- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 2,493
Και εάν πας σε q μπορείς να του ζητήσεις να είναι ελαφρώς σηκωμενοι οι πόλοι στις d και g χορδές. Αλλιώς στα παραδίδει φλατ. Medium output θέλεις, όντως. Πχ 6,5/7/7,5.
Αλλιώς στα παραδίδει φλατ.
Που σημαινει να κατεβω κι αλλο? Μονο παραπανω γκαζι στον bridge του ζητησα για να σπρωχνει στο σολο. Τι θα αλλαζες στη θεση μου?Η πιο Rock strat μου είναι αυτή με τους πιο ψόφιους μαγνήτες. Μην σε ξεγελούν τα πολλά kΩ.
Που σημαινει να κατεβω κι αλλο? Μονο παραπανω γκαζι στον bridge του ζητησα για να σπρωχνει στο σολο. Τι θα αλλαζες στη θεση μου?
σε αυτη τη τιμη δε πιστευω να υπαρχει κατι αλλο τοσο ωραιο
Ο επιλογέας εννοείται ότι είναι απαραίτητος. Για τις συνδεσμολογίες λέω. Όσες στρατ έχω δει με περιττά μπλιμπλίκια και διαπλανητικές συνδεσμολογίες, αποτυχίες ήταν.Ναι και η δικη μου αυτους ειχε αλλα δεν υπαρχουν πια. Δε θεωρω οτι ενας επιλογεας και ενα push pull χαλαει τον ηχο. Με ολο το σεβασμο. Απλα ειναι κατι διαφορετικο απο τη χροια των lace αλλα εξισου stratοειδες...
Ο επιλογέας εννοείται ότι είναι απαραίτητος. Για τις συνδεσμολογίες λέω. Όσες στρατ έχω δει με περιττά μπλιμπλίκια και διαπλανητικές συνδεσμολογίες, αποτυχίες ήταν.
Εγω παντως εχω μια 87 Plus με τους gold lace sensors, εχω βγαλει ολα τα μπιχλιπιδια και εχω κρατησει ενα master volume και ενα master tone και camay το οργανο.
Που χρειαζονται ολα αυτα, δεν μπορω να καταλαβω. Χαλανε τον ηχο.
.
Ναι. Δεν μου άρεσε. Έτσι κι αλλιώς ούτε το σύνηθες tone χρησιμοποιώ. Το βγάζω. Το αφήνω μόνο στα όργανα που χρησιμοποιώ στο επάγγελμα, για να παίζω κανένα τζαζ ήχο ααααν χρειαστεί.εβγαλες το TBX ?
Εμένα μου αρεσει πολυ δίνει ωραιο twang στον bridge.