Thanks σε όλους, θέλω να διορθώσω κάποια πράγματα που μοιάζουν κάπως αφυσικα, οπότε κάτι μεταξύ 1-3. Αν βέβαια δε μου αρέσει το αποτέλεσμα.. Φτου κ απ την αρχήRayDTutto είπε:Δεν είναι από τα χειρότερα "ρέλικ" που έχω δει, αλλά και ούτε από τα καλύτερα...
Το τι θα το κάνεις, θα το κρίνεις μόνος σου...
Συμφωνώ 100% για το σημείο πάνω από τους μαγνήτες.alderbody είπε:Ιδιαίτερο, δε λέω, αλλά λίγο ...κατεστραμένο μου φαίνεται στις φωτό.
Κάτι σαν sunburnt αντί για sunburst...
Αν το κρατήσεις θα πρέπει να σκουριάσεις και τα σιδερικά, να χαλάσεις τα πλαστικά και να "ταλαιπωρήσεις" και το κουωρτερΣων.
...αλλά με όλα αυτά, τελικά το SRV πιγκαρδ μάλλον θα του κάτσει καλύτερα!
Η μεγαλύτερη "ενστασή μου" αφορά στο σημείο πάνω απο τους μαγνήτες, όπου πιστεύω θέλει να φαίνεται πιο σκέτο ξύλο _και καλά γδάρσιμο απο τις πενιές... Εκεί νομίζω θέλει επανεξέταση το πράμα.
Πάντως έτσι που "λερώθηκαν" τα ανοιχτά σημεία, δύσκολα θα γίνει πάλι τρανσπάρεντ. Μάλλον θες μπλίτσ.
Οπότε, ή το αφήνεις ρέλικ (με λίγη περισσότερη "εξέλιξη") ή πας για οπάque
Πού σαι μάστερ!Πνοή και Νύξη είπε:Πήγαινέ την για copper plating όλη όπως είναι , ala Robbie Robertson.
Eγώ λέω ξανα πάρ'την απ' την αρχή. Άπαξ και τη συναρμολογήσεις μετά θα βαριέσαι να την ξεμοντάρεις πάλι.
Εκτός αν είναι για προσωπική σου χρήση και δεν σε νοιάζει και πολύ το φινί.
Δεν ξέρω αν πιάνει στο korina, αλλά σε μαόνι, από άποψη ιδιαιτερότητας, μου αρέσει τελευταία το Doghair finish ή το reverse doghair. Bέβαια, λίγο αργά στο λέω, αλλά αν σου κάτσει...
![]()
![]()