• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Σκέψεις...προτάσεις...ιδέες για black Παρασκευή

Τεράστιο προϊόν το collector's edition
Ναι, ειναι σχεδον τα παντα απο τη ΝΙ στην ουσία. Αλλά εγω γλυκοκοιτάζω λίγο το standard.
Σε αυτή την τιμή είναι super πράγματι για τόσο πρόσφατη κυκλοφορία. 👌

Ασε γιατι για ενα vst piano στα 50ευρω ξεκινησα να κοιταζω και σκεφτηκα πως εαν βαλει η ΝΙ κανα komplete -50% θα το τσιμπησω. Τωρα ειμαι λιγο διστακτικος, αυτοι οι αθεοφοβοι δεν αφηνουν τα sampled instruments με demo versions...

Είναι η ιδέα μου ή είναι το πιο ψόφιο Black Friday από καταβολής του εθίμου σε ό,τι αφορά τα μουσικά;

Μπήκα Thomann, Νάκα, Στόλλα & Τρίμη και τα μόνα πραγματικά VFM σε καλές προσφορές ήταν στον Thomann το Prophet και κάποιοi μείκτες της Behringer και στον Στόλλα κάτι Κορεάτικες Guild.

Όλα τα άλλα τίποτα ιδιαίτερο. Ειδικά αν αναλογιστούμε τις αυξήσεις που έχουν πάρει τα τελευταία χρόνια τα μουσικά είδη περίμενα περισσότερο ξεστοκάρισμα.

Πέρυσι ας πούμε ο Τρίμης είχε βγάλει πολύ καλές προσφορές στα τύμπανα της Tama, ο Νάκας σε πιατίνια της Meinl, o Στόλλας σε μικρόφωνα της Shure. Όταν λέω καλές προσφορές μιλάω για μισή τιμή.

Μήπως πρέπει να κοιτάξω μικρότερα Ευρωπαϊκά μαγαζάκια;

Είναι η ιδέα μου ή είναι το πιο ψόφιο Black Friday από καταβολής του εθίμου σε ό,τι αφορά τα μουσικά;

Μπήκα Thomann, Νάκα, Στόλλα & Τρίμη και τα μόνα πραγματικά VFM σε καλές προσφορές ήταν στον Thomann το Prophet και κάποιοi μείκτες της Behringer και στον Στόλλα κάτι Κορεάτικες Guild.

Όλα τα άλλα τίποτα ιδιαίτερο. Ειδικά αν αναλογιστούμε τις αυξήσεις που έχουν πάρει τα τελευταία χρόνια τα μουσικά είδη περίμενα περισσότερο ξεστοκάρισμα.

Πέρυσι ας πούμε ο Τρίμης είχε βγάλει πολύ καλές προσφορές στα τύμπανα της Tama, ο Νάκας σε πιατίνια της Meinl, o Στόλλας σε μικρόφωνα της Shure. Όταν λέω καλές προσφορές μιλάω για μισή τιμή.

Μήπως πρέπει να κοιτάξω μικρότερα Ευρωπαϊκά μαγαζάκια;
Δεν ειναι ιδέα σου, αλλά δεν ειναι και μονο στα μουσικά....

Το λέω γιατι μόλις πήρα καινούριο κινητό και οι εκπτώσεις ήταν της πλάκας.

Γενικά στην Ευρώπη, μην γελιόμαστε, δεν υπάρχει Black Friday. Υπάρχει ξεσκαρτάρσμα παλιού στοκ. Αυτό. Τώρα αν τύχει και θες κάτι από αυτό που ξεσκαρτάρουν, ωραία.

Εγώ δεν επείγομαι για κάτι φέτος. Ένα νέο ρολόι που ήθελα, το πήρα από τον Σεπτέμβρη και μια νέα Strat (second hand) πριν λίγες μέρες. Υπάρχουν μερικά πετάλια που θέλω, αλλά ανήκουν στην κατηγορία "δεν υπάρχει black friday για αυτά, πλήρωσε full price". Άρα, το αφήνουμε για το 2025.

Και ενώ κατάφερα να μαζέψω τα χρήματα για την αγορά,την οποία έχω προγραμματίσει και θα την κάνω κάποια στιγμή,λίγο ένας ψωριάρης γάτος που ήρθε στην πόρτα μου και έκανε οτι πεθαίνει,λίγο το αυτοκίνητο που μου έβγαλε ζημιά,θα χρειαστεί να την αναβάλω πάλι.

Ϊσως είναι η πρώτη φορά,καθώς λατρεύω το αναλογικό,ταινίες,λάμπες,χράτσα χρούτσα,φσσσσ και διάφορα άλλα μές την μουσική,που θα προτείνω plugins,πιστεύοντας οτι δέν θα χάσει κάποιος ούτε τον χρόνο,ούτε τα χρήματα του ξοδεύοντας τα εκεί.

Κύριοι,σε προσφορά το διάσημο σύστημα 6000 της TC Electronics υπο μορφή Native Plugins.
Τα αγοράζουμε μία φορά,μαθαίνουμε πώς δουλεύουν και δέν ξανα ασχολούμαστε ποτέ με κάτι άλλο,που αυτά καλύπτουν.
Το έχουν κάνει αποδεδειγμένα,σε αρκετά μουσικά κομμάτια που ήδη γνωρίζουμε.
Προσωπικές μου προτιμήσεις ήταν τα

https://www.tcelectronic.com/tcelectronic/product?modelCode=0815-ACH

https://www.tcelectronic.com/product.html?modelCode=0815-ACJ

Αξιο αναφοράς είναι επίσης το ότι οι εκδόσεις 4 υπο μορφή plugins,έχουν καλύτερη απόδοση ακόμη και άν συγκριθούν με το ίδιο το ψηφιακό σύστημα(hardware) και την έκδοση 3 που το έκανε διάσημο.
Ξέρει κάποιος κάποια άλλη εταιρεία που το έχει κάνει αυτό?
Που διαλο μάθανε οι Δανοί με τα μπατζάκια σηκωμένα στις ψαρότρατες να φτιάχνουν ήχο,αυτό δέν το κατάλαβα ποτέ,αλλά αυτά παιδιά είναι καλά εργαλεία και φυσικά δέν θα κάνουν τον μάστορα,αλλά αν θέλει ο μάστορας θα τον βοηθήσουν πραγματικά.

https://store.tcelectronic.com/products/native-plug-ins/

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back