Ευχαριστω Κως για την αφιερωση!!!!!
τέτοια θα τραγουδάνε σε λίγο τα ολογράμματα στα μαγαζιά και θα σε σερβίρουν τα drone και στην πόρτα θα έχει ανθρωπόμορφα ρομπότ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ. Μέχρι να σκάσει η φούσκα.Ευχαριστω Κως για την αφιερωση!!!!!
εεε δεν ηταν αναγκη,,, αλλά αφου σου βγηκε,,,,,
!!!!!
Edit: Μετα καταλαβα πως ηταν ντουέτο!!!!! οι στιχοι με κερδισαν!!!!!
φαντασου το τωρα αυτο, τραγουδισμένο απο Πάολα & Γονίδη (ΦΩΝΑΡΑ)!!!!!!!!!!
Που το'χει και με τα διαστημικά κιολας!!!!! Δε θα περιγραψω άλλο
Τους στίχους από το gemini. αυτό του έγραψα.θελω ειλικρινα να μαθω τι prompt εγραψες και σου το εβγαλε αυτο!!!!!!!!!!!!!!!
Κάνει και τον παραγωγό?Απλά στο SUNO έγραψα ρεμπέτικο ελληνικό για style και μου έβγαλε τσιφτετελορούμπα.
H Τεχνητή Νοημοσύνη διαθέτει αξιοθαύμαστη ισχύ, «δεν διαθέτει καρδιά ούτε μυαλό. Εμείς, οι σχεδιαστές, τη διαμορφώνουμε, την καθοδηγούμε, την εναρμονίζουμε με την ανθρώπινη έμπνευση».Για όσους αναμασούν το κλισέ "Η ΑΙ είναι άλλο ένα εργαλείο, σαν τα DAW και το quantize μπλα μπλα μπλα", να πω πως εργαλείο είναι συτό που σε βοηθάει να κάνεις τη δουλειά, και όχι αυτό που ΚΑΝΕΙ τη δουλειά.
Δεν έχετε καταλάβει τι έρχεται. Αυτό το πράμα σε ένα -δύο χρόνια (αν όχι μήνες) θα μπορεί να κάνει τα πάντα εκατό φορές καλύτερα από οποιονδήποτε άνθρωπο (όπως ήδη γράφει εκατό φορές καλύτερα κομμάτια από όλους μας)
Για να επιμελείσαι κείμενα, για να παίρνεις καμια ιδέα καλό είναι.Είναι καλό το ΑΙ ειδικά για όσους γράφουν στίχους, τώρα μπορούν να τους έχουν τραγουδισμένους με 2 κλικ, που παλιά θα τους έτρωγε η μαρμάγκα. Καλά τα πάει και το ΑΙ στους στίχους αλλά αν θέλεις απέριττο αποτέλεσμα με ένα συνολικό νόημα πρέπει να τα γράψεις με το χέρι... προς το παρόν τουλάχιστον
καν'το πακετο με το "Αλητεία" (ΠΟΥ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ) και κυκλοφορησε τα!!!...''Στις φλέβες μου τρέχει ραπ αντί για αίμα''...
Προβολή συνημμένου 52624
!Μέσα σε αυτή τη νύχτα έκατσα μόνος μου και έγραψα ένα ραπ που είχα μέσα μου, ελπίζω να σας αρέσει
Προβολή συνημμένου 52475
ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ!!!!!!!!!!Το AI μπορεί να γράφει πολύ ωραίες προσευχές αλλά δεν μπορεί να προσευχηθεί.
Έλα ρε theoMusictech! Με ένα θαυμαστή λογαριάζομαι για ράπερ! Χαίρομαι που σου αρέσουν αλλά ειδικά σε αυτό το τελευταίο έχω παρέμβει 2%καν'το πακετο με το "Αλητεία" (ΠΟΥ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ) και κυκλοφορησε τα!!!
1ον: Ολες οι καριερες, ανεξαιρέτως ομως, αρχιζουν, με ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ, ακομα και με εναν φαν....Με ένα θαυμαστή λογαριάζομαι για ράπερ!...
Αυτή η μικρή μειοψηφία είναι το λιγότερο που με απασχολεί, μιας και σε ένα μετριοπαθές σενάριο, το ΑΙ θα οδηγήσει σε απώλειες θέσεων εργασίας της τάξης του 10% παγκοσμίως, και άνω του 25% στις χώρες με ανεπτυγμένες οικονομίες, μέσα στην ερχόμενη δεκαετία.To θέμα είναι πως θα ζήσουν αυτοί στη Νέα Υόρκη μετά τον εκδημοκρατισμό. Τσάμπα σπούδαζαν και έλιωναν στα μπαρ από το πρωϊ για να γίνουν κάποιοι στη μουσική. Ας έρθουν εδώ που θέλουμε και χέρια για παραγωγή. Κανείς δε χάνεται.![]()
Αυτή η μικρή μειοψηφία είναι το λιγότερο που με απασχολεί, μιας και σε ένα μετριοπαθές σενάριο, το ΑΙ θα οδηγήσει σε απώλειες θέσεων εργασίας της τάξης του 10% παγκοσμίως, και άνω του 25% στις χώρες με ανεπτυγμένες οικονομίες, μέσα στην ερχόμενη δεκαετία.