Εμένα δώσε μου την άλλη που θα φτιάξεις..χεχεχεnoe13 είπε:επειδη εκανες το λαθος με τα κλειδια δωστη να τη κρατησω κ φτιαξε αλλη!!! ;D
noe13 είπε:επειδη εκανες το λαθος με τα κλειδια δωστη να τη κρατησω κ φτιαξε αλλη!!! ;D
Προς το παρόν λέω να κάμω πέτρα την καρ(υ)διά μου και να τις κρατήσω όλες!Εμένα δώσε μου την άλλη που θα φτιάξεις..χεχεχε
Δύσκολο αυτό.argytar είπε:Προς το παρόν λέω να κάμω πέτρα την καρ(υ)διά μου και να τις κρατήσω όλες!
Thanks παίκτη! Είναι ευχάριστο να σχεδιάζεις κάτι στο μυαλό σου και κάποτε να το υλοποιείς.cigaret13 είπε:Δεν θα προσποιηθώ ότι δεν ζηλεύω..... :![]()
Ζηλεύω την όρεξη, την υπομονή-επιμονή σου και φυσικά τα αποτελέσματα της δουλειάς σου Αργύρη!
Η κιθάρα, κούκλα
Ευχαριστώ Δημήτριε για τα καλά σου λόγια!!cigaret13 είπε:Δεν θα προσποιηθώ ότι δεν ζηλεύω..... :![]()
Ζηλεύω την όρεξη, την υπομονή-επιμονή σου και φυσικά τα αποτελέσματα της δουλειάς σου Αργύρη!
Η κιθάρα, κούκλα
Πολύ καλή ερώτηση!!fenderiarhs είπε:Μην τα ξαναλεω, φοβεροι και οι δυο σας. Επειδη ομως εχεις βαλει ψηλα τον πηχυ, ειναι ιδεα μου οτι τα inlays ειναι καπως υπερμεγεθη?
Σωστο!!!!!! Εχω συνηθισει τοσο να θεωρω ως κυριαρχες αισθητικα τις pre cbs strat που ξεχασα οτι οντως μετα το 65 ισχυουν αυτα που λες. Το ματι συνηθισε και το μυαλο ξεχασε. ;D ;D ;D ;D ;Dargytar είπε:Πολύ καλή ερώτηση!!
Τα inlays ήταν 1/4" δηλ περιπου 6.3 χιλιοστα μέχρι το 64
Άρα στα 50ς maple μανικια θα δεις μικρότερα dots.
Στα early 60s rosewood θα δεις μικρά clay dots.
Μετά , με τη CBS έγιναν 7.1 χιλιοστα
Εδώ έχω 7.1 χιλιοστά για να πλησιάζω το look της 68 άρας του Hendrix.
Οπότε είναι λογικό να σου φαίνονται πιο μεγάλα, είναι όμως απλά όσο πιο vintage correct μπόρεσα να τα κάνω.
Πάντως δεν είναι άσχημο και το 65 oversized με λίγο πιο κοντά την απόσταση των 2 στο δωδέκατο τάστο.fenderiarhs είπε:Σωστο!!!!!! Εχω συνηθισει τοσο να θεωρω ως κυριαρχες αισθητικα τις pre cbs strat που ξεχασα οτι οντως μετα το 65 ισχυουν αυτα που λες. Το ματι συνηθισε και το μυαλο ξεχασε. ;D ;D ;D ;D ;D