Suno Studio - Η αρχή του τέλους;

Η μουσική είναι μια "ανάγκη" , για κάποιους και για κάποιους (πολλούς) όχι. Αυτοί (οι πρώτοι) δεν θα νιώθουν καμμία βαρεμάρα...από την άλλη, όλοι έχουν το δικαίωμα στη δοκιμή και στη τελική κρίση. Όλες αυτές οι τεχνολογίες δημιουργούν πολλούς χρήστες...και αντίστοιχες συνδρομές. Δεν ξέρω εάν το μέλλον μας είναι Μεσαίωνας, είναι όμως σίγουρα συνδρομητικό.
Το παρόν μας είναι με δόσεις στην πιστωτική για να την ξεχρεώσουμε από το φούσκωμα που της κάνουμε στα σουπερμαρκετ για να φάμε.

Πείτε όχι στο μεσαίωνα subscription! Και όχι φαγητό με δανικά! Που ζούμε;

Πείτε όχι στο μεσαίωνα subscription! Και όχι φαγητό με δανικά! Που ζούμε;
Zούμε στην εποχή της αφθονίας, μπορούμε να έχουμε ότι θέλουμε αλλά όλο και περισσότεροι δεν μπορούμε να το πάρουμε. Και όσοι μπορούν και τους λέμε εσείς, πως μπορείτε. Μας απαντάνε, κάτι κάνετε λάθος. Πάντως το σύστημα αγωνίζεται για να έχουν όλοι έστω από μία συνδρομή και ένα VST και με μερικά δωρεάν και λίγο μεράκι μπορείς να έχεις και εσύ μια θέση στο όνειρο, μια ευκαιρία για κάτι καλύτερο, απλά χρειάζεται υπομονή και ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Είδα το ''Φραπέ'' σήμερα στο Luben και ντράπηκα, φαίνεται κάποιοι έχουν τον τρόπο να μας δουλεύουν όλους και να ζουν σαν κηφήνες και τρέχα εσύ καημένε για το μεροκάματο. Ή είσαι στο κόλπο cos ή ''υπομονή και ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ''... να 'χαμε να λέγαμε είναι αυτή η χώρα

Ή είσαι στο κόλπο cos ή ''υπομονή και ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ''... να 'χαμε να λέγαμε είναι αυτή η χώρα

Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής.

κλαιω!!!!!!!!!!!
στο ρεφρεν τα μπερδεψε λιγο!!!!!!!!!! κατα τ'αλλα ολα τελεια!!!!!
Βαριόμουν να το διορθώσω. Νύσταζα. :ROFLMAO:

υποθετικο σεναριο,,,
αλλά,,,... Ενα απο τα πολλα μοτο που εχω ειναι,,,
(Πιστευοντας και στη δυναμη της στατιστικης), οτι, μεσα σε 1,000,000 "θεωριών συνωμοσίας", κάποιες σιγουρα θα επαληθευθουν!!!!!

Last edited:

Καλύτερα. Έχουμε γεμίσει artists και influencers που ούτε το 1% τους δεν αξίζει πραγματικά να ξοδέψει κάποιος χρήματα για να τους θρέφει. Να πάνε στα χωράφια να δουλέψουν. Θέλουμε αγρότες και κτηνοτρόφους για να ταϊσουμε 7 δις ανθρώπους. Η αυτοματοποίηση της τροφής μέσω της τεχνολογίας είναι μια ουτοπία διότι από τα πολλά τσιπς που χρειάζονται είναι έτοιμη να χρεοκοπήσει η nvidia που τα παράγει μαζί με όλες τις εταιρείες που τα χρειάζονται. :ROFLMAO:

Έλα, έγραψα ένα κοματάκι τώρα με τον γκαϊφέ! Άντε, γειά μας!

Εχω γραψει 200 και συνεχιζω.🥸
εγω ειμαι της ποιοτητας, δεν ειμαι τόσο της ποσότητας,,,,... Οτι εχω βγαλει απο το Suno, ειναι δικες μου μουσικες αποκλειστικα,,,,, (το ιδιο ισως κι εσυ, απλα λεω! φυσικα δινει και μια χαρα ιδεες, με τα καταλληλα προμπς) (+ εχω προσπαθησει να τεστάρω που μπορει να φτασει ενορχηστρωτικα), μμμ! εχω αναμικτες εντυπωσεις μεχρι τωρα! Το εχουμε πει θελει δουλεια! ετσι κι αλιως το Μεγαλο καλό που βρισκω, το πολυ Μεγαλο καλό,,, ειναι , το reference που μου δινει, στο κομμάτι της ενορχηστρωσης. Δυνατο!

Δεν μου φτιάχνει πλέον ραπ και έτσι το γύρισα σε ποπ... οι στίχοι μισοί μισοί με το suno
Προβολή συνημμένου 52735
Αγιε, μου τα δινεις να τα εκμεταλευτω εμπορικα; να τα κυκλοφορησω & να σου δωσω ενα φιξ ποσό + 10% μετά απο το break_even, που πιστευω θα γινει σε μια βδομαδα μαξ!!!!!!!!!!!!!!! τι λες;!!!!!!!!!!

Αγιε, μου τα δινεις να τα εκμεταλευτω εμπορικα; να τα κυκλοφορησω & να σου δωσω ενα φιξ ποσό + 10% μετά απο το break_even, που πιστευω θα γινει σε μια βδομαδα μαξ!!!!!!!!!!!!!!! τι λες;!!!!!!!!!!
Musictech αρχηγέ, παρ' τα και καν' τα λεφτά!, άμα πετύχεις μη με ξεχάσεις... ένα τριάρι θέλω στα βόρεια προάστια

λοιπον ακουστε! ον_τοπικ!
το δικο μου,,,,, (τωρα με τις δημιουργιες του Κως, αρχιζει να αλλαζει η καταταξη στο τοπ μου βεβαια) αγαπημενο κομμάτι απο ai, Εχει στόρι! Εχει νοημα... Εργασιακό - τι μπορει να παθει μια ομάδα εργασίας σε μια εταιρια (το ειχα πετυχει τυχαια στο ai radio) οταν της αλλαζουν τον διευθυντη, που δεν τον πολυσυμπαθουσαν,,,
Ε ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ'ΞΕΡΑΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ!!!!!!!!!!
Τιτλους του τραγουδιου;
Εδιώξαμε την αλεπού!!!!!
Δεν ξερω ποσοι το εχουν ακουσει, Οσοι δεν το εχουν ακουσει,,,,,
ας το απολαυσουν!!!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back