BlackCrow81 είπε:
Το ξέρω ρε μάγκα να 'ουμ, γι' αυτό το έγραψα, να ανεβάσεις λίγο πίεση ;D
Την οποία και μόλις πήρα (80/130).
Επειδή είσαι αξιόλογος νέος, θα σε βοηθήσω να καταλάβεις.
Τα τιμώμενα πρόσωπα είναι οι Δικαστές. Γι' αυτό σηκώνεται ο κόσμος όρθιος όταν μπαίνει μέσα ο Δικαστής (στις Η.Π.Α., δεν ξέρω τι γίνεται εδώ).
Γιατί είναι τα τιμώμενα πρόσωπα; Διότι βρίσκονται εκεί με ιερό καθήκον (να δικάσουν).
Αν το τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο κρατούμενος (δεν είναι) τότε θα έπρεπε όλοι να φορούν φόρμες.
Ο κρατούμενος λοιπόν (και όλοι όσοι βρίσκονται εκεί με επίσημη ιδιότητα) πρέπει επίσης να φορούν κοστούμι ή στολή σε σύνάρτηση με την επίσημη ιδιότητά τους.
Και βέβαια, ναι, πρέπει να την πληρώνεις εσύ για τον ίδιο λόγο που πληρώνεις και το φαγητό του: είναι μία χειρονομία εκ' μέρους της κοινωνίας ότι (στον όποιο βαθμό)
η δική του παραβατικότητα είναι δική μας αποτυχία. Αν απλώς τον θεωρούσαμε όργανο του Σατανά, τότε θα ήταν αρκετό να του κόψουμε το κεφάλι. Όμως το μέτρο του Πολιτισμού που επιχειρούμε να εφαρμόσουμε είναι διαφορετικό.
Τελευταίο: αν ποτέ βρεθείς φυλακή, θα χαίρεσαι και θα ανακουφίζεσαι στην επίγνωση ότι κάποιοι σκέπτονται σαν εμένα και θα παρακαλάς να μην υπάρχει κανείς που να υποστηρίζει αυτό που έγραψες. Ναι;