- Πόντοι
- 38

ή

Πάμε καρφί σε αυτό

και μπαίνουμε εδώ.

Vol 6, Trem 6, Bass 6, Mid 6, Rev 4, Bright ON, Master 9
Nα η σωστή σειρά.
ΟΥΓΚ.
καλημερα!GabrielM είπε:Καλημέρα.
Κάποια πετάλια μπορούνε να έχουν και 18v τροφοδοσία.9Vx2 δλδ. Για καλύτερο headroom.Αξιζει; Υπο ποιές προυποθέσεις;
bluezlick ευχαριστώ για την απαντηση σου.GabrielM είπε:Καλημέρα.
Να ρωτήσω 2-3 πράγματα και τους γνώστες.
Το πάχος των patches παίζει ρόλο; 0.115" ή 0.225" έχουνε κάποια διαφορα;
Κάπου ειπώθηκε οτι το pp2 μπορεί να τροφοδοτήσει πολύμπριζο, πώς γίνεται;
Κάποια πετάλια μπορούνε να έχουν και 18v τροφοδοσία.9Vx2 δλδ. Για καλύτερο headroom.Αξιζει; Υπο ποιές προυποθέσεις;
2 πεταλακια ειναι ολα κι ολα
Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά λογικά θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις κάποιο switch (AB box). Καρφώνεις στο in το expression pedal, και συνδέεις τα out με τα expression pedal input των πεταλιών σου.GabrielM είπε:Γίνεται με ένα expression pedal να λειτουργώ 2-3 πετάλια;
+100000Thanocaster είπε:Δεν διανοούμαι να πάρω πεταλιέρα σε λάιβ χωρίς να έχω ΔΙΚΟ μου πολύμπριζο πλέον...
Παίζει ρόλο το χρώμα του LED? ??? :bouzoukleri είπε:Αν δεν μου κάνει πλέον ,ένα "φτηνό" πεταλάκι distortion, το ανοίγω και του αντικαθιστώ τις διόδους με led , αλλάζει ο ήχος δραματικά και με κόστος μηδαμινό έχω αποτρέψει για λίγο καιρό το GAS.
;D ;D ;D ;D ;D
αν παίζει λέει ... ;Dif_it_is είπε:Παίζει ρόλο το χρώμα του LED? ??? :;D ;D ;D
Καλό αλλά δε κάνει για μας ... λείπουν τα behringer και τα jam ;D ;Dsoinex είπε:
χαχαχαχα ;D όντως Εγώ πάντως πορώθηκα που είχε τα eventide οπότε 8)kostas80 είπε:Καλό αλλά δε κάνει για μας ... λείπουν τα behringer και τα jam ;D ;D
Αυτό ακριβώς.Συν ότι έχει και επιλογή ενός "κενού" πεταλιού boss απλά για να δεις τι χώρο πιάνειbloody_sunday είπε:Μα τα Βehringer και τα Jam έχουν τις κλασσικές διαστάσεις των Boss και 125B (πχ. των περισσότερων MXR) αντίστοιχα... (εκτός από μερικά Βehringer που είναι κι αυτά 125Β ή μερικά Jam που είναι λίγο μεγαλύτερα). Απλά διαλέγετε ένα άλλο πετάλι που να τους μοιάζει σε διαστάσεις, πχ. αντί του Jam Delay Lama βάζετε το Skreddy Screw Driver Deluxe.