• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Steve Harris από Iron Maiden! Ένα θρύλος!

Γιατί δεν τον ρωτούσες για την Ουέσταμ?
Ήταν τότε στα κοντά που είχαν εκλεγεί οι Εργατικοί με τον Μπλερ (ήταν σόλο καλλιτέχνης τότε, είχε αποχωρήσει από τους Maiden) και μεταξύ των μουσικών θεμάτων μου ήρθε η "επιφοίτηση" να μάθω (πολιτικά) τι καπνό φουμάρει ? 

Ο Μπρους λεει οτι εκνευριζετε οταν των ρωτουν ποτε θα βγει στην "συνταξη" και απο την μουσικη γενικοτερα!

Ενα αρθρο που λεει ο Bruce Dickinson οτι θα πεθανουμε πανω στην σκηνη!

https://ironmaidenismyreligion.net/bruce-dickinson-θα-πεθάνουμε-πάνω-στην-σκηνή/
Αυτά διαβάζει ο Μακρόν και έγινε το Παρίσι κόλαση.

Εμενα μου αρεσε εκει που λεει οτι τα ολογραμματα των ΑΒΒΑ ειναι η κολαση επι γης. Βεβαια ακομα μπορουν και παιζουν οι maiden, οποτε θα φανει αν θα τα τηρησει τα λογια του στην πορεια.

Διαφορετικα ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι θα γινουν ολογραμματα και αυτοι, και οχι μονο, θα στελνουν και οι fans τα δικα τους ολογραμματα στο show για να τραβηξουν selfie, και με ολα αυτα τα ολογραμματα τα φωτα και τα κινητα αντε να λυσεις μετα το ενεργειακο.

Εμενα μου αρεσε εκει που λεει οτι τα ολογραμματα των ΑΒΒΑ ειναι η κολαση επι γης. Βεβαια ακομα μπορουν και παιζουν οι maiden, οποτε θα φανει αν θα τα τηρησει τα λογια του στην πορεια.

Για καλό το λέει, το τελευταίο τους χιτ λέγεται hell on earth 

Blaze Bayley: Υπέστη καρδιακή προσβολή! 

Περαστικά του και γρήγορα να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Τον έχω δει 2 φορές live, μια στην Θεσσαλονίκη και μια στην Αθήνα (και τις δυο φορές που έτυχε να επισκεφθώ αυτές τις δυο πόλεις είχε λάιβ ο Blaze, δεν έκανα το ταξίδι για το λάιβ, απλά έτυχε).

Η κοπέλα μου, ενώ ακούει Maiden, δεν γνώριζε ότι για κάποιο διάστημα ο Bruce είχε φύγει και αντικαταστάθηκε από τον Blaze (νόμιζε ότι το futureal και το man on the edge τα τραγουδούσε ο.. Dickinson) αλλά το λάιβ της άρεσε πολύ, και μάλιστα στο πρώτο λάιβ που τον είδαμε (Θεσσαλονίκη) έπαιξε ελάχιστα Maiden και με κέρδισε και μένα με το original υλικό του, την σεμνότητά του και το γεγονός ότι, άσχετα με το αν σου αρέσει η φωνή του, το κάνει με αξιοπρέπεια.

Επίσης εντύπωση μου έκανε και ο παικταράς κιθαρίστας του, Chris Appleton, του οποίου ο αδερφός είναι ο έτερος κιθαρίστας στην μπάντα, επίσης καλός κιθαρίστας, ο οποίος ήταν και μπασίστας (?) για κάποιο μικρό διάστημα στους Iced Earth.

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να συνεχίσουν κανονικά.

Περαστικά του ανθρώπου...

Δεν τους εχω δει να παίζουν ποτέ live (όταν τους ακουγα μανιωδώς ήμουν μικρούλης και εκτός Ελλάδας) αλλά τον έχω δει απο κοντά...λύκειο πήγαινα θυμάμαι, μαλλον το 1990, για καποιον λόγο είχε έρθει Ελλάδα και είχε εμφανιστεί (όχι παιξει) σε ένα κλαμπάκι στους Αγίους Αναργύρους και με κάποιον τρόπο το είχαμε μάθει εμείς (ο τότε κολλητός μου συμμαθητης που ηταν πορωμένος με Iron Maiden και άλλος ένας φίλος).

