Stratocaster Single Coil Pickups for Blues

^^^ μόνο ΦΠΑ.

μιας και θίξαμε aliexpress, προηγουμένως είχα προτείνει αυτούς : https://www.aliexpress.com/item/FLEOR-3PCS-Set-Alnico-5-Guitar-Single-Coil-Pickup-SSS-Neck-Middle-Bridge-Pickup-50-50/32816276464.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.45a64c4d0Tq7YZ

οι οποίοι δεν έχουν ούτε ΦΠΑ.
Απο ποσα και πανω περναει τελωνειο?

Πως καταλαβαινεις οτι δεν εχει ουτε φπα?
(σορυ κι ολαςαν ξεφευγω απο το θεμα)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τα πάντα περνούν τελωνείο κανονικά πλέον. Σε πρόσφατη αγορά από US της τάξης των 70$ καλούμαι να πληρώσω φόρο, δασμούς και τέλη στα ΕΛΤΑ γύρω στα 34Ε. Και είναι η πρώτη φορά σε αγορά μου κάτω των 120-140$.

Τα πάντα περνούν τελωνείο κανονικά πλέον. Σε πρόσφατη αγορά από US της τάξης των 70$ καλούμαι να πληρώσω φόρο, δασμούς και τέλη στα ΕΛΤΑ γύρω στα 34Ε. Και είναι η πρώτη φορά σε αγορά μου κάτω των 120-140$.
περίεργο, άλλαξε καποια οδηγία?

μεταφορικά πόσα ήταν στην αγορά σου? απο ιδιώτη ή είχε κανονικά τιμολόγιο? στην 1η περίπτωση ίσως το εκτίμησαν αυτοί όσο τους κατέβηκε.

Ναι I know, ΦΠΑ και τέλη εκτελωνισμού πληρώνω που είναι 15Ε για δέμα αξίας μέχρι 150Ε. Όχι δασμό, my bad.

• Like
Reactions: rgxinap
Τα πάντα περνάνε από τελωνείο οι δασμοι  έτσι κι αλλιώς είναι μόνο 3% το ΦΠΑ πονάει που είναι 24%

Να σημειωθεί ότι οι επιβαρύνσεις είναι πάνω στην CIF τιμή δηλ. Αξία αντικειμένου+μεταφορικά.

Πρόσφατα πλήρωσα 30 ευρώ για ένα δέμα αξίας 20 δολλαρίων (το οποίο όμως είχε σταλεί με express mail που κόστισε 59 δολλάρια)

77E ηταν (όχι $ τελικα) οπότε 18Ε ΦΠΑ +15Ε τέλη εκτελωνισμού, νάτο το 34άρι. Μάλιστα μου ζητήθηκε από τα ΕΛΤΑ να τους στείλω απόδειξη πληρωμής (paypal, τιμολόγιο ή transaction). O πωλητής δεν γνωρίζω τι είναι. Υπ' όψιν ότι υπολογίζεται η αξία αγοράς, δηλ. μετράνε και τα μεταφορικά μέσα.

• Like
Reactions: rgxinap
Άκου και κάποιο σετ από fralin.

Προχτές έπαιξα με μια strat ενός γνωστού,που φόραγε τους don mare sport 64 και μου άρεσαν πολύ.

• Ευχαριστώ
Reactions: 1_4_5 Alive
πάντως στην ζώνη κάτω απο 22 ΕΥΡ δεν έχω πληρώσει ποτέ ούτε φόρους ούτε εννοείται δασμούς/τέλος εκτελωνισμού. Τελευταίο δέμα πριν κανα 2 βδομάδες, κάτι ωραία BT ακουστικά που φοράω στο τρέξιμο ακούγοντας την τραγουδάρα που έφτιαγε ο Gvour!

πάντως στην ζώνη κάτω απο 22 ΕΥΡ δεν έχω πληρώσει ποτέ ούτε φόρους ούτε εννοείται δασμούς/τέλος εκτελωνισμού.
Κι εγώ κοιτάω να παραγγέλνω πράγματα μέσα σε αυτό το όριο. Για παραπάνω μόνο αν τα στέλνει μέσω Βελγίου/Ολλανδίας (gearbest). Αλλιώς αν το κόστος είναι παραπάνω, με τα τόσο χαμηλά μεταφορικά παραγγέλνω 2-3-4 δέματα ξεχωριστά μέχρι 22ε το καθένα (και για κάθε ενδεχόμενο κοιτάζω μέσα στα 22 να είναι και το κόστος των μεταφορικών)

και μια πιο επιστημονική ανάλυση :

http://guitarnuts2.proboards.com/thread/7848/donlis-ds53-analysis-review

Ο Antigua είναι γνωστός και απο το guitarnuts. Ειναι φοβερός γνώστης, έχει κάνει challenge τον Frank Albo (με την γνωστή ευγένεια που τον χαρακτηρίζει) και μάλιστα επιτυχώς.

Ορθόν.

Πάντως νομίζω ότι αυτοψήθηκα και θα χτυπήσω ένα σετάκι.
Ναι, καλο ειναι να εχουμε ενα φτηνο και καλο οργανακι για πειραματα σαν κι αυτο.

Για να έχουν καλό ήχο φίλοw. Είναι γνωστό ότι οι Μασόνοι γνωρίζουν το μυστικό.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα