..η καημένη, δεν βλέπεταιBlackCrow81 είπε:Στέρεο κλαρίνο
![Stick out tongue :P :P](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
(Τελικά, πάλι στις γυναίκες καταλήξαμε κάπως)
..η καημένη, δεν βλέπεταιBlackCrow81 είπε:Στέρεο κλαρίνο
Ότι βλέπεται δεν το αμφισβητούμε.nickel είπε:..η καημένη, δεν βλέπεται![]()
Αφού ρε μάστορα, τα παιδιά δεν μπορούν να συγκρατηθούν και βάζουνε φωτογραφίες... από υπαινικτικό λόγο δε σκαμπάζουνε λαίμαι.nickel είπε:(Τελικά, πάλι στις γυναίκες καταλήξαμε κάπως)
Εντάξει όντως έβαλε πολλά.LK είπε:Πέδιλο με φιάπα
Ντροπής πραματαfusiongtr είπε:Εντάξει όντως έβαλε πολλά.
Ας κρατούσε μόνο το πέδιλο, τα άλλα είναι περιττά.
ΕΛΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΦΑΓΑΜΕ ΓΜΤ!!!Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:Η Αντελ ξερει να ντυνεται καλυτερα και να ξεντυνεται καλυτερα (πωω παει το θρεντ.. ;D )
Κάτσε ρε παλικάρι, εσύ όταν διάβασες τον τίτλο για "στέρεο κλαρίνο" (για να είμαστε και μέσα στο θέμα) ... τι σκέφτηκες? ;D ;D ;D ;Dnickel είπε:(Τελικά, πάλι στις γυναίκες καταλήξαμε κάπως)
καλά, άσε με μένα, ούτε τον ντεσπατσίτο δεν είχα ιδέα τι ήταν ;Dfusiongtr είπε:Κάτσε ρε παλικάρι, εσύ όταν διάβασες τον τίτλο για "στέρεο κλαρίνο" (για να είμαστε και μέσα στο θέμα) ... τι σκέφτηκες? ;D ;D ;D ;D
Ντεσπαστίτσιο.nickel είπε:καλά, άσε με μένα, ούτε τον ντεσπατσίτο δεν είχα ιδέα τι ήταν ;D
λολ κατανοητόνLK είπε:
Α καλά εσύ έχεις ξεφύγει... >fusiongtr είπε:Κάτσε ρε παλικάρι, εσύ όταν διάβασες τον τίτλο για "στέρεο κλαρίνο" (για να είμαστε και μέσα στο θέμα) ... τι σκέφτηκες? ;D ;D ;D ;D
Όντως έτσι φαίνεται αλλά τα φαινόμενα απατούν.RayDTutto είπε:Α καλά εσύ έχεις ξεφύγει... >>
![]()
Επειδή τυχαίνει να είμαι κατά το ήμισυ από εκείνα τα μέρη (όχι από το χωριό αυτό, συγκεκριμένα), μπορώ να σου πω ότι είσαι λάθος. Δεν πρόκεται για μόδα των τελευταίων ετών αλλά για μια κατάσταση που κρατά δεκαετίες. Πριν 10 χρόνια μπορεί να μην άκουγες το despacito αλλά θα άκουγες τις ζειμπεκιές σου, το τσιφτετελο-λαικό σου και άλλα τέτοια παραδοσιακά των τόπων αυτών...harilatron είπε:Υπάρχει ένα σημείο που θέλω να διαχωρίσω.
Θεωρώ ότι όλο αυτό με τα πανηγύρια και τις γουρνοπούλες (sic) δεν είναι ένα αυθεντικό low point αλλά μια μόδα των τελευταίων λίγων ετών. Δεν καθρεφτίζει μια μορφή φτηνής λαϊκής διασκέδασης αλλά μια αφορμή για check in στο facebook. Είναι μια (εκ του ασφαλούς) στιγμιαία περιήγηση "πρωτευουσιάνων" και λαζοντόιτς και σε μια (κατάλληλα adapted) εκδοχή της παράδοσης. Προηγούμενο ποστ "Παναγιά" επόμενο "ποτάρες στο bar τάδε" και στη μέση κλαρίνο+ντεσπασίτο (με περιπαικτικό ύφος και λογική "δεν με αγγίζει απλά είμαι καταδεκτικός").
Δεν έχω πρόβλημα με αυτούς που πήγαιναν και πριν 5 χρόνια. Τη μόδα (με αυτό το attitude) ήθελα να περιγράψω.