Νομίζω ότι το dd3-dd6 θα με καλύψει...βλέπεις δεν έχω εύκολα Γκάζια, δεν παίζω με ενισχυτή αλλά κατευθείαν στην κάρτα ήχουchord είπε:Μεσαια,ΓΚΑΖΙ και ενα καλο compressor sustainer
μολις πηρα την PRS αποκτησα και το επιθυμητο sustain ;D ;D ;D ;D ;Dstavrilian είπε:but why don't you try the natural way?
+7657986elavd είπε:Η λύση που εφαρμόζω εγώ είναι 2 Overdrive ενεργοποιημένα ταυτόχρονα + Compressor.
Παρεπιπτόντως δες κι εδώ:
http://www.noiz.gr/index.php?topic=3156.msg35948#msg35948
Έλληνας δεν είχε στήσει το PA? Τι περίμενες; ...;D ;Dfrunobulax είπε:Είμαι απο τους τυχερούς που έχω δει πολύ παλαιότερα τον santana live και προσπαθούσε να πετύχει σε κάποιο (κάποια ίσως? δεν θυμαμαι) κομμάτι αυτό το γνωστό sustain και δεν έβγαινε το άτιμο.......!!!
elavd είπε:Έλληνας δεν είχε στήσει το PA? Τι περίμενες; ...;D ;DΕίμαι απο τους τυχερούς που έχω δει πολύ παλαιότερα τον santana live και προσπαθούσε να πετύχει σε κάποιο (κάποια ίσως? δεν θυμαμαι) κομμάτι αυτό το γνωστό sustain και δεν έβγαινε το άτιμο.......!!!
Πως να κάνει ο κακομοίρης αφού μόλις έπιανε το feedback ο ανειδίκευτος ενεργοποιούσε το limiter ;D ;Dfrunobulax είπε:Έλληνας δεν είχε στήσει το PA? Τι περίμενες; ...;D ;DΕίμαι απο τους τυχερούς που έχω δει πολύ παλαιότερα τον santana live και προσπαθούσε να πετύχει σε κάποιο (κάποια ίσως? δεν θυμαμαι) κομμάτι αυτό το γνωστό sustain και δεν έβγαινε το άτιμο.......!!!![]()
![]()
![]()
πάντως τον ενισχυτή "στόχευε" συνέχεια...!!! το p.a. δεν μπορούσε να κάνει τίποτις!!!!
![]()
![]()
![]()
Ναι αλλά αν του είχανε φέρει κανένα νοικιασμένο Twin Reverb μονταρισμένο για ... μπουζούκι αντε να παίξει ο Carlos...;Dfrunobulax είπε:![]()
![]()
![]()
πάντως τον ενισχυτή "στόχευε" συνέχεια...!!! το p.a. δεν μπορούσε να κάνει τίποτις!!!!
![]()
![]()
![]()
fleamail είπε:Πως να κάνει ο κακομοίρης αφού μόλις έπιανε το feedback ο ανειδίκευτος ενεργοποιούσε το limiter ;D ;DΈλληνας δεν είχε στήσει το PA? Τι περίμενες; ...;D ;DΕίμαι απο τους τυχερούς που έχω δει πολύ παλαιότερα τον santana live και προσπαθούσε να πετύχει σε κάποιο (κάποια ίσως? δεν θυμαμαι) κομμάτι αυτό το γνωστό sustain και δεν έβγαινε το άτιμο.......!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
όχι άλλο κάρβουνοοοοοοο!!!!! 6 στις δέκα περιπτώσεις είναι έτσι όπως τους γράφεις....!!!!elavd είπε:Ναι αλλά αν του είχανε φέρει κανένα νοικιασμένο Twin Reverb μονταρισμένο για ... μπουζούκι αντε να παίξει ο Carlos...;D![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()