- Πόντοι
- 1,788
Μην κολλάς στο ντύσιμο. (από την παραπάνω ιστορία)RayDTutto είπε:IMHO το ντύσιμο είναι ένα πολύ φτωχό και ελάχιστα σημαντικό τμήμα του "να ξέρεις να ζεις".
Δεν άκουσα ποτέ κανέναν να μετάνοιωσε για τη ζωή που ξόδεψε επειδή δεν φόρεσε bespoke suit από τη Saville Row. Αλλά ούτε κανέναν μελλοθάνατο που φόρεσε τα ακριβότερα κουστούμια να είπε "δώστε μου ένα μήνα ζωής ακόμα να προλάβω να ραφτώ ακόμη μια φορά".
YMMV of course
Το ντύσιμο είναι ο ενδείκτης ότι ο άνθρωπος ήθελε να είναι με κοστούμι σε μια περίσταση που κατά την κρίση του το επιτάσσει.
Είτε προς σεβασμό προς το θεσμό
Είτε για την ισότητα των όπλων (σε πληροφορώ ότι αν εγώ σε ένα υποθετικό σενάριο σε υπερασπιστώ σε ένα δικαστήριο με τζην και όχι με κοστούμι, θα είμαι πολύ χειρότερος .....και νομίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ)
Ξέρω που σταματά ο τύπος και που αρχίζει η ουσία, αλλά τη γενική ισοπέδωση (δεν λέω από εσένα φυσικά) τη θεωρώ εσφαλμένη.
Αν θυμάμαι καλά στο "catch me if you can" έλεγε ο Γουόκεν ότι ο New york Yankees δεν χάνουν ποτέ γιατί όλοι τρέμουν .....αυτη τη ριγέ φανέλα
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
Τελευταία επεξεργασία από moderator: