• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Studio-Προβαδικο!

science

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Ας με συγχωρεσει ο moderator αλλα δεν ηξερα που να σε ποια κατηγορια να το τοποθετουσα!Ειμαστε μια νεα μπαντα και ψαχνουμε studio για προβες!Επειδη ειμαστε διασκορπισμενοι ολοι μεταξυ μας θελουμε κατι κοντα αν ειναι δυνατον διπλα σε μετρο-ηλεκστρικο και συγχρονο!Οι γνωριζοντες παρακαλω ας μας βοηθησουν...

Βιτρώ, ακριβώς στη στάση του Αγ. Ελευθέριου, από την αποκάτω μεριά...

Στάση Ν. Ηράκλειο: Basement Studio (έχουν και site)

Στάση Ταύρος: Baseline Studio. Πρέπει να υπάρχει και άλλο ένα δεν ξέρω πως το λένε.

υπάρχει ακόμα το Βιτρώ; Νόμιζα ότι είχε κλείσει (ραδιοαρβύλα).

Επίσης φίλε πες μας τι παίζετε για να σου προτείνουμε και πιο συγκεκριμένα από την εμπειρία μας.

Βιτρώ, Αναβρύτης 2 Πατήσια Αγ. Ελευθέριος 210 2013355. Έχω να πάω πολύ καιρό δεν ξέρω αν έχει κλείσει...

Κάποτε είχαμε και μια λίστα με πολλά προβάδικα κ.λ.π. Έψαχνα κι εγώ κάτι τις προάλες....

Το θέμα ίσως θα μπορούσε να μεταφερθεί στο τομέα αγορά, ή περί ανέμων;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ελληνικό και ξενο ροκ!Κιθαρες,μπασο,πληκτρα,ηλ.βιολι και φωνες!και Drums!

Ηχορύπανση στην στάση του μετρό Εθνική Άμυνα. Να πάτε στις πάνω αίθουσες όμως :)

science είπε:
Ας με συγχωρεσει ο moderator αλλα δεν ηξερα που να σε ποια κατηγορια να το τοποθετουσα!Ειμαστε μια νεα μπαντα και ψαχνουμε studio για προβες!Επειδη ειμαστε διασκορπισμενοι ολοι μεταξυ μας θελουμε κατι κοντα αν ειναι δυνατον διπλα σε μετρο-ηλεκστρικο και συγχρονο!Οι γνωριζοντες παρακαλω ας μας βοηθησουν...
Φιλε ενα απο τα καλα και καθαρα studio με λαμπατους ενυσχυτες που δεν τους χρεωνουν εξτρα ειναι το terra studio στο τερμα του μετρο αγ δημητριο! το τηλ ειναι 2109751090 σωτηρης! φιλε τα πιδια που το εχουν ειναι αξιοσεβαστα!τελος!

fusion είπε:
γευτειτε τον ηχο των rock stars, στο Live Studio στο Χαλανδρι...6945313970
Φοριέται και στο δεξί, σαν κόσμημα.

MUSIC REHEARSAL Λεωφ Βουλιαγμένης 272β  τελ :2109706840 Αγ,Δημητριος .Καινούργιο studio ήχου γιά πρόβες ακριβώς πανω στο ΜΕΤΡΟ του Αγ.Δημητρίου με 4 χώρους

Ηχορύπανση στην στάση του μετρό Εθνική Άμυνα. Να πάτε στις πάνω αίθουσες όμως :)
Μην πας στην Ηχορύπανση..... Στην ανάλογη συζήτηση στο περι ανέμων θα βρείς γιατί....

ippex είπε:
Μην πας στην Ηχορύπανση..... Στην ανάλογη συζήτηση στο περι ανέμων θα βρείς γιατί....
Η αλήθεια είναι ότι σπάνια έχω φύγει ευχαριστημένος από την Ηχορύπανση (και έχω πάει πολλές φορές).

Οι αίθουσες στο πίσω μέρος είναι μικρές, ελαφρώς κακοσυντηρημένες και με κακό-βαβουριάρικο ήχο λόγω ανύπαρκτης υποδομής για μόνωση κλπ.

Οι πάνω αίθουσες είναι καλύτερες σε όλους τους υλικοτεχνικούς τομείς αλλά εξακολουθούν να έχουν κακό ήχο.

Κάτι αίθουσες που έχει στο διπλανό υπόγειο είναι μάλλον μέτριες, όχι άσχημες αλλά τίποτα το ιδιαίτερο.

Και φανταστείτε ότι πηγαίναμε 4 άτομα, μπασοτύμπανο, κιθάρα, πλήκτρα! Που να πήγαινε και καμιά μεγαλύτερη μπάντα, κόλαση θα γινόταν!

Bottom line, έχω πάει και σε πολύ καλύτερα προβάδικα... ;)

Στάση Ν. Ηράκλειο: Basement Studio (έχουν και site)

Στάση Ταύρος: Baseline Studio. Πρέπει να υπάρχει και άλλο ένα δεν ξέρω πως το λένε.

υπάρχει ακόμα το Βιτρώ; Νόμιζα ότι είχε κλείσει (ραδιοαρβύλα).

Επίσης φίλε πες μας τι παίζετε για να σου προτείνουμε και πιο συγκεκριμένα από την εμπειρία μας.
το βιτρώ τι λεει ρε παιδια παλευεται ?

Το Basement είναι καλό στούντιο  ;)

Παίζει ένα ακόμα σχετικά φτηνό κιόλας, από ό,τι έχω συζητήσει δηλάδη με φίλους και γνωτούς..  Τελευταία φορά που είχα πάει, ήταν σε λειτουργία 3 αίθουσες. Στην πάνω δεν παίξαμε, στην κάτω την μικρή νταξ... καλά είναι αλλά προτιμήστε την διπλανή την μεγάλη.. Έχει ωραίο σετ τύμπανα :)

Παζλ λέγεται. Στον Άγιο Ελευθέριο. Ψάξε το :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back