Πριν ενα μηνα παρηγγειλα κ εγω απο τον Κροατη εναν bridge τελε μαγνητη για την partscaster τελε μου:
Προβολή συνημμένου 30660
Φοραγε εναν tonerider hot classic ο οποιος καλος ηταν αλλα μου φαινοταν λιγο generic (οπως ολοι οι tonerider που δεν σε χαλανε αλλα δεν σε ενθουσιαζουν, τους ονομαζω χρυσες μετριοτητες) κ ειπα να δοκιμασω αυτον ( μονο τον bridge μαγνητη), οχι λογω (αυθαιρετης απο πλευρας του Κροατη) συνδεσης με τον προσωπικο μου κιθαριστικο ηρωα , αλλα λογω των specs, A5 με42awg στα 6,8Κ
https://reverb.com/item/8223872-relic-telecaster-set-david-gilmour-esquire-1955-vintage-correct-hand-wound-tele-pickup-q-pink-floyd
Εκανε ενα μηνα να ερθει, αλλα εχω παθει πλακα, εχω να χρησιμοποιησω στρατ απο οταν μπηκε ο εν λογω μαγνητης στην κιθαρα, και ναι δεν ειμαι τελε player, αλλα φανατικος στρατοκαστερακιας. Ομως αυτος ειναι πανδαισια τοσο στα καθαρα οσο κ στα βρωμικα που ηταν και το μονιμο προβλημα μου με ολους τους τελε bridge μαγνητες που ηταν καλοι στον εναν απο τους δυο αλλα ποτε και στους δυο. Πραγματικα δοκιμαστε τον.