Suno Studio - Η αρχή του τέλους;

Έλα και ένα αφιερωμένο, για τους καμένους Τρέκηδες σαν εμένα.

1763489916854.png

Ευχαριστω Κως για την αφιερωση!!!!!
εεε δεν ηταν αναγκη,,, αλλά αφου σου βγηκε,,,,,
!!!!!
Edit: Μετα καταλαβα πως ηταν ντουέτο!!!!! οι στιχοι με κερδισαν!!!!!
φαντασου το τωρα αυτο, τραγουδισμένο απο Πάολα & Γονίδη (ΦΩΝΑΡΑ)!!!!!!!!!!
Που το'χει και με τα διαστημικά κιολας!!!!! Δε θα περιγραψω άλλο

Last edited:
edit2!!!
κορυφωνει το κομμάτι ετσι;;;;;
ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΙΧΟ!!!!!!!!!!
θελω ειλικρινα να μαθω τι prompt εγραψες και σου το εβγαλε αυτο!!!!!!!!!!!!!!!
μόνο αυτο!!!!!
τίποτα άλλο!!!!!
+ και φυσικά, ειναι η απαντηση στη πραξη, αυτου που ειχε σχολιασει ο συμφορουμητης, γιατι του βαζεις Ελληνικά!!!!
Τωρα καταλαβε!!!!!!!!!!

Ευχαριστω Κως για την αφιερωση!!!!!
εεε δεν ηταν αναγκη,,, αλλά αφου σου βγηκε,,,,,
!!!!!
Edit: Μετα καταλαβα πως ηταν ντουέτο!!!!! οι στιχοι με κερδισαν!!!!!
φαντασου το τωρα αυτο, τραγουδισμένο απο Πάολα & Γονίδη (ΦΩΝΑΡΑ)!!!!!!!!!!
Που το'χει και με τα διαστημικά κιολας!!!!! Δε θα περιγραψω άλλο
τέτοια θα τραγουδάνε σε λίγο τα ολογράμματα στα μαγαζιά και θα σε σερβίρουν τα drone και στην πόρτα θα έχει ανθρωπόμορφα ρομπότ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ. Μέχρι να σκάσει η φούσκα.:p

θελω ειλικρινα να μαθω τι prompt εγραψες και σου το εβγαλε αυτο!!!!!!!!!!!!!!!
Τους στίχους από το gemini. αυτό του έγραψα.

γράψε μου στίχους για ένα ρεμπέτικο βαρύ που να μιλάει για την 5 χρονη αποστολή του Εντερπράιζ και να μιλάει για μέλη του πληρώματος και για τον μόρτη τον μάγκα τον Κάπταιν Κίρκ και την Ουχούρα με την ωραία μουρμούρα, τον Σπόκ τον σοβαρό κλπ. Απλά στο SUNO έγραψα ρεμπέτικο ελληνικό για style και μου έβγαλε τσιφτετελορούμπα.

Απλά στο SUNO έγραψα ρεμπέτικο ελληνικό για style και μου έβγαλε τσιφτετελορούμπα.
Κάνει και τον παραγωγό?
Τώρα μάλιστα.
Εχει πάρει σοβαρά τον ρόλο του για να κατακτήσει τον κόσμο απ ότι φαίνεται.

Για όσους αναμασούν το κλισέ "Η ΑΙ είναι άλλο ένα εργαλείο, σαν τα DAW και το quantize μπλα μπλα μπλα", να πω πως εργαλείο είναι συτό που σε βοηθάει να κάνεις τη δουλειά, και όχι αυτό που ΚΑΝΕΙ τη δουλειά.

