- Πόντοι
- 16
Λοιπον,μετα απο 10 μερες αποφασισα να ξεκοιλιασω την καινουρια μου αγαπη :roll:
(περιμενα να τα φτυσουν οι χορδες ωστε να μην τις βγαζω 2 φορες 8) )
Ριξτε μια ματια στις παρακατω photos και λυστε μου pleeease τις ακολουθες αποριες:
Αυτες οι 2 βιδες στο κατω μερος του bridge τι ρολο βαρανε???Στα specs της κιθαρας λεει οτι εχει Delta Tone συστημα
,higher output bridge p/up και ενα bypassable tone knob.
Να υποθεσω οτι το cavity ειναι βαμμενο με shielding μπογια???
Αν και δεν νομιζω οτι εχει και το καλυτερο shielding η συγκεκριμενη :evil:
Μια γενικη αποψη.
Σε γενικες γραμμες παρατηρησα τα εξης αυτες τις 10 μερες που τη βασανιζω:
1.Οι μαγνητες της μου φαινονται αδιαφοροι(σημ. Δεν παιζω σε ενισχυτη,αλλα με Guitar Rig2 - Waves GTR
και μια X-Vamp σε 2.1 active monitors,με ο,τι αυτο συνεπαγεται για το "αχρωμο" της καταστασης,αλλα δυστυχως ετσι ειναι
και ετσι θα παραμεινει μεχρι να αδειασει λιγο η πιστωτικη
)
2.Εχει πολυ θορυβο ακομα και με λιγο overdrive(κυρια πηγη παρεμβολων το PC- το tower οχι η οθονη)
Εριξα μια ματια στο guitarnuts η αληθεια ειναι οτι ζαλιστηκα με το ολο σχεδιο της αποθορυβοποιησης
και δεν ξερω αν θα αποδωσει.Επειδη παιζει σχετικα συντομα αλλαγη neck & bridge μαγνητων, θα ηθελα να ριξετε καμμια γνωμη λαμβανοντας υπ'οψην τα εξης:
1.Να ειναι noiseless
2.Να φερνουν σε ηχο Gilmour (ναι το ξερω οτι δεν εξαρταται μονο απο τους μαγνητες
) με γλυκες μεσαιες και σχετικα punchy.
3.Να παιζουν σωστα στις θεσεις 2&4 (τον middle δεν τον αλλαζω γιατι δεν τον χρησιμοποιω μονο του)
4.Να μην πληρωσω τα μαλλια της κεφαλης μου!!!(εως 150-200¤)
Ηχητικα μου αρεσαν οι CS69 που ακουσα εδωhttp://www.acmeguitarworks.com/Strat_Pickup_Sound_Clips_W1.cfm και με εχετε ψησει γενικα για τους Kinmann,
αν και δεν ειμαι σιγουρος για το ποιοι ταιριαζουν σε αυτο που ψαχνω.
Για να κλεισω την σημερινη εκπομπη..εεεε..το μακροσκελες post ηθελα να πω,
θα ηθελα να με βοηθησετε ειτε στο να διαλεξω τους καλυτερους για την περιπτωση μου noiseless ειτε απλους single-coils
αλλα με υποδειξη καποιου shielding σχεδιου που αποδεδειγμενα (απο την εμπειρια σας) να αποδιδει.
Thanx!!!
(περιμενα να τα φτυσουν οι χορδες ωστε να μην τις βγαζω 2 φορες 8) )
Ριξτε μια ματια στις παρακατω photos και λυστε μου pleeease τις ακολουθες αποριες:
Αυτες οι 2 βιδες στο κατω μερος του bridge τι ρολο βαρανε???Στα specs της κιθαρας λεει οτι εχει Delta Tone συστημα
,higher output bridge p/up και ενα bypassable tone knob.
Να υποθεσω οτι το cavity ειναι βαμμενο με shielding μπογια???
Αν και δεν νομιζω οτι εχει και το καλυτερο shielding η συγκεκριμενη :evil:
Μια γενικη αποψη.
Σε γενικες γραμμες παρατηρησα τα εξης αυτες τις 10 μερες που τη βασανιζω:
1.Οι μαγνητες της μου φαινονται αδιαφοροι(σημ. Δεν παιζω σε ενισχυτη,αλλα με Guitar Rig2 - Waves GTR
και μια X-Vamp σε 2.1 active monitors,με ο,τι αυτο συνεπαγεται για το "αχρωμο" της καταστασης,αλλα δυστυχως ετσι ειναι
και ετσι θα παραμεινει μεχρι να αδειασει λιγο η πιστωτικη
2.Εχει πολυ θορυβο ακομα και με λιγο overdrive(κυρια πηγη παρεμβολων το PC- το tower οχι η οθονη)
Εριξα μια ματια στο guitarnuts η αληθεια ειναι οτι ζαλιστηκα με το ολο σχεδιο της αποθορυβοποιησης
και δεν ξερω αν θα αποδωσει.Επειδη παιζει σχετικα συντομα αλλαγη neck & bridge μαγνητων, θα ηθελα να ριξετε καμμια γνωμη λαμβανοντας υπ'οψην τα εξης:
1.Να ειναι noiseless
2.Να φερνουν σε ηχο Gilmour (ναι το ξερω οτι δεν εξαρταται μονο απο τους μαγνητες
3.Να παιζουν σωστα στις θεσεις 2&4 (τον middle δεν τον αλλαζω γιατι δεν τον χρησιμοποιω μονο του)
4.Να μην πληρωσω τα μαλλια της κεφαλης μου!!!(εως 150-200¤)
Ηχητικα μου αρεσαν οι CS69 που ακουσα εδωhttp://www.acmeguitarworks.com/Strat_Pickup_Sound_Clips_W1.cfm και με εχετε ψησει γενικα για τους Kinmann,
αν και δεν ειμαι σιγουρος για το ποιοι ταιριαζουν σε αυτο που ψαχνω.
Για να κλεισω την σημερινη εκπομπη..εεεε..το μακροσκελες post ηθελα να πω,
θα ηθελα να με βοηθησετε ειτε στο να διαλεξω τους καλυτερους για την περιπτωση μου noiseless ειτε απλους single-coils
αλλα με υποδειξη καποιου shielding σχεδιου που αποδεδειγμενα (απο την εμπειρια σας) να αποδιδει.
Thanx!!!