι φλώρους που έπαιζαν με αυτό (γαβ)  ;D

Jaco Pastorius- Soul Intro- The Chicken (Live 1982)

@KostasP: Είσαι ο δεύτερος στην Ελλάδα που τον βλέπω με amp One. Σούπερ περίπτωση. Τρελό γκάζι, πανεύκολος στην μεταφορά    8)

funky_bassman είπε:
Ρε παιδιά μετοχές στη Fender έχετε?  :-X
;D ;D ;D

Όχι, απλά έχουμε καλό γούστο  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ΥΓ: Κράξτε άφοβα  ;D

Δεν θα το συνεχίσω... Περιμένω να μιλήσει ο warwickplayer μπας και βρω υποστήριξη... :P

Αχ αυτή η παλιά γενιά δεν μπορεί να καταλάβει τη χαρά ενός ελαφριού 5χορδού ή ενός πίπουλο 4χορδου που βγάζει ΤΟΝΟΥΣ όγκου και μπορεί να ταιριάξει σε όλα τα είδη...

Nazi Panzer:Warwick corvette ντόυμπλ μπακ   ;D

Amp:........16 watt John Moyer signature (στα live κλέβω έναν ampeg ή έναν ebs από έναν φίλο ηχογλύπτη) 8)

Effects: Amt bass crunch 1 (preamp/distortion) ,Ehx Black Finger compressor

AFTA..

funky_bassman είπε:
Αχ αυτή η παλιά γενιά δεν μπορεί να καταλάβει
;D ;D ;D

Χάσμα γενεών...  ;D  

Μου θύμισες τον κολλητό μου που παίζει με Dingwall- και είναι κάνα δύο χρόνια μεγαλύτερος- και τον κατηγορώ ότι αυτό δεν είναι όργανο για την ηλικία μας  ;D

Αυτός πάλι μου λέει ότι τα Fender είναι για γέροντες όπως του λόγου μου  ;D ;D

funky_bassman είπε:
Τα μόνα fender που παραδέχομαι είναι τα G&L ;)
Καλά να μην σου αρέσουν τα Fender, αλλά ούτε τα Musicman  ??? ::) ;D

Φωτιά θα πέσει βρε...  ;D 

Τα ΜΜ μ'αρέσουν γνκ αλλά δεν θα έπαιρνα για πρώτο μπάσο... Το frankenstein Ibanez μου τα πατάει κάτω με ευκολία!!! ;D

funky_bassman είπε:
Τα ΜΜ μ'αρέσουν γνκ αλλά δεν θα έπαιρνα για πρώτο μπάσο... Το frankenstein Ibanez μου τα πατάει κάτω με ευκολία!!! ;D
;D ;D ;D

Τώρα θα αρχίσω εγώ: Αχ αυτή η νεολαία που δεν μπορεί να καταλάβει ;D

Συγκρίνονται τα 5 κιλά του ΜΜ με τα 2-3 κιλά του Ibanez? Συγκρίνεται ο υπερβολικά άνετος λεπτός λαιμός του Ibanez με τη γκουμούτσα των MM? Τώρα πας κι εσύ να βγάλεις άκρη με κολλημένο άνθρωπο  :P

Συνεχίστε άφοβα. Απλά θέλω να σας ενημερώσω ότι το Nickname lgbesios εδώ και λίγο καιρό τον καταχράται ο Σταϊκούρας.

Nestoras είπε:
Συνεχίστε άφοβα. Απλά θέλω να σας ενημερώσω ότι το Nickname lgbesios εδώ και λίγο καιρό τον καταχράται ο Σταϊκούρας.
Είναι ακόμα απασχολημένος με το επιτελείο του στο thread με τον κιθαριστικό εξοπλισμό και τρίβουν τα χέρια τους.  ;D

Άσχετο αλλά μιας και το είδα: Για να μην κατηγοράς τον Μάνο (γκρινιαρόγερε Νέστορα) και ο Guy Pratt στο JB του 64 (σε καταπληκτικό Burgundy Mist) που έχει σαν main axe, EMG του έχει επάνω.

funky_bassman είπε:
Συγκρίνονται τα 5 κιλά του ΜΜ με τα 2-3 κιλά του Ibanez? Συγκρίνεται ο υπερβολικά άνετος λεπτός λαιμός του Ibanez με τη γκουμούτσα των MM? Τώρα πας κι εσύ να βγάλεις άκρη με κολλημένο άνθρωπο  :P
Στο χωριό μου λένε ''όποιος φοβάται στα καφενεία δεν μπαίνει" ;D ;D ;D

Αν και μετά το νυστέρι στην μέση αρχίζω να αναθεωρώ....

audiokostas είπε:
Άσχετο αλλά μιας και το είδα: Για να μην κατηγοράς τον Μάνο (γκρινιαρόγερε Νέστορα) και ο Guy Pratt στο JB του 64 (σε καταπληκτικό Burgundy Mist) που έχει σαν main axe, EMG του έχει επάνω.
Βέβαια έχει και εκείνο το γαμήλιο δωράκι που του έκανε ο Gilmour  ;)  8)

@Vac Μην τον ακούς τον προκατειλημμένο ibanezakia. Μια χαρά είναι τα Stingray, ούτε «τούβλα» στα κιλά, ούτε «κουπιά» τα μπράτσα  ;D 

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Βέβαια έχει και εκείνο το γαμήλιο δωράκι που του έκανε ο Gilmour  ;)  8)

@Vac Μην τον ακούς τον προκατειλημμένο ibanezakia. Μια χαρά είναι τα Stingray, ούτε «τούβλα» στα κιλά, ούτε «κουπιά» τα μπράτσα  ;D 
1ον κι εμένα αν μου έκανε ένα δώρο ο gilmour και ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΟ να ήταν θα χαιρόμουν σαν παιδάκι τα χριστούγεννα

2ον Δεν είπα ότι είναι τούβλα και κουπιά... Είπα ότι για να τα κουμαντάρεις πρέπει να έχεις δουλέψει ή οικοδομή ή ναύτης  ::)

γραφω κι εγω εκ μερους του κουμπαρου μου και φιλου - κωστα -.

μετα απο πολλα παλια μπασα "jazz" ενα trb , κατι thumb warwick και δε συμμαζευεται, και μετα απο εναν ενισχυτη απο καθε μαρκα, απο τα μικρα laney μεχρι το γνωστο "ψυγειο" της ampeq, κατασταλλαξε πριν απο 2 χρονια στα 4 παρακατω λινκ. δεν εχω φωτο του αλλα ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτα.

http://eden-electronics.com/products/amps/indiv/zoom_wt550.htm

http://eden-electronics.com/products/cabs/indiv/d115xlt.asp

http://eden-electronics.com/products/cabs/indiv/d210xlt.asp

and....

http://www.kensmithbasses.com/models/neckthru/blacktiger/bsr6tnv.html

και εκει τελειωσε το θεμα του ψαξιματος του...εκτος απο ενα "τεσσαρι" smith - burner που πηρε "ετσι για το σπιτι και τις προβες"

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back