Δεν έχετε καταλάβει τι έρχεται. Αυτό το πράμα σε ένα -δύο χρόνια (αν όχι μήνες) θα μπορεί να κάνει τα πάντα εκατό φορές καλύτερα από οποιονδήποτε άνθρωπο (όπως ήδη γράφει εκατό φορές καλύτερα κομμάτια από όλους μας)

Για όσους αναμασούν το κλισέ "Η ΑΙ είναι άλλο ένα εργαλείο, σαν τα DAW και το quantize μπλα μπλα μπλα", να πω πως εργαλείο είναι συτό που σε βοηθάει να κάνεις τη δουλειά, και όχι αυτό που ΚΑΝΕΙ τη δουλειά.

Δεν έχετε καταλάβει τι έρχεται. Αυτό το πράμα σε ένα -δύο χρόνια (αν όχι μήνες) θα μπορεί να κάνει τα πάντα εκατό φορές καλύτερα από οποιονδήποτε άνθρωπο (όπως ήδη γράφει εκατό φορές καλύτερα κομμάτια από όλους μας)
H Τεχνητή Νοημοσύνη διαθέτει αξιοθαύμαστη ισχύ, «δεν διαθέτει καρδιά ούτε μυαλό. Εμείς, οι σχεδιαστές, τη διαμορφώνουμε, την καθοδηγούμε, την εναρμονίζουμε με την ανθρώπινη έμπνευση».
Η συμβουλή: να προσέξουν οι σχεδιαστές τους κινδύνους, να μένουν πιστοί στην οραματική τους ιδέα, τη διαίσθηση και να αφήνουν την Τεχνητή Νοημοσύνη να βοηθά, αλλά όχι να καθορίζει.
Philippe Starck

Είναι καλό το ΑΙ ειδικά για όσους γράφουν στίχους, τώρα μπορούν να τους έχουν τραγουδισμένους με 2 κλικ, που παλιά θα τους έτρωγε η μαρμάγκα. Καλά τα πάει και το ΑΙ στους στίχους αλλά αν θέλεις απέριττο αποτέλεσμα με ένα συνολικό νόημα πρέπει να τα γράψεις με το χέρι... προς το παρόν τουλάχιστον

Είναι καλό το ΑΙ ειδικά για όσους γράφουν στίχους, τώρα μπορούν να τους έχουν τραγουδισμένους με 2 κλικ, που παλιά θα τους έτρωγε η μαρμάγκα. Καλά τα πάει και το ΑΙ στους στίχους αλλά αν θέλεις απέριττο αποτέλεσμα με ένα συνολικό νόημα πρέπει να τα γράψεις με το χέρι... προς το παρόν τουλάχιστον
Για να επιμελείσαι κείμενα, για να παίρνεις καμια ιδέα καλό είναι.
Για πιο επαγγελματική δουλειά θέλει πολλή ανθρώπινη προσοχή και εμπειρία.
Μια ΦΟΥΣΚΑ είναι το ΑΙ που θα σκάσει και τι θα πάρει μαζί της να δούμε με τον οικονομικό αντίκτυπό που θα αφήσει σε ένα ταλαιπωρημένο παγκόσμιο σύστημα που το μόνο που αυξάνει είναι .... η ΨΑΛΙΔΑ.

Του λέω ''Στις φλέβες μου τρέχει ραπ αντί για αίμα'' ... Γράψε στίχοι... και το γέμισε κλισέ από τον επόμενο στίχο μέχρι το τέλος... Οι στίχοι είναι πρόβλημα ακόμα

Το AI μπορεί να γράφει πολύ ωραίες προσευχές αλλά δεν μπορεί να προσευχηθεί.

Το AI μπορεί να γράφει πολύ ωραίες προσευχές αλλά δεν μπορεί να προσευχηθεί.
ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ!!!!!!!!!!
να τραβηξω βιντεο που να το φοραω, και απο πισω να παιζει το... ΑΛΗΤΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

καν'το πακετο με το "Αλητεία" (ΠΟΥ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ) και κυκλοφορησε τα!!!
Έλα ρε theoMusictech! Με ένα θαυμαστή λογαριάζομαι για ράπερ! Χαίρομαι που σου αρέσουν αλλά ειδικά σε αυτό το τελευταίο έχω παρέμβει 2%

...Με ένα θαυμαστή λογαριάζομαι για ράπερ!...
1ον: Ολες οι καριερες, ανεξαιρέτως ομως, αρχιζουν, με ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ, ακομα και με εναν φαν.
Δεν εχει καμια σημασία το ποσοι σε ακουνε, εχει τεραστια σημασια η επιρροή που εχεις σε, κάθε, κοινο.
2ον: Μιλάω παρα πολυ σοβαρα οτι μου αρεσε. Και, πιστευω 'αρεσε και σε παααρα πολυ περισσότερους, απλα δεν το εχει γραψει ακομα κανείς. Δεν εχει καμια σημασια επισης, ποσο εχεις συνεισφερει στο τελικο αποτελεσμα, (φυσικα μπορεις αν θελεις,,,αυτο ειναι και, ισως ενα πολυ βασικό κομματι του concept ai για... Δημιουργια μετα,,,, το που θα φτασεις εσυ, ακομα και ενα παραγωμενο προιον, που εχει βγει απο το ai.), δεν παει να πει οτι αυτο που σου εδωσε δεν ειναι ωραιο, και δε μπορει να γινει ευκολα χιτ,,,
και 3ον! Κατι τετοια παραδειγματα κομματιων (στο μυαλο μου), "απαντανε" στο σχόλιο καποιων,:
"ελα μωρε,,,, μουσικη & καλητεχνες ai-ρομπότ θα ακουω;"; και η δικη μου απαντηση, που περναει και απο φιλτρα αισθητικης θες να το πεις; Ειναι πολυ καλυτερο, να ακουω ai καλητεχνες, που σου δινουν εναν παλμο, μια ενεργεια και μελοδιες που τις νιωθεις, κι ας μην ειναι προσωπα υπαρκτα/εν ζωη αυτοι που τις εχουν γραψει/τραγουδήσει, απο το να ακουω καλητεχνες που ειναι υπαρκτοι/εν ζωη, και... τα τραγουδια τους και οι φωνες τους ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ!!!!!
"...ΚΑΝΕΊΣ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΩ,,,,,
ΟΜΩΣ ΕΓΩ,,, ΔΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ"!!!

To θέμα είναι πως θα ζήσουν αυτοί στη Νέα Υόρκη μετά τον εκδημοκρατισμό. Τσάμπα σπούδαζαν και έλιωναν στα μπαρ από το πρωϊ για να γίνουν κάποιοι στη μουσική. Ας έρθουν εδώ που θέλουμε και χέρια για παραγωγή. Κανείς δε χάνεται. :ROFLMAO:
Αυτή η μικρή μειοψηφία είναι το λιγότερο που με απασχολεί, μιας και σε ένα μετριοπαθές σενάριο, το ΑΙ θα οδηγήσει σε απώλειες θέσεων εργασίας της τάξης του 10% παγκοσμίως, και άνω του 25% στις χώρες με ανεπτυγμένες οικονομίες, μέσα στην ερχόμενη δεκαετία.

Τα σενάρια "γρήγορης προσαρμογής" ας μην τα συζητήσουμε, γιατί μιλάμε για εργασιακό Αρμαγεδώνα.

Αυτή η μικρή μειοψηφία είναι το λιγότερο που με απασχολεί, μιας και σε ένα μετριοπαθές σενάριο, το ΑΙ θα οδηγήσει σε απώλειες θέσεων εργασίας της τάξης του 10% παγκοσμίως, και άνω του 25% στις χώρες με ανεπτυγμένες οικονομίες, μέσα στην ερχόμενη δεκαετία.

Τα νούμερα αυτά είναι αστεία, και εκτός πραγματικότητας. Με σεβασμό το λέω.

Edit: το διορθώνω, ίσως να είναι λογικά νούμερα εάν όντως μιλάμε για την επόμενη δεκαετία. Όχι όμως μακροχρόνια. Απολογούμαι.

Last edited:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back