Στράτο- Στρατούλα..My first Strat build!

Έχω κυκλώσει με κόκκινο χοντρικά τα σημεία που με "δυσκολεύουν" στο μάτι.

Απο κοντά πιστεύω οτι τα πράματα είναι καλύτερα, αλλά σίγουρα δεν θα ήθελα με τίποτα το χάλασμα πάνω απο τους μαγνήτες.

Παρόλο που το "άσπρισες", μου μοιάζει τεχνητό, αφύσικο.

Στο forearm cut η ενστασή μου είναι μάλλον στον τρόπο που η κορίνα "πίνει" τα λάδια και τις ...βρωμιές.

Ο τσαμπουκάς στο πάνω κέρατο, χμμ... Λίγο μεγάλος.

Όλα τα άλλα τα βρίσκω πολύ ωραία, ιδίως το τελείωμα του χρώματος προς το στραπ χολδερ και τα διάφορα τσαμπουκαδάκια ωλλ αράουνδ.

Δέν ξέρω πως θα μπορέσεις να "σωσεις" το "πανωαπτουςμαγνητες". Ίσως "ανοίγοντάς" το περισσότερο για να αποκτήσει φυσικότητα, απλα φοβάμαι μήπως στο τέλος δεν μείνει και πολλή μπογιά...

argystrat.jpg

Για το "πανωαπτουςμαγνητες" θεωρώ οτι θα πρέπει να στερεώσεις καποιο πιγκαρδ και το φάγωμα να τελειώνει στα όριά του. Σκέψου οτι ο και_καλά παίχτης της έδινε σκληρές πενιές για ...50+ χρόνια με το pg επάνω.

Δες πχ του Vaughan

36E230E7-2FC3-4415-A8C1-8889947AAC03.jpg

Και μάλλον θα πρέπει να φύγει και το μαύρο "φρυδι" στο περίγραμμα πάνω απο την τρύπα, χωρίς να φαγωθεί ξύλο. Ας φτάσει στο κίτρινο layer... 

Λέω 'γω τώρα...

Σα να χεις δικιο κυριε σκληθρόσωμε

Οπότε το πανω απο τους μαγνητες εγινε φλας με το πικγκαρντ και εφυγε το φρύδι και διορθώθηκε και το υπερβολικο ανω κερατο

Βου α λα μαντζορε

E6CBBDC6-989A-421A-A03F-62C075EBED2E_zpsnu0nosc2.jpg

3A08ADD6-1AFF-47AF-A6E5-AD13545105E4_zpsoub69u8z.jpg

Είμαστε πια στη φαση χεβι ρελικ αλλά τώρα εδειξε πιο φυσικό

Δώστε κ αλλες ιδεες!!!!

Και βεβαίως θενξ σε όλους που ασχολούνται!

alderbody είπε:
ματσ μπέττα'
Ζούπερ, πάμε για το πίσω μέρος τώρα keep em coming

Αλλά ας κόψουμε κ κανα ταστο

A586465D-4ACB-4400-9786-1FD1F514E7CC_zpsy4wglzjo.jpg

...επηρρεασμένος απο την τελευταία κατασκευή (18pc Pine Strat), θα προτείνω 6100 τάστα.

Εξαιρετική ατάκα στη νότα και γενικά πολύ ωραία αίσθηση παιχτικά και ηχητικά.

Σκεψου το.

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑI ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΑΙ ΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΩΝ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΦΘΟΡΑΣ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ ΕΚΔΟΡΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΕΡΓΩΝ ΠΑΛΑΙΩΣΗΣ

(ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟΚ ΣΕ MOJO ΚΑΙ VIBE, KAΘΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΩΡΑ SCARS ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΙΡΙΑΣ)

"Ο ΑΛΔΕΡΒΑΔΙ"

Aργύρη δεν μπορείς να πεις. Μέσα σε όλα έπεσε ο Alder ο Body. Kόβει το μάτι του.

alderbody είπε:
...επηρρεασμένος απο την τελευταία κατασκευή (18pc Pine Strat), θα προτείνω 6100 τάστα.

Εξαιρετική ατάκα στη νότα και γενικά πολύ ωραία αίσθηση παιχτικά και ηχητικά.

Σκεψου το.
Oh yes αυτά προμηθεύτηκα ήδη!! Τα φοραει κ η σπεσιαλ κ ειναι.... Σπεσιαλ

Πνοή και Νύξη είπε:

(ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟΚ ΣΕ MOJO ΚΑΙ VIBE, KAΘΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΩΡΑ SCARS ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΙΡΙΑΣ)

"Ο ΑΛΔΕΡΒΑΔΙ"

Aργύρη δεν μπορείς να πεις. Μέσα σε όλα έπεσε ο Alder ο Body. Kόβει το μάτι του.
Τώρα δεν ξέρω ποιός είναι burnt πιο πολύ αυτός που τα πρότεινε ή εγώ που τα εκτέλεσα.

Ξέρω ότι το ρέλικ και τα κσύλα είναι δύσκολα θέματα για δω μέσα, αλλά (όπως κ εσύ διπλωματικά) πιστεύω στα κσύλα κ με αρέζει το relic, τι να κάμουμε τώρα;

Ο αλδερ εχει ματι κοφτερο σαν το 21 νουμερο νυστερι που χρησιμοποίησα (τα εχω εδω ιν αμπάντανς κ δουλεύουν καλά - θινκ αμπούτ ιτ).

Αλλά κ συ ρίξε ενα weigh in να γινουμε πολυσυλλεκτικοί. Βελτιώθηκε πώς το γλέπεις; Από κοντά είναι μούρλια πάντως... Σχεδόν almost there

Σημείωση : ο Λαγοντζος τα είδε χτες και γουσταρε πολύ. Σήμερα το βλεπει κ λεει. Ωραια φτανει ομως τωρα

Πνοή και Νύξη είπε:

"Ο ΑΛΔΕΡΒΑΔΙ"

Ορίστε κύριε σκλήθρε.

Ο Πνοής σου έφτιαξε την υπογραφή σου.

Παρακαλώ να αντικαταστήσει άμεσα το "wood matters".

δυστυχώς δεν χωράει η νέα υπογραφή.

αδμινζ, ανεβάστε τον αριθμό χαρακτήρων...

θενξ για τα σκολιά σας.

βασικά, το μάτι το ακόνισα πρωί πρωί και γιαυτό είχα καλή επίδοση...  ;D

To wood matters το απομυθοποιήσαμε αφού. Τιμής ένεκεν υπάρχει σαν αξίωμα, όχι σαν θεώρημα.

Η γνώμη μου είναι ότι μετά τις παρεμβάσεις alter-body (ψάχνουμε εναλλακτικές του κσύλου από τώρα), και την ομολογουμένως εξαιρετική εκτέλεση, το προϊόν αναβαθμίστηκε. Ο διάολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Προχώρα το! (κράτα κι ένα στομωμένο νυστέρι, για να χαράξεις lacquer checking)

To μόνο που δεν με αρέσκει, έιναι η θέση και η ένταση του forearm contour. Το προτιμώ πιο ομαλό (ήπια καμπύλη που "αποτομαίνει" προς την άκρη) και πιο κάθετο προς τον άξονα μανικιού.

Υ.Γ. Αν το Korina αυτό είναι του Σοφιανού, είναι χάρμα. Απίστευτα ελαφρύ. Έχω πάρει κι εγώ καναδυο και σκέφτομαι και μανίκια...

Πνοή και Νύξη είπε:
To wood matters το απομυθοποιήσαμε αφού. Τιμής ένεκεν υπάρχει σαν αξίωμα, όχι σαν θεώρημα.

Η γνώμη μου είναι ότι μετά τις παρεμβάσεις alter-body (ψάχνουμε εναλλακτικές του κσύλου από τώρα), και την ομολογουμένως εξαιρετική εκτέλεση, το προϊόν αναβαθμίστηκε. Ο διάολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Προχώρα το! (κράτα κι ένα στομωμένο νυστέρι, για να χαράξεις lacquer checking)

To μόνο που δεν με αρέσκει, έιναι η θέση και η ένταση του forearm contour. Το προτιμώ πιο ομαλό (ήπια καμπύλη που "αποτομαίνει" προς την άκρη) και πιο κάθετο προς τον άξονα μανικιού.

Υ.Γ. Αν το Korina αυτό είναι του Σοφιανού, είναι χάρμα. Απίστευτα ελαφρύ. Έχω πάρει κι εγώ καναδυο και σκέφτομαι και μανίκια...
Το forearm εχω την αισθηση οτι αν το πειραξω τωρα θα εχω θεμα... Θα ασχοληθώ με το πίσω μέρος αν πιστεύετε οπτι περνάει το μπροστά και δεν εχουμε καποια αλλη προσθηκη.

Εννοειται θα το δουλεψω λιγο ακομα να μαλακωσει αλλα στο τελος ας γινει και το πισω κλπ κλπ

Το Κορίνα είναι το Σοφιανού πανέμορφο ευκολοδούλευτο πανάλαφρο. Εχω παραγγειλει άλλα τρία σώμτα γιατί πρέπει να ξαναγίνει η cabronita οπότε καλό καιρό να χει και βλέπουμε!!

Πνοή και Νύξη είπε:
ε ναι.

Κι εγώ ανέκαθεν το είχα εκεί με ...σκωπτική διάθεση πρός το nickνεημ μου.

8)

...στην τελική όλοι κσέρουμε οτι alder = full sound, swAsh = bass+treble, mahogany = metal  :D

Μάλιστα

και το φωτοκουβαδακι θέλει τώρα $399.00 για 3rd party hosting...

Οπότε noiz gallery.

Νταξει το φωτομπακετ δεν δεχεται πλεον 3rd party hosting αν δεν πληρωσεις 400 dollars

Εχει φαει τρελο κραξιμο αλλα δεν πτοειται γιατι τα πηρε απο εταιριες που το ειχαν αναγκη για να μην καταρρευσει το customer support τους.

Εχει εκνευρισει πολυ κοσμο.

Εδω απλα μας χαλασε το θρεντ και ΟΛΑ τα άλλα που εχω κανει για κατασκευες... Σορρυ παιδες

Θα προσπαθησω να το συνεχισω σνεβαζοντας απλα photos στην σπαντηση. Αν καποιος εχει καμια ιδεα λετ μι νωου

Ωραία, το gallery του noiz δουλεύει. Αναρρωτιέμαι αν έχει περιορισμούς σε χωρητικότητα...

Anyways

Το πισω μερος ειναι NOS προς το παρον οπως λεει και ο alderbody

Οταν μπορεσω θα κανω ενα recap του θέματος.

(Με φωτοζ)

Θα τελειώσω το βάψιμο πίσω (θελει proderm ακομα) και μετά θα αρχισει  το ρελικάρισμα

13433-190717172521.jpeg

Προς alderbody και λοιπούς : please ιδεες για το πίσω μέρος

Ειναι αρκετό ή να χαλάσω κι άλλο??

13433-210717004139.jpeg

13433-210717004305.jpeg

13433-210717004231.jpeg

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
71
Εμφανίσεις
10K

Απαντήσεις