Κάπου υπάρχει μια φωτογραφία με τον Steve Harris και τον κολλητό μου (εγω την τραβηξά, εμένα δεν με ενδιεφερε να βγω μαζί του). Εκτυπωμενη φωτο δεν βρήκα (προφανως του την εδωσα) αλλά τα αρνητικα τα εχω εγω...

Πολύ χαμηλών τόνων, down to Earth άνθρωπος...και τον θυμάμαι και κοντούλη...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πολύ χαμηλών τόνων, down to Earth άνθρωπος...και τον θυμάμαι και κοντούλη...
Εννοεις πως ο Steve harris ειναι ενας πολυ προσγειωμενος ανθρωπος? Ναι ειναι κοντος οντως...!

Εννοεις πως ο Steve harris ειναι ενας πολυ προσγειωμενος ανθρωπος? Ναι ειναι κοντος οντως...!

Ναι, είδα έναν πολύ προσγειωμένο άνθρωπο, πολύ απλό, πολύ προσβάσιμο, ουτε σταριλίκια ούτε τίποτα, και πολύ μα πολύ ήπιο (χαρακτήρα). Αυτά στα λίγα λεπτά που τον "εζησα" τουλάχιστον, αυτή ήταν η εμπειρία μου.

Χωρις πλάκα τωρα, γιατι και εγώ δεν είμαι πρώτο μπόι (η ταυτοτητα γραφει 1.73 πες να εχω ζαρωσει και με τα χρονια) αλλά πραγματικά μου φάνηκε κοντουλης...μετά προσπαθουσα να παρω ως σημειο αναφορας το μπασο του απο φωτογραφίες για να καταλάβω...οχι οτι εχει σημασία, γιγαντας ειναι, τους Maiden τους "αφησα" πριν απο το Fear of the Dark αλλά τους ακούω με ευχαρίστηση (και παντα έχω στο αυτοκίνητο ένα Purgatory - εχω δώσει εξετάσεις με αυτό, λολ -, Children of the Damned, Deja Vu και Juanita - ΟΚ διασκευή ειναι αυτο αλλά και πάλι το γουστάρω).

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
https://ironmaidenismyreligion.net/bruce-dickinson-τα-έβαλε-με-οπαδό-που-κάπνιζε-μαριχ/

Bruce Dickinson: Τα έβαλε με οπαδό που κάπνιζε μαριχουάνα!

«Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που καπνίζουν μαριχουάνα εδώ κάτω. Μου κάνει έκπληξη που μπορούμε και βλέπουμε ακόμα. Ο καημένος ο Steve. Δεν ξέρω αν το ξέρετε αλλά σιχαίνεται τη μαριχουάνα και τη μυρωδιά της. Έτσι, όταν παίζει μπάσο τον ενοχλεί. Και εγώ είμαι ο τραγουδιστής σωστά; Ζητάω μόνο λίγο σεβασμό. Αν θες να φτιαχτείς πήγαινε πίσω και κάντο. Εντάξει;»

Όταν γερνάει κάνεις.... 
Κοιταξε οταν κανεις δεν ξερει τους Maiden θα πει οτι ειναι σατανιστες και οτι κανουν ναρκωτικα... Τιποτα απο τα δυο δεν ισχύει... 

Κοιταξε οταν κανεις δεν ξερει τους Maiden θα πει οτι ειναι σατανιστες και οτι κανουν ναρκωτικα... Τιποτα απο τα δυο δεν ισχύει... 
Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την είδηση παντως

Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την είδηση παντως
Καλά ναι άλλο το ένα άλλο το άλλο...Ενταξει  το είπαμε έχει παραξενιές λόγο γεράματος! 

